Predala mama moje veci bez môjho súhlasu?
Neviem ani ako tuto temu nazvat. S muzom a dcerou byvame s mamou v poschodovom dome. Mala som odlozene veci po dcere okrem ineho jedalensku stolicku, sportovy kocik, kupili sme z druhej ruky trojkombinaciu, lebo sa nam mal narodit syn, zial v marci v 7mesiaci zomrel. Saty po dcere som darovala, ostatne som chcela neskor predat. Teraz sme boli tyzden na dovolenke, ked sme sa vratili, veci v altanku, co som brala, lebo prerabame dom. Uz sme 14dni doma a mama isla v piatok na dovolenke. Dnes mi napisala, ze ci moze dat moje cislo jednej pani, ze sa ozvala na tu stolicku. Zostala som ako obarena, ze vsak ja o nicom ani neviem. Pozriem inzeraty a tam kociky, stolicka pridane ked sme boli dovolenke. Peniaze by mi dala, ale bez mojho vedomia, suhlasu to pridat na net?! Mne je az zle, predala by som to aj tak, ale nie takto.
tak ti chcela pomoct -nieje jedno ci to das na net ty alebo ona? hold ked o pomoc nestojis tak jej slusne podakuj a povedz,ze si to popredas sama
nuž, tu to nevyriešiš...treba sa porozprávať s mamou....skôr ide o to že ona nevie čo si chceš ešte nechať ak bude ďaľšie dieťa, takže nech nedáva žiadne inzeráty, že ty si to poriešiš sama a za sumu za ktorú chceš ty....
Vies co, mne to pride, ze ma pocit, ze ti je tazko tie veci fotit a predavat kvoli traume zo synovej smrti a chcela ti to ulahcit, ze to spravi ona, kym ste prec.
Ja to beriem, ze je to jedno kto to da, ale ide o to, ze mi mala povedat, dala som to na net, a nie takto, ze dnes pani chce prist pre stolicku. A veci si ziadne nechcem nechat, lebo mat deti uz nemozem.
Možno si sa pred ňou zmienila, že to chceš predať, tak ti urobila láskavosť. Chceš predať, ber to ako príležitosť, nechceš, povedz pani ktora to bude volať, že to je omyl, podvod, čo chceš a mama nech inzeráty vymaže.
Z druhej strany možno to myslela dobre, že nebudeš sa musieť na tie veci pozerať tak ti chcela uľahčiť, to mi dáva zmysel. Jedine ak nesuhlasis s cenami tak by som ich upravila
Tak opýtať sa Ťa mohla, no ja by som bola rada, že to urobila za mňa...
@monsterablue ved chcem, ale mohla mi povedat skor, ze to tam dala a nie takto ked uz je zaujemca.
Vsal jej normalne povedz, ako sa citis, aj ze chapes, ze to asi myslela dobre, len tebe to dobre nepadlo. Ak je mama normalna, co nepises, ze by nebola, tak sa porozpravate, vyjasnite si to a nebude to medzi vami strasit bohvieaky dlhy cas.
S mamou sa normalne nerozpravate? Ved jej povedz ako to vnimas, odkial ma ona vediet ze ta nasrala? Ona si mysli ze ti zivot ulahcuje a pritom teba nasiera. Vsetko normalne odkomunikujte.
@zooeynka boli sme uz doma, ja som sa jej opytala, ze preco je to v altanku, povedala, ze lebo sa na to prasilo, nemohla povedat, ze dala som to na net? Ten kocik dobre vedela, za kolko sme ho kupili, a ona tam svacne cenu o polovicu vacsiu?! Co este na tom zarobit?! Mala viacero dni mi o tom povedat, nepovedala. Az ked uz je zaujemca, dokonca aj na kocik bol, ale ze to chceli kurierom poslat, to tiez az vcera povie?! Stacilo len o tom povedat, nehnevam sa, ze to dala na net, len mala mi povedat a nie sa to takto dozvediet po 2tyzdnoch.
Záujem s kuriérom - 98% podvod. Mama sa môže veľmi okašľať..

"Nie mamička všetky inzeráty vymaž ,lebo ja si to predám sama"
VYBAVENÉ