icon

Prelomí sa moja nedôvera k mužom ešte niekedy?

Dnes o 16:31

Po dlhej dobe som dostala pozvanie od muža. Vôbec nemuselo ísť o záujem o vzťah skôr ma zarazila moja rýchla reakcia - odmietnutie. Mám deti a veľmi zlé vzťahy s ich otcom. Už by som rada začala odznova, ale stále stojím ako prikovaná na mieste a k mužom cítim odpor. Vždy som šla do vzťahu úprimne a vždy som skončila oklamaná komplet vo všetkých sférach vzťahu. Prelomí sa moja nechuť k mužom ešte niekedy? Mám 40 rokov.

personality
Dnes o 16:37

Bez práce na sebe nie. Bud chceš alebo nechceš.

patrike
Dnes o 16:38

1. Muz ta nepozyva hrat sach, ani debatovat o cinskej poezii. Ano, nemusi mat zaujem o vztah, len cisto o sex.
2. Nedoveru prelomis vtedy, ked sa bude sama snazit, nejaky zazracny blesk v tomto smere do teba neudrie.
3. Cim dlhsie budes cakat, tym horsie to bude.

anonym_f8bfc1
Dnes o 17:06

V prvom rade sa musis sama rozhodnut, co od zivota chces. Ci chces este zazit nejaky vztah, alebo nie. Akokolvek sa rozhodnes, obe moznosti su v poriadku. Pocuvaj sa, a rozhodni sa spravne.
Ak sa teda rozhodnes pre vztah, mala by si byt najskor vysporiadana s minulou skusenostou a neprenasat ju privelmi do noveho vztahu. Preto je velmi dolezite pracovat aj sama so sebou, uvedomit si, co sa ti stalo, a ak opakovane, tak kde si mozno aj ty urobila chybu, lebo vztah je vzdy o 2, jeden moze ublizovat, ale ak mu to ten druhy "dovoli", su tak trochu na vine obaja. Skus sa aj pozriet do seba, kde by si mohla urobit zmenu, aby si minimalizovala riziko, ze ti opat niekto ublizi. Hlavne nechod do nieco noveho s tym, ze "ocakavam nieco lepsie ale sama pre to nic neurobim" (viem o com hovorim, presla som si tym istym....).
Drzim palce.

autor
Dnes o 17:27

Pritom daný muž bol sympaťák, vzdelaný a odo mňa zaznelo nie. Nejde mi do hlavy, ako skratovo a obranne reagujem. Mohli sme sa len porozprávať, zoznámiť, ale ja hneď staviam hororové múry pred seba.

patrike
Dnes o 17:35
@anonym_autor

Pritom daný muž bol sympaťák, vzdelaný a odo mňa zaznelo nie. Nejde mi do hlavy, ako skratovo a obranne reagujem. Mohli sme sa len porozprávať, zoznámiť, ale ja hneď staviam hororové múry pred seba.

@anonym_autor Pomenovat problem vies, to je dobry prvy krok. Nabuduce nepovies razne nie a problem vyrieseny.

zabka79
Dnes o 18:24

@anonym_autor este nenastal ten spravny cas, nie si doliecena. Zasadena rana bola hlboka. Dohodni sa sama so sebou ci to este chces risknut.

autor
Dnes o 18:40
@zabka79

@anonym_autor este nenastal ten spravny cas, nie si doliecena. Zasadena rana bola hlboka. Dohodni sa sama so sebou ci to este chces risknut.

@zabka79 čo vieš o tom čím som si prešla ?

autor
Dnes o 18:47
@personality

Bez práce na sebe nie. Bud chceš alebo nechceš.

@personality ako presne mám na sebe pracovať? Mám sa prehovárať že dám ešte niekomu šancu? Z jednej strany si hovorím, že som ja ani deti vôbec neprežili nič z toho čo znamená rodina a pohoda a z druhej mi je s deťmi dobre, kľud. Muž a opora do života by sa zišli, ale rozum nepustí a srdce je zavreté.

ovaaa
Dnes o 19:28

Tiež som po rozchode nemohla cítiť chlapa a venovala som sa výchove a sebe. Bola som 10 rokov sama so synom a 8 r, trvalo, keď som znovu začala vnímať mužov, ale skôr ako sexuálny objekt, nie do života. A po 2r som uz cítila túžbu mať vzťah a ono sa to stalo neplánovane s mužom podobného osudu a o 12r mladším, sme spolu štvrtý rok.. Stále mám v sebe nedôveru z predošlých skúseností, ale môj chlap si ma neskutočne uisťuje slovami a činmi, aj napriek mojej zložitosti.