icon

Prestala som ľúbiť manžela

11. nov 2025

S manzelom sme spolu 5 rokou. Od zaciatku bolo vsetko super, milovala som ho ako nikoho ale zacal vela klamat, vlastne som po case zistila ze klamal odkedy sa pozname. Bolelo ma ked mi klamal do oci a pritom som pravdu vedela. Dlho som sa trapila. Prestal sa kumne spravat tak ako na zaciatku. Narobil vela zleho ale stale som dufala ze prestane klamat a ze bude taky ako ked som ho spoznala. Ale uz nevladzem, ani nebojujem o zachranu vztahu. Uz ho ani nemilujem, vadi mi jeho pritomnost, dotyky aj to ked mi povie ze ma miluje. Ja by som sa s nim aj rozviedla ale mame synceka ktory ma 4 roky a velmi ho lubi. Aj ked manzel je nanho niekedy zly kvoli tomu ze to medzi nami uz nefunguje. Neni to medzi nami dobre a syn to citi. Len sa bojim toho ako by si zvykal keby jeho otec uz s nami nebol. Nevladzem, som uz zufala a neviem co s tym, ani sa nemam komu zdoverit.

Strana
z2
gribka1
11. nov 2025

Podľa mňa, ak ostaneš s ním, zničíš si život a lepšie nebude ani synovi. Čo z neho vyrastie, mama nešťastná kôpka a otec notorický klamár.

anonym_440f65
11. nov 2025

To mi je ľúto, tiež som bola vo vzťahu,kde som zistila,ze väčšina bolo vymyslené alebo inak alebo klamstvo😅
Sme sa rozišli ked som bola tehotná lebo viem, že by ma to neprešlo a nechcem aby dieťa trpelo veľmi zlou atmosférou a vzťahom,otec je dobrý, ubieha čas a ajtak to nieje zamnou ako dokázal klamať a ani si predstaviť, že by som mala taký vzťah a ja osobne neviem už veriť,to boli také vymysli, že az rozum mi to neberie
Takže ja som dobre urobila, môžem sa tešiť s dieťaťom a nie každý deň sa pozerat na klamára a vedľa neho líhať
Nehovoriac,by som mu musela asi celý život nadávať 😅
Moja skúsenosť

nicoletta98
11. nov 2025

Syn to bude lepšie zvládať keď pôjdete od seba, ako keď spolu ostanete. Deje sa to už všade, nezrúti sa svet kvôli tomu. Zbytočne siliť…

autor
11. nov 2025
@gribka1

Podľa mňa, ak ostaneš s ním, zničíš si život a lepšie nebude ani synovi. Čo z neho vyrastie, mama nešťastná kôpka a otec notorický klamár.

@gribka1 Mate pravdu ale on je ten tip cloveka ktory sa len stazuje, vsetko riesi, stale mu nieco vadi, a hoavne vsetko co on urobil zle hadze na ineho. A toto iste by urobil aj somnou. Len by ma vsade ohovaral ze som ho znicila atd. Este aj synovy by somariny omne narozpraval. Bojim sq toho co by bolo

autor
11. nov 2025
@gribka1

@nicoletta98 Ked je v praci tak maly aj ja sme v pohode, vsetko je v poriadku a ked je s nami tak je tu take dusno, syn vystraja, nepocuva a robi zle.

januska12323
11. nov 2025

Synovi viac ublíži keď ostanete.

gribka1
11. nov 2025
@anonym_autor

@gribka1 Mate pravdu ale on je ten tip cloveka ktory sa len stazuje, vsetko riesi, stale mu nieco vadi, a hoavne vsetko co on urobil zle hadze na ineho. A toto iste by urobil aj somnou. Len by ma vsade ohovaral ze som ho znicila atd. Este aj synovy by somariny omne narozpraval. Bojim sq toho co by bolo

@anonym_autor No a čo, nech si rozpráva čo chce. To ho nikto nepozná, tak ako ty? Ak pri tebe nik nebude stáť, znamená to, že za to nestoja. Bojíš sa nepoznaného, preto je aj to čo poznáš pre teba prijateľnejšie a jednoduchšie riešenie. Čo také nerozpráva synovi?

autor
11. nov 2025
@januska12323

Synovi viac ublíži keď ostanete.

@januska12323 Ja viem ked mne je tak luto synceka. Tak sa tesi ked vsetci spolu si ideme vecer lahnut, rozprava ze jak sa tesi, ze chcel by malu sestricku. Tak to strasne boli. Skusamuz asi mesiac dohovarat manzelovy nech ma necha dajaky cas tak nech si vsetko usporiadam v hlave ale on aj tak kazdy den len riesi nieco. Nerespektuje ze potrebujem klud. Len namna tlaci a ja uz som hotova z toho.

autor
11. nov 2025
@gribka1

@anonym_autor No a čo, nech si rozpráva čo chce. To ho nikto nepozná, tak ako ty? Ak pri tebe nik nebude stáť, znamená to, že za to nestoja. Bojíš sa nepoznaného, preto je aj to čo poznáš pre teba prijateľnejšie a jednoduchšie riešenie. Čo také nerozpráva synovi?

@gribka1 Praveze kazdy ho pozna a vie aky je. A uz mal take reci pred synom ze ja chcem zeby isiel od nas prec ale hned som ho stopla.

gribka1
11. nov 2025
@anonym_autor

@gribka1 Praveze kazdy ho pozna a vie aky je. A uz mal take reci pred synom ze ja chcem zeby isiel od nas prec ale hned som ho stopla.

@anonym_autor Tak to jednoducho budeš synovi vysvetľovať. Neviem si predstaviť s týmto človekom ani existovať. Všetko sa dá vyriešiť. Čím neskôr to urobíš, tým horšie. Aj pre deti je horšie ak sú staršie.

anonym_e1bc3f
11. nov 2025

@anonym_autor syn sa ti raz poďakuje. Otcom zostane, či v jednom byte, či niekde inde. Hlavne pred dieťaťom sa nehadajte. Vysvetlite mu, že ho ľúbite, ale budete bývať každý inde. Alebo že ocko musí ísť do práce na dlhšie, postupne. Deti si zvyknú, aj na samotu, aj na bolesť, aj na hádky, aj na všetko. Preto netreba čakať, kým bude staršie, lebo to, čo je teraz, si bude pamätať navždy.

autor
11. nov 2025
@anonym_e1bc3f

@anonym_autor syn sa ti raz poďakuje. Otcom zostane, či v jednom byte, či niekde inde. Hlavne pred dieťaťom sa nehadajte. Vysvetlite mu, že ho ľúbite, ale budete bývať každý inde. Alebo že ocko musí ísť do práce na dlhšie, postupne. Deti si zvyknú, aj na samotu, aj na bolesť, aj na hádky, aj na všetko. Preto netreba čakať, kým bude staršie, lebo to, čo je teraz, si bude pamätať navždy.

@anonym_e1bc3f No len to by sa s tym musel aj manzel zmierit, a musel by sa aj chciet dohodnut natom ako to synovy vysvetlime. Zatial ma stale prehovara ze sa zmeni a uz dava mne vsetko za vinu, ze on sa snazi a ja aj tak sa ku nemu nespravam ako ku manzelovy. Ale ja to uz nedokazem. Ale teraz je na prvom mieste syn a jeho zivot. A dakujem pekne si mi to vysvetlila. Az mi slzy vysli

viestta
11. nov 2025

@anonym_autor ked uz nie kvoli sebe, ale kvoli synovi to vyries. Pretoze ak je uz zly na syna, toto je koniec. Ochran to dieta pred jeho zlobou.

autor
11. nov 2025
@gribka1

@anonym_autor Tak to jednoducho budeš synovi vysvetľovať. Neviem si predstaviť s týmto človekom ani existovať. Všetko sa dá vyriešiť. Čím neskôr to urobíš, tým horšie. Aj pre deti je horšie ak sú staršie.

@gribka1 A to som ani nenapisala vsetko lebo je toho veeela, ja som sa snazila stale na vsetko zabudnut, dala som nam milion sanci za tie roky, chvilu bol v pohode a zas to iste dookola. Tak som chcela zeby mal syn kompletnu rodinu. Teraz ja som zla lebo on sa snazi a ja to uz neriesim.

viestta
11. nov 2025
@anonym_autor

@gribka1 A to som ani nenapisala vsetko lebo je toho veeela, ja som sa snazila stale na vsetko zabudnut, dala som nam milion sanci za tie roky, chvilu bol v pohode a zas to iste dookola. Tak som chcela zeby mal syn kompletnu rodinu. Teraz ja som zla lebo on sa snazi a ja to uz neriesim.

@anonym_autor snazi sa, lebo uz voe, ze mu hori pod patami. Keby si mu povedala, Dobre, este to skusime, zas by bol na koni a isiel by po vychodenych chodnickoch. Taki sa nemenia, len obcas zahraju divadlo. Aj to velmi mizerne

autor
11. nov 2025
@viestta

@anonym_autor ked uz nie kvoli sebe, ale kvoli synovi to vyries. Pretoze ak je uz zly na syna, toto je koniec. Ochran to dieta pred jeho zlobou.

@viestta Jedno stastie je, ze byvame s mojimi rodicmi lebo inak by to bolo vsetko horsie, tiez ho upozornia ze jak sa sprava atd. Ale on potom zas sa stazuje na rodicou ze donho hucia, ze im vsetko vadi co robi a tak.

autor
11. nov 2025
@viestta

@anonym_autor snazi sa, lebo uz voe, ze mu hori pod patami. Keby si mu povedala, Dobre, este to skusime, zas by bol na koni a isiel by po vychodenych chodnickoch. Taki sa nemenia, len obcas zahraju divadlo. Aj to velmi mizerne

@viestta No presne toto sa cely ten cas dialo. Par dni dobre a potom to iste. Ale uz som si povedala dost

gribka1
11. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Neviem, či muži sú si vedomí toho, že ženy vydržia dlho, milujú aj napriek problémom, lenže len do určitej hranice, za ktorou je už neskoro. Proste láska skončí. Toto už sa nedá vrátiť späť, nejako sa to dá maskovať, ale nikomu to nepomôže. Preto neverím, že pomôže niečo tomu, kebyže sa aj neviem ako snažil. Jedine, že by tam nejaký kúsok lásky ostal.

autor
11. nov 2025
@gribka1

@anonym_autor Neviem, či muži sú si vedomí toho, že ženy vydržia dlho, milujú aj napriek problémom, lenže len do určitej hranice, za ktorou je už neskoro. Proste láska skončí. Toto už sa nedá vrátiť späť, nejako sa to dá maskovať, ale nikomu to nepomôže. Preto neverím, že pomôže niečo tomu, kebyže sa aj neviem ako snažil. Jedine, že by tam nejaký kúsok lásky ostal.

@gribka1 Prave preto mu uz dlhsie hovorim nech nic neriesi ze si potrebujem vsetko premysliet a urovnat v hlave ale on namna len tlaci, bud stale vypisuje daco ked som v robote alebo doma len o tom rozprava takze ani trochu kludu ani casu na rozmyslanie mi neda. Ale uz dlhsie tak nevydrzim. Ale uz to tak dalej nemoze pokracovat. Nevladzem uz

gribka1
11. nov 2025
@anonym_autor

@gribka1 Prave preto mu uz dlhsie hovorim nech nic neriesi ze si potrebujem vsetko premysliet a urovnat v hlave ale on namna len tlaci, bud stale vypisuje daco ked som v robote alebo doma len o tom rozprava takze ani trochu kludu ani casu na rozmyslanie mi neda. Ale uz dlhsie tak nevydrzim. Ale uz to tak dalej nemoze pokracovat. Nevladzem uz

@anonym_autor Keby to myslel skutočne vážne, uvedomí si, že nesmie tlačiť. On to len chce mať čo najskôr vyriešené, nech už žije podľa starej predlohy. Nejde mu o teba,no vás, ale o samého seba. Proste nekomfort.

lentakyterapeut
11. nov 2025

Taketo veci ma mrzia ale pokial vies ist dalej bez muza bude dobre pre syna aj teba. Casom pride omnoho lepsi muz ktory bude aj lepsi otec a syn bude mat krajsi zivot

marca12
11. nov 2025

@anonym_autor V nizsom veku deti lepsie znasaju rozvod,co si vsimam v okoli. Poriesila bt som rozvod,kym nenastupi do skoly a ma este cas sa s vasou pomocou dat dokopy. Otazne je,ci bude muz spolupracovat a bude mu zalezat na synovom zdravom vyvoji.

anonym_0aed2f
11. nov 2025

A bude o syna bojovat pri rozvode? Lebo ja sa presne toho bojim, ze ked bude dieta s nim tak ho bude stvat proti mne. To viem na 100%. Ked zostavam vo vztahu tak to mam ako tak pod kontolou.

anonym_09de1c
11. nov 2025

@anonym_autor Podľa toho, čo tu čítam, tvoj manžel má veľmi nesprávne vzorce správania a teraz to začína vidieť, ale nechce si to priznať. Preto sa tie krátke obdobia, keď sa snaží správať normálne, striedajú s obdobiami, keď sa opäť správa zle. To je preto, lebo jeho ego mu hovorí – ty si dobrý človek, nikdy si sa nesprával zle – a tým neakceptuje, že sa správal zle, a správa sa opäť rovnako ako predtým. Lebo je ťažké si to priznať (čím bližšie k psychopatii, tým je to ťažšie). Preto to všetko hádže na teba a iných. Popri tom je v úplnej panike, že ťa stratí, a tým to robí ešte horšie. Myslí si, že ak nebude nič robiť, tak ťa stratí. Lebo vieš, že chceš odísť, a preto pokladá tvoju radu za radu, ktorá napĺňa to, čo ty chceš – no a to on nechce. Pochybujem, že ho dostaneš k psychológovi, a kým dozreje a prizná si to, môže to trvať aj 20 rokov – a u niektorých jedincov nikdy. Tak si predstavujem jeho profil. Sem si očividne prišla nabrať odvahu na konanie... stačí si prečítať všetky správy.

autor
11. nov 2025
@anonym_0aed2f

A bude o syna bojovat pri rozvode? Lebo ja sa presne toho bojim, ze ked bude dieta s nim tak ho bude stvat proti mne. To viem na 100%. Ked zostavam vo vztahu tak to mam ako tak pod kontolou.

@anonym_0aed2f Tak urcite s nim bude chciet byt ale myslim ze nie az tak zeby ho chcel mat vo svojej starostlivosti. Dieta ma byt pri matke. A pokym si nebudem ista ze manzel bude s rozvodom v pohode a ze nebude stvat syna proti mne tak bude tu pod kontrolou ako doteraz. A ked budeme detom davat vela lasky tak moze otec hovorit co chce, dieta nas nikdy neprestane lubit

autor
11. nov 2025
@anonym_09de1c

@anonym_autor Podľa toho, čo tu čítam, tvoj manžel má veľmi nesprávne vzorce správania a teraz to začína vidieť, ale nechce si to priznať. Preto sa tie krátke obdobia, keď sa snaží správať normálne, striedajú s obdobiami, keď sa opäť správa zle. To je preto, lebo jeho ego mu hovorí – ty si dobrý človek, nikdy si sa nesprával zle – a tým neakceptuje, že sa správal zle, a správa sa opäť rovnako ako predtým. Lebo je ťažké si to priznať (čím bližšie k psychopatii, tým je to ťažšie). Preto to všetko hádže na teba a iných. Popri tom je v úplnej panike, že ťa stratí, a tým to robí ešte horšie. Myslí si, že ak nebude nič robiť, tak ťa stratí. Lebo vieš, že chceš odísť, a preto pokladá tvoju radu za radu, ktorá napĺňa to, čo ty chceš – no a to on nechce. Pochybujem, že ho dostaneš k psychológovi, a kým dozreje a prizná si to, môže to trvať aj 20 rokov – a u niektorých jedincov nikdy. Tak si predstavujem jeho profil. Sem si očividne prišla nabrať odvahu na konanie... stačí si prečítať všetky správy.

@anonym_09de1c No presne ako pisete. On si nikdy neprizna chybu, aj ked ho niekto na nieco upozorni tak sa urazi a vsetci su zly, kazdy je zly len on je dobry, kazdy mu len ublizuje bez dovodu.

autor
11. nov 2025
@anonym_09de1c

@anonym_09de1c Aj odvahu aj to zo seba dostat aj poradit. Tak vseobecne lebo fakt som nevedela co dalej. Nemam ani cas ist za nejakou kamoskou vyrozpravat sa. Tak aspon tak som to zo seba chcela dostat.

anonym_161e9c
11. nov 2025

@anonym_autor ja mam podobne..neviem ti poradiť. Som ďalej a manželom. On mne aj deťom veľa krát povedal ze od nás odchádza aby som si ostala sama..par x odisiel na par hodín. Deti strasne plakali..ja som utrusila poznamku aby sa.nevracal uz..a mu to deti povedali...a hadaj co...nakoniec sa namna urazil...zato co aom povedala...Ale ze on odisiel bolo akoze v poriadku
.....už vyše roka ani spolu nežijeme intímne. Ked uz mu poviem žeby som aj rada cosi mala..on je unavený. Naposledy som chcela aby išiel ku kuriérovi a on na oplátku necháš ma večer spať nič nebudeš chcieť.. no akože fuuu..ja už rozmýšľam žeby som si aspoň na sex nasla iného chlapa...na vzťah nechcem.nikoho...a čakám kedy poslať muža kadelahsie....toto co mi žijeme určite nieje dobre...

vorkola
11. nov 2025

@anonym_autor A v com ta klame ?mohla by si trochu konkretizovat ? teda aspon jedno klamstvo nam objasni, tada ak sa ti da, Napr.ti mal nieco kupit, a povedal ze to nemaju,,,to by som este vedela prekusnut, Ak je v tom az nevera, tak okamzite to riesit .,,

vorkola
11. nov 2025
@anonym_161e9c

@anonym_autor ja mam podobne..neviem ti poradiť. Som ďalej a manželom. On mne aj deťom veľa krát povedal ze od nás odchádza aby som si ostala sama..par x odisiel na par hodín. Deti strasne plakali..ja som utrusila poznamku aby sa.nevracal uz..a mu to deti povedali...a hadaj co...nakoniec sa namna urazil...zato co aom povedala...Ale ze on odisiel bolo akoze v poriadku
.....už vyše roka ani spolu nežijeme intímne. Ked uz mu poviem žeby som aj rada cosi mala..on je unavený. Naposledy som chcela aby išiel ku kuriérovi a on na oplátku necháš ma večer spať nič nebudeš chcieť.. no akože fuuu..ja už rozmýšľam žeby som si aspoň na sex nasla iného chlapa...na vzťah nechcem.nikoho...a čakám kedy poslať muža kadelahsie....toto co mi žijeme určite nieje dobre...

@anonym_161e9c Ked vy spolu uz nespite,,nebude v tom niekde bokovka.?

Strana
z2