icon

Preverenie partnera

torysheer
27. aug 2025

Dobrý deň, minule tu bola taká téma. Áno, chcem ho preveriť, mám teraz vážne podozrenie, samozrejme viem to odplatiť a napísať Tvojmu( a ja rozhodne nikoho nehľadám)

anonym_047d75
27. aug 2025

čo to? 🤣

ukgirls
27. aug 2025

ak vo vztahu nieje dovera,tak to nieje plnohodnotny vztah ... ako by si sa citila ty,keby ti to spravil on?

really8
27. aug 2025

@torysheer ak mas takuto potrebu, vysledok skusky je uz vlastne irelevantny

goodidea
27. aug 2025

@torysheer skús to radšej nakresliť

torysheer
autor
27. aug 2025
@goodidea

@torysheer skús to radšej nakresliť

@goodidea toto nie je moja otázka, nestačím sa čudovať, ja mám dlhoročny vzťah

ibatanecnica
27. aug 2025

@torysheer napis bude sranda

torysheer
autor
27. aug 2025
@ibatanecnica

@torysheer napis bude sranda

@ibatanecnica ja som to sem nedala, už riešim

vladuska20
27. aug 2025
@torysheer

@torysheer mozno tvoj muz,ak sa ti hral s mobilom

denkabemommy
27. aug 2025

@torysheer prepána a to máš 15 rokov, aby si toto robila? Keď máš podozrenie, nemáš dôveru, tak ho pošli do kelu a nerieš bez pardonu 💩

kavasmliekom
27. aug 2025
rozculena
27. aug 2025
@torysheer

@torysheer no čo si poriešila? by ma fakt zaujímalo,ako sa dá dostať niekomu do účtu tu na MK,ak to nebol niekto kto pozná heslo do tvojho mobilu🙄

ibatanecnica
27. aug 2025
@torysheer

@torysheer aha.tak pardon

yasina
27. aug 2025

Napis mi urobim to

ibatanecnica
27. aug 2025
@yasina

Napis mi urobim to

@yasina nie nie ja som sa prva ponukla 🙂

7komorova
27. aug 2025

@torysheer ja mu kludne napisem - mojmu pisat nemusis

nikoletta1712
27. aug 2025

@torysheer Môžem mu napísať, rada ti pomôžem😊

earlgrey
27. aug 2025
@rozculena

@torysheer no čo si poriešila? by ma fakt zaujímalo,ako sa dá dostať niekomu do účtu tu na MK,ak to nebol niekto kto pozná heslo do tvojho mobilu🙄

@rozculena Ja napr. nemám heslo na mobile, do môjho mobilu sa dostane každý a aj na MK, keďže mám automatické prihlasenie, dokonca ja si ani heslo na MK nepamätám 😂
Ale tak ja nemám nič v mobile, čo by iní mohli zneužiť...🤷‍♀️

rozculena
27. aug 2025
@earlgrey

@rozculena Ja napr. nemám heslo na mobile, do môjho mobilu sa dostane každý a aj na MK, keďže mám automatické prihlasenie, dokonca ja si ani heslo na MK nepamätám 😂
Ale tak ja nemám nič v mobile, čo by iní mohli zneužiť...🤷‍♀️

@earlgrey nemáš heslo na mobile? To sa dá?

sissy27
27. aug 2025
@rozculena

@rozculena preco by sa nedalo? Na firemnom ani ja nemam, naco? Nemam tam nic, co by sa dalo zneuzit.

earlgrey
28. aug 2025
@rozculena

@rozculena Samozrejme, že sa to dá, prečo by sa nedalo? načo si ho mám zaheslovať? 🤷‍♀️

torysheer
autor
28. aug 2025
@rozculena

@rozculena moje heslo do mobilu vie môj chlap, moje deti, a ešte aj moje kolegyne. Nevadí mi to, nič neskryvam

rozculena
28. aug 2025
@earlgrey

@rozculena Samozrejme, že sa to dá, prečo by sa nedalo? načo si ho mám zaheslovať? 🤷‍♀️

@sissy27
@earlgrey
kd som nastavovala mobil,tak som musela dať heslo,a keď platím mobilom,tak musím odomknúť obrazovku.Keby som mobil stratila,tak sa mi hocikto dostane do všetkých účtov na sockách a do banky a kludne by si platil nákupy mojim mobilom,ako môžete mať nezaheslovaný mobil???

earlgrey
28. aug 2025
@rozculena

@sissy27
@earlgrey
kd som nastavovala mobil,tak som musela dať heslo,a keď platím mobilom,tak musím odomknúť obrazovku.Keby som mobil stratila,tak sa mi hocikto dostane do všetkých účtov na sockách a do banky a kludne by si platil nákupy mojim mobilom,ako môžete mať nezaheslovaný mobil???

@rozculena No ja nemám nič také v mobile, okrem IB a tam sa mi nikto nedostane. Neplatím mobilom a ani tam nemám nič, čo by ma mrzelo ak by som mobil stratila...a to, že by sa niekto dostal na moj FB, tak nech 😂 aj tak tam nič nemám...

sissy27
29. aug 2025
@rozculena

@sissy27
@earlgrey

@rozculena nauc sa citat s porozumenim - nemam v tom mobile nic, co by sa dalo zneuzit ( email, IB, socialne siete, platobnu kartu, ani len fotky, ktore by niekoho zaujimali).
Ano, na sukromnom automaticky vyzaduje heslo, aj na hodinkach, aj na ipade, kedze tam mam apple pay, bez toho to nejde. Ale na firemnom nemam nic, je vyslovene na telefonovanie a firemny email, ktory ma samostatne overenie. A ak by si niekto zavolal hoc aj do tramtarie, tak je to jedno, firemny pausal je uplne neobmedzeny co sa tyka hovorov aj dat.

sense
29. aug 2025
@rozculena

@rozculena ani ja nemám heslo na mobile, na MK, FB, insta má prihlasi automaticky, mail tiež. Jedine kde dávam heslo je twint, a IB,
Nemám v mobile uloženú kartu čiže mobilom neplatim

anonym_536f8a
29. aug 2025

Tak si to omylom nedala anonymne, nehanbi sa.