icon

Premýšľam o komplimente od staršieho pána v kaviarni

4. jan 2026

Vždy chodíme do jednej kaviarne spolu s mužom. Buď si sadneme alebo si zoberieme kávu do ruky a prejdeme sa. Vždy tam stretávame veľmi milého staršieho pána, je naozaj super. Dnes som tam bola sama, iba ja, káva a notebook. On bol prekvapený, prišiel ku mne, poprial mi všetko dobré do nového roka, zažartoval, ja som sa zasmiala. Keď som odchádzala, prišiel ku mne a povedal mi, že ma prvý krát v živote videl sa usmiať a že mi to veľmi pristane...

.. a ja rozmýšľam... zvykla som sa veľa smiať... poďakovala som sa mu a s úsmevom som odišla... a premýšľam...

Strana
z2
anonym_3f196a
4. jan 2026

Nad cim? Ze sa s muzom nesmejes?

really8
4. jan 2026

Nemusime vsetci vediet o com premyslas. Zaloz si dennik

autor
4. jan 2026
@anonym_3f196a

Nad cim? Ze sa s muzom nesmejes?

@anonym_3f196a no, že som pri ňom zjavne smutná a nahnevaná. V podstate pomenoval to, ako to cítim asi. Len ma prekvapilo, že to povedal.

autor
4. jan 2026
@really8

@really8 ty v mojom denníku máš svoje miesto na prvej stane. Ako BFF.

anonym_2e9c30
4. jan 2026

preboha premýšľaš nad čím? hádam nie nad starým pánom. si mu skočila na jeho poznámku? musíš ešte dospieť , lebo to čo píšeš je dosť naivné.

really8
4. jan 2026
@anonym_autor

@really8 ty v mojom denníku máš svoje miesto na prvej stane. Ako BFF.

@anonym_autor faaakt? Ak chces daj mi adresu a poslem ti podpiskartu.

petronelag
4. jan 2026

@anonym_autor To len tak lichotil, niektoré ženy sa chytia na také reči.

anonym_5f650a
4. jan 2026

Máš problémy vo vzťahu s potrebovala si to pomenovať. Pán len prišiel so svojou poznámkou trefne do rany.

anonym_542816
4. jan 2026

@anonym_autor "švihák lázeňský" 😃 nabuduce mu povedz ze si nad tym rozmyslala, nech ma aj on nad cim rozmyslat, budete dvaja

autor
4. jan 2026
@anonym_5f650a

Máš problémy vo vzťahu s potrebovala si to pomenovať. Pán len prišiel so svojou poznámkou trefne do rany.

@anonym_5f650a áno, myslím, že áno. Nejako to asi postrehol správe, tie posledné roky.

autor
4. jan 2026
@really8

@anonym_autor faaakt? Ak chces daj mi adresu a poslem ti podpiskartu.

@really8 adresu? ty si v mojom srdci sis ❤ 😂

really8
4. jan 2026
@anonym_autor

@really8 adresu? ty si v mojom srdci sis ❤ 😂

@anonym_autor ooooo, mile. Radsej by som bola ale v tvojej hlave. Tam je viac miesta

autor
4. jan 2026
@really8

@anonym_autor ooooo, mile. Radsej by som bola ale v tvojej hlave. Tam je viac miesta

@really8 v mojej hlave sa už zhaslo, tam nič nenájdeš... ale za to srdce mám ešte stále na správnom mieste. A nezvyknem urážať iné osoby, ani ak majú iný názor ako mám ja, a dokonca ani keď ma ich príspevok nejako irituje. Normálne to preskočím a idem ďalej.

doriiis
4. jan 2026

Panko zjavne využil príležitosť ti povedať niečo, čo si možno všimol už dávno, len nechcel provokovat, keďže si furt s mužom.
To, že sa trafil a má pravdu je druhá vec. Podľa tvojich komentov to vyzerá, že s mužom nie je všetko OK

anonym_5d8e8e
4. jan 2026

Nad poznamkami cudzich ludi sa vobec nepozastavujem.

lenka0908
4. jan 2026
@really8

@really8 tebe niekto dnes stupil na otlak?

anonym_478286
4. jan 2026
@really8

@really8 nemusíme všetci čítať tvoje perly. Založ si denník.

biba_18
4. jan 2026

toto je také … ako stránka z červenej knižnice, sorry… ako začal príbeh ktorý je témou knihy 😏

really8
4. jan 2026
@anonym_autor

@really8 v mojej hlave sa už zhaslo, tam nič nenájdeš... ale za to srdce mám ešte stále na správnom mieste. A nezvyknem urážať iné osoby, ani ak majú iný názor ako mám ja, a dokonca ani keď ma ich príspevok nejako irituje. Normálne to preskočím a idem ďalej.

@anonym_autor no vidis. Ja zvyknem

autor
4. jan 2026
@doriiis

Panko zjavne využil príležitosť ti povedať niečo, čo si možno všimol už dávno, len nechcel provokovat, keďže si furt s mužom.
To, že sa trafil a má pravdu je druhá vec. Podľa tvojich komentov to vyzerá, že s mužom nie je všetko OK

@doriiis hej, asi to pomenoval iba. Myslím, že ako jeden z mála mužov je dosť všímavý.

domkakvet
4. jan 2026

@anonym_autor tak popracuj na vztahu s muzom.

autor
4. jan 2026
@domkakvet

@anonym_autor tak popracuj na vztahu s muzom.

@domkakvet práveže už som dopracovala..

domkakvet
4. jan 2026
@anonym_autor

@domkakvet práveže už som dopracovala..

@anonym_autor tak to je uz potom jedno, alebo sa ti zapacil ten stary pan?

autor
4. jan 2026
@domkakvet

@anonym_autor tak to je uz potom jedno, alebo sa ti zapacil ten stary pan?

@domkakvet stary pan by mohol byť môj otec. Len ma prekvapilo, že si cudzí človek toto všimne.

domkakvet
4. jan 2026
@anonym_autor

@domkakvet stary pan by mohol byť môj otec. Len ma prekvapilo, že si cudzí človek toto všimne.

@anonym_autor ked sa nudi a z nudy uz nema co robit, tak si vsimne, je stary skuseny, ak na dochodku, zijuci sam, uz nevie od nudy co vsetko sledovat, alebo sa ti chcel len povtierat co ho prve napadlo.

autor
4. jan 2026
@domkakvet

@anonym_autor ked sa nudi a z nudy uz nema co robit, tak si vsimne, je stary skuseny, ak na dochodku, zijuci sam, uz nevie od nudy co vsetko sledovat, alebo sa ti chcel len povtierat co ho prve napadlo.

@domkakvet on je ženatý, podniká popri starobnom. Ale mne otvoril oči, alebo bolo pre mňa zaujímavé, že si to všimol, ako sa cítim...

mirage
4. jan 2026
@lenka0908

@really8 tebe niekto dnes stupil na otlak?

@lenka0908 keby len dnes

sara07
4. jan 2026

nemám problém vyrobím si ho 😂 nevieš ako sa citiš ?? to ti musi niekto iny povedat ?

darina77
4. jan 2026
@anonym_autor

@domkakvet on je ženatý, podniká popri starobnom. Ale mne otvoril oči, alebo bolo pre mňa zaujímavé, že si to všimol, ako sa cítim...

@anonym_autor občas nám prídu do života ľudia ktorí nam nastavia akoby zrkadlo, alebo nás na niečo dôležité upozornia.

0silvia0
4. jan 2026

Pan si vsimol, ze sa usmievas bez chlapa, chlapa uz nemas, ak som spravne pochopila. Takze vsetko je ako ma byt

Strana
z2