icon

Prestala som mať rada manžela

michaelabuzova
5. jún 2022

Ahojte prestala som mať rada manžela nebaví ma to už večné hádky nadávky. Sme spolu krátko máme spolu 14 mesačného syna . Rozmýšľam nad rozvodom Ale neviem či je to dobrá voľba bojím sa keď bude náš syn veľký ako nato zareaguje. Čo myslíte Čo mám robiť? Ja som si istá len v tom že sním už nechcem viac žiť ostávali by ste v takomto manželstve?

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
bessie12
5. jún 2022

@elizabet173 posledne dni sa ako keby roztrhlo vrece typu "nemam ho rada" "neznasam svojho muza" a podobne. Co sa to deje ?? 😨
@michaelabuzova napis aky mas konkretny problem, lebo inak je tazko radit, ked nevieme o co sa jedna.

michaelabuzova
autor
5. jún 2022

@elizabet173 my už si nerozumieme rok aj pol snažila som sa dať vzťah do kopy veľa krát ale len na par dní

michaelabuzova
autor
5. jún 2022

@bessie12 nerozumieme si vkuse sa hádame všetko mi nanom vadí . Lebo vkuse ma ponižuje prestala som ho mať rada preto jeho správanie

bessie12
5. jún 2022

@michaelabuzova a v com si nerozumiete ? Celkovo alebo len v nejakych veciach ? Mozes uviest konkretny priklad ?

michaelabuzova
autor
5. jún 2022

@bessie12 vo všetkom on je veľmi agresívni veľmi sa zmenil Keď sme spolu chodila taky nebol alebo možno bol len som otom nevedela

bessie12
5. jún 2022

@michaelabuzova Prejavil sa az po case ? Dufam, ze ta neudrel alebo minimalne na teba ruku nedvihol. Nemyslim si, ze sa zmeni, ked si sa snazila a z jeho strany ziadna naprava.

michaelabuzova
autor
5. jún 2022

@bessie12 pokúsil len sa mu to nepodarilo lebo som sa branila

michaelabuzova
autor
5. jún 2022

@michaelabuzova proste v našom manželstve nieje láska ale chlad

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
bessie12
5. jún 2022

@michaelabuzova to nemyslis vazne, ze sa ta pokusil udriet ? A to si este s nim ? Hoci chapem, ze to bude pre teba tazke, lebo mate dieta, ale chod od neho prec.

michaelabuzova
autor
5. jún 2022

@bessie12 ja preč nepôjdem lebo on je umňa no ako u našich

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
bessie12
5. jún 2022

@michaelabuzova o to lepsie pre teba. Tak ho vykopni z domu. Zasluzis si lepsieho muza ako je tento nasilnik a chrapun.

michaelabuzova
autor
Autor odpoveď zmazal
michaelabuzova
autor
5. jún 2022

@bessie12 rozmýšľala som nad tým len neviem ako budem fungovať

michaelabuzova
autor
5. jún 2022

@elizabet173 nie ja som ho poznala veľmi dobre odkedy sme si spojili životy neznašame sa

bessie12
5. jún 2022

@elizabet173 to je uz asi 3 alebo 4. podobna tema tento tyzden ? mozno viac, neviem. Kazdopadne je to cudne. Zacinam si mysliet, ze pomaly kazdy muz je chrapun, hoci viem, ze to tak nie je. Teda aspon podla tychto tem na MK: 😅 Nechapem naco si robia deti s takymi debilami. Potom vyplakavaju na forach. A hoci som mohla byt jednou z nich, tak u mna zvitazil zdravy rozum. Ale rozumiem, ak to nebolo planovane, tak dobre, ze na ten potrat nesli a dali babatku sancu na zivot.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
bessie12
5. jún 2022

@michaelabuzova rodicia ti urcite pomozu. Ja som vyrastala bez otca a nelutujem. Tiez to bol nasilnik. A hoci viem kto to je a kde zije, tak nemam absolutny zaujem o akykolvek kontakt s nim. To by som mu potom dala vsetko vyzrat. Slova nie su mec, ale ublizia rovnako ak nie horsie.

michaelabuzova
autor
5. jún 2022

@bessie12 vďaka sa rady

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mpg
5. jún 2022

@michaelabuzova Ja si myslím, že preto je tak veľa takýchto podobných tém, že vzťah je za začiatku vždy pekný, nie sú tam ani problémy s deťmi a keď sa to začne meniť, že problémy pribúdajú,voľný čas ubúda a treba to inak zorganizovať, tak začnú byť nervózní, začnú hádky. Miesto toho, že by si mali uvedomiť svoju novú úlohu (rodiča) a oceniť, že im partner pomáha alebo muži, že treba partnerke viac pomáhať, tak to robia s neochotou, bez lásky. Ale ani rozchod veľa nepomôže, lebo po ňom nastanú zase nové problémy a ani tie nové pozliepané vzťahy s rôznými deťmi nie je jednoduché zvládnuť. Teraz to dosť často tak funguje, že ľudia sa vo svojom prvom vzťahu nesnažia ho opraviť (ako veci z čínskeho obchodu), ale ho vyhodiť.

bessie12
5. jún 2022

@elizabet173 presne tak. Ak to nefunguje a jeden z partnerov nema zaujem o napravu ci uz spravania alebo celkovo vztahu, tak potom je zbytocne, aby spolu ostavali. Ten isty pocit mam aj ja. Prvy lepsi a hned dieta. A potom plac.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
5. jún 2022

@elizabet173 tak.ani sa nedivím, že to v x vzťahoch škrípe, keď to funguje tak, že "poznáme sa dva, roky, rok sa hádame a mame 2 mesačne dieťa" alebo ako tu bol nedávno príspevok, že sú spolu 9 mesiacov, 4 mesiace sa žerú ako psy,v ničom si nerozumejú, ale snažia sa o bábätko...🙈🙈🙈
No co v takých prípadoch písať tej žene ako radu?

mpg
5. jún 2022

@elizabet173 Je to aj touto dobou, majú dosť často jedno dieťa, ktoré doslova obsluhujú a venujú mu všetku pozornosť a potom, ak mu niekto niečo povie trochu prísnejšie, už ho nemá rada. Keď ešte mávali aj tri deti, tak tie už vedeli spolupracovať z domu, prispôsobovať sa, nebrať si to tak osobne.

liljana
5. jún 2022

Co znamena, sme spolu kratko? Za kratky cas ste stihli svadbu, dieta a teraz uz aj rozvod? Preco ste si spolu najskor par rokov neskusili spolocny zivot a spolocne byvanie, kym ste sa pustili do tohto vsetkeho?

haanovajana
5. jún 2022

Ja ti rozumiem,asi bude lepsie bez chlapa.

svetlonos
8. jún 2022

@michaelabuzova Ahoj. Ani sa nechcem zamyslat, co hrozne by ma prinutilo ostat vo vztahu kôli detom. Je to hruza des a hlavne pre tie deti. Oni su od malicka vnimavejsie ako si mnohi myslia. Prajem ti vela stastia.

Strana
z2