icon

Priateľove správanie na Instagrame a dôvod rozchodu

17. dec 2023

Priateľ bol na telefóne, ja vedľa neho, prechádzal si Instagram, má tam samé štetky v pančuchách a ešte predomnou im dával like. Otočil telefón bokom, myslel si, že to nebudem vidieť. Zamrzí, ale ok, žiadna dráma. No to, že ja ležím vedľa neho, a odmietne mať so mnou sex, ok aj to dalo by sa pochopiť. Ale, že ako dôvod uvedie, že on nie je zvyknutý mať sex v nedeľu a nechce si na to zvykať? Len preto, že som pár víkendov s ním nebola celé dni... 🤦‍♀️ To isté sa stalo v sobotu, ideme šťastní z mesta, a večer - on čo môže mať sex 5x denne, zahlási, že v sobotu on nie je zvyknutý mať sex. Narážal tiež na to, že som zopár víkendov uprednostnila byť doma so synom ako s ním. Pre mňa je toto týranie, manipulácia. Asi si to tu uložím, keď náhodou zabudnem.
Tak len taký príspevok, z kategórie "vzťahové absurdnosti". Rozišla som sa s ním, posledná kvapka už to pre mňa bola.

klip0
17. dec 2023

Neviem či si nadpis dala ty, alebo ti zmenili, ale to že dáva like na nejaké polonahé ženy je jeho najmenší problém

reanda
17. dec 2023

nebud taka prilis chapava.. potom si prilis vytrpis, kym ti nakvapka posledna.. nabuduce to vylej uz po prvej

dadka1997
17. dec 2023

Ak si sa s nim rozišla nemáš čo riešiť.. ak chceš pochvalu, tak dobre si spravila .. je to riadny kretén

kitycat
17. dec 2023

Vazne az teraz si sa s nim rozisla? Takehoto na vztah?

Aspon sex bol dobry?

domkakvet
17. dec 2023

Dobre si urobila.

pralinka25
17. dec 2023

gratulujem k rozchodu s idiotom.

mikadooo
17. dec 2023

Super. Poslednú vetu som nečakala, ale som rada, že si to rovno aj vyriešila 👍.

kris_tin257
17. dec 2023

Najprv som si myslela že toto píše nejaká teenagerka a ide o vzťah mladých, potom som si prečítala že máš syna 😳 takto sa v dnešnej dobe správajú dospelí? Fakt som stará....

danica2711
18. dec 2023

dobre si urobila, to je fakt nejaký magor

rorino
18. dec 2023

@kitycat podľa toho,čo napísala autorka,by možno aj sex mali dobrý,len on bol asi zvyknutý mať ho 8. deň v týždni😂

rony2255
18. dec 2023

@rorino 😂😂