icon

Prerušili by ste s takou osobou kontakt?

21. sep 2025

Ahojte, som strašne nahnevaná na kamarátku a už premýšlam že prerušíme kontakt.. Odkedy má priateľa čo je rok a pól tak stále ruší stretnutia a program alebo sa niekto k nám pridá alebo nejaká zmena.. Vždy sa stretávame len keď to vyhovuje jej. Včera sme mali ísť na kavu po 3 týždňoch a zrušila to, pretože jej nebolo dobre. Hovorím fajn, dnes sa máme stretnúť opäť a už to posúva že o hodinu neskôr a podľa mňa to opät dopadne to sa neuvidíme vôbec. Keď má nejaký problém alebo sa rozídu tak hneď volá a ide za mnou a vážne ma to nebaví aby si človek nenašiel čas raz za 2 týždne a keď sa nechce stretnúť nech tie stretnutia nenavrhuje.. Iba mi blokuje program a ja potom sedím doma, lebo každý už niekde je.... Prerušili by ste s takou osobou kontakt?

thereisabear
21. sep 2025

Nevolala by som ju nikam. Ak sa ozve a navrhne stretnutie, tak by som šla.

anonym_4a3274
21. sep 2025

už dávno. že kamarátka.... to je len slečna do počtu.
ja si nenechávam so sebou zametať, odomňa by raz dva dostala odpoveď že počkaj, stretneme sa o týždeň - teraz nemám čas zas ja.

autor
21. sep 2025
@thereisabear

Nevolala by som ju nikam. Ak sa ozve a navrhne stretnutie, tak by som šla.

@thereisabear lenže ona väčšinou navrhne a potoom sa niečo zazračne stane/ pride do toho a potom zas ideme a takto na preskačku

thereisabear
21. sep 2025

A hovorila si s ňou o tom? Že ti to prekáža?

gribka1
21. sep 2025

Nech sa ozve konkrétny deň, nič dopredu, ak budete obe voľné, pôjdete niekam.

moonlight1210
21. sep 2025

Rob si program s inymi ludmi. Ked sa ozve a zrovna na ten termin nic nebudes mat, tak suhlas. Inak ju zrus, ze uz nieco mas.

Ma priatela, fajn, da sa pochopit, ze je prednostne s nim.
I to, ze ked sa zrovna nachvilu rozidu, hned hlada utechu a rozptylenie v tebe (btw. to je bud mizerny vztah, alebo primlady par, ale to je ich problem).
No zas odtial-potial. Hranice tomu treba nastavit. No aj sebe.
Neorientovat sa iba na nu, mat aj inych kamosov. Aby si sa potom zbyticne nerozculovsla nad nou. To nic nezmeni, ze sa dobrivolne orientujes na nu a si opakovane sklamana. Zmenit to mozes len ty.

viera012345
21. sep 2025

@anonym_autor V podstate na takúto kamošku nemusíte mať čas ani vy.Pokojne jej nastavte zrkadlo.Priemerne inteligentný človek vdaka tomu pochopí , že neustále zmeny su aj tomu druhému nepríjemné, lebo mohol si naplánovať iné stretnutie, činnosti, zvolil stretnutie s kamoškou a tá kamoška uprednostní radšej iné, než pôvodne plánované stretnutie

anonym_22e5c3
21. sep 2025

@anonym_autor Ja som mala ale ešte počas strednej školy takú "kamošku", ktorá proste musela mať nejaký program, tak si vždy dohadovala dopredu kadečo a ak sa jej naskytlo niečo lukratívnejšie, zrušila to 5 minút pred dohodnutým termínom. Viac som si s ňou nič nedohadovala.

danica2711
21. sep 2025
@anonym_22e5c3

@anonym_autor Ja som mala ale ešte počas strednej školy takú "kamošku", ktorá proste musela mať nejaký program, tak si vždy dohadovala dopredu kadečo a ak sa jej naskytlo niečo lukratívnejšie, zrušila to 5 minút pred dohodnutým termínom. Viac som si s ňou nič nedohadovala.

@anonym_autor to nemáš inú kamarátku, že to tak vášnivo prežívaš? Veď sa na ňu neviaž, chodievaj von s inými a keď sa vám náhodou stretne voľný čas, choďte spolu. Nesľubovali ste si vernosť nadosmrti

januska12323
21. sep 2025

Nikto ťa nenúti sedieť doma, nájdi si program aký vyhovuje tebe a ona sa buď pridá alebo nie.

anonym_de9fa0
21. sep 2025

Taku istu som mala … furt ked som ju volala napisala ze ale ze jej muz akurat robi hovorim ze ok ze ved mozes prist sama😅hadaj kolkokrat prisla sama😅😅😅0 …ma auto - kupil jej muz druhe male aby sa nebala soferovat ani raz v nom nesedela .. hovorim nasadni a pod do mesta alebo ku nam (som na MD s muzom podnikame mame flexibilny cas). Furt vyhovorky ale ako nahle vidi ze som s niekym inym vypisuje somariny urazlive ziarlive a tam to skoncilo. Ona je vydata bezdetna tiez podnika . Raz sme mali ist vonku napisala ze ju boli ruka ze nevie mobil chytit a vsetko co pridam prva likla 🙄 hovorim si ok .. dala som do spamu a viac ju neriesim …. Somariny klamstva fakt nemam rada .

anonym_22e5c3
Autor odpoveď zmazal
anonym_15a4ce
21. sep 2025

@anonym_autor joooj, ja mám takých niekoľko, už si aj myslím, že niečo nie je somnou v poriadku 🤣 jedna to ale robila zakaždým, mali sme sa stretnúť, nie, práve ochorela, potom sme mali prísť k nej, tak som aj jej deťom chcela niečo priniesť, ale jej muž musí ísť do práce a sama to nedá s deťmi a s mojou malou.. potom mala prísť k nám, niečo som im nachystala, ale tak ako mala prísť, mi píše, že to fakt nedá, že ma niečo iné 🙂 a vtedy som si povedala že dosť. Nie som na gumičke a kašlem na ňu už. Nakoniec ma ohovorila aká som hrozna, lebo keď mi písala svoje problémy, nereagovala som a už ma to naozaj nezaujímalo. Ďalšia vec, vsimni si či ju zaujíma ako sa máš ty. Či ju zaujíma ako sa ti darí, či tá niečo netrápi... Alebo sa ozve len keď má nejaký problém ona. Tu to tak bolo tiež a ťukám si aj sama na čelo, že som to neskončila skôr.

sova7
21. sep 2025

Naco ti je taký človek v živote?

anonym_cf3007
21. sep 2025

Kašli na ňu, je divná

anonym_522d9c
21. sep 2025

@anonym_autor Áno mala som podrobnú. Stále som ju musela vyčkávať a schôdzku vždy prispôsobovala len sebe. Kde bolo bližšie k nej domov a vždy určovala všetko ako vyhovelo jej.Byvame v jednom meste ,robila na 4 hodiny ja už som mala dve malé deti a nedalo sa ako ona povedala vždy. A keď som navrhla ja rýchle stretnutia, tak buď nemala umyté vlasy, alebo nie je prichystaná,unavená a podobne. Dávno sme prerušili kontakt. A už si len občas napíšeme.A bola to najlepšia kamka kedysi.

anonym_6b9c2d
21. sep 2025

@anonym_autor nevolala by som ju uz nikam

bennn
24. sep 2025

hladaj si nové kamarátky... vieš že na túto sa nedá spoľahnúť. Nerieš ju. Možno sa niekedy stretnete, ale len tak keď ti to bude pasovať. Neruš svoj program kvôli tomu.