icon

Priateľ kamarátky zverejňuje moje súkromie. Čo robiť?

5. apr 2025

Čo robiť, ak mi nový priateľ kamarátky nesadô, ale chcem udržať priateľstvo. Problém je, že stále je s ňou, nedá sa mat kus súkromnej konverzácie iba s ňou. A ona ešte mu aj všetko rozpráva, bola som s nimi na káve a on na mňa začal hádzať očkom a uškŕňať sa hneď, ako som vošla do kaviarne. Som sa divila prečo a hneď mi došlo, že ona mu vykecala moje súkromne témy, čo teraz riešim ja kamaráta s výhodami tak na tom sa uškŕňal že aká som nezebednica…. ešte to mi aj doslova povedal a ona sa na tom pousmiala, bolo to maximálne napríjemné. Neviem ako udržať kamarátstvo takto, keď jej nemôžem ani nič súkromne povedať. Ešte aj prístup do jej mobilu má, ani písať sa jej nedá súkromne.

autor
5. apr 2025

Otvorene som sa jej pytala či mu všetko hovorí o každom a ona že nemá pred ním tajnosti

autor
5. apr 2025

To bežne ženy rozprávate súkromné veci kamarátiek priateľom ? Lebo ja nie , tak si teraz nie som istá či to je normálne alebo si dať odstup od nich

zobaka
5. apr 2025

nehovor jej uz o sebe, ja mam kamosku ktorej mozem povedat vsetko a potom taku ktorej nepoviem nic, lebo je radoinformatorka inych, tam som uz aj obmedzila kontakt

guiseppinka
5. apr 2025

Casom som zistila, ze co si mozem dovolit komu povedat. A ver, ze mam kamosky, ktore vedia aj nejake intimne veci (aj ja viem o nich) a su take, s ktorymi sa bavime na neutralne temy, lebo... drzim sa pri istych ludoch pravidla, ze to, co mi nevadi, aby bolo verejne, tak poviem...

nini1978
5. apr 2025

Ty si dospela žena?
Tvoj business,ci máš kamaráta s výhodami
Nevieš sa ho opýtať,čo hádže očkom? Normálne na rovinu a nech si to odpustí ona hlavne ,rozoberať tvoj súkromný život

Kamarátka trápna neskutocne,také niečo ideš udržiavala,resp zachraňovať?

nini1978
5. apr 2025

@guiseppinka tak to asi nemáš okolo seba ľudí,ktori si vedia uvedomit, co sa môže a čo nemôže rozoberať o kamarátke

danica2711
5. apr 2025

ženu (či vo vašom prípade asi ešte len dievča), čo komukoľvek vyslepičí veci, čo sme si povedali súkromne, by som asi nepovažovala za kamarátku

autor
5. apr 2025

@danica2711 má 26 už

autor
5. apr 2025

A možno toxického priateľa, toto nikdy predtým nerobila keď mala iných priateľov

angelous1991
5. apr 2025

No tak toto by bolo no go pre mňa ! Nehovorím manželovi pikantnosti mojich kamosiek preboha !aj keď jeho by to zaujímalo,môj manžel je chlap se vším všudy ale miluje klebety ženské 😅😂 A kamoska či hovorí o mne tak to neviem lebo jej muž ma toľko charakteru že aj keď by možno vedel nikdy by si nedovolil mať nejaké narážky na mňa . Proste sa tvári že nevie 😝

nini1978
5. apr 2025

@angelous1991 ano ,presne tak
Aj keby vedel…takt a základy výchovy by mu nedovolili robiť si prdel

guiseppinka
5. apr 2025

@nini1978 mam dost ludi okolo seba. Sme rozni a uprimne, na kazdom nieco ocenujem. Akurat rozlisujem, co komu podam dalej

maury
5. apr 2025

Bav sa s ňou o bežných veciach, ak chceš s ňou byť v kontakte, ale nehovor jej o svojich súkromných veciach, o ktorých nechceš aby on vedel. Keď je takáto a hotovo.

muchotrafka298
5. apr 2025

Prestan jej hovorit o svojich sukromnych veciach, ked vies, ze ich vytrepe kade komu. Nikdy nevies, ku komu sa to moze dostat. A intimnosti duplom. Bav sa s nou na neutralne temy. Mne by to prekazalo a preto si velmi dobre rozmyslim, co komu poviem a kedy. Mala som kamaratku, ktora mala potrebu hovorit uplne uplne vsetko, co mna ani nezaujimalo a bolo mi to dost trapne o tom aj pocuvat.

svetlonos
5. apr 2025

Tak by som ju aj pred ním poslala pekne do prdele a povedala, nech sa ove ked zisti, aká bola neskutocne blba. a keď jej spadnú ruzove okuliare a geroj jej nainštaluje ešte aj do bytu kamery koli kontrole - teda bezpečnosti a😏
Nech mu kludne všetko vytara - ale o sebe!!!
Nemáš čo udržovať, ona padne riadne na hubu ešte, ostane sama, bez kamosov.
Ty chod ďalej, bez nej.

laurinka27
5. apr 2025

Ked si dotycna nevie uvedomit, ze ty si JEJ kamaratka, nie kamaratka jej frajera a nema mu co vesat na nos tvoje sukromne veci (este ked sa tym ani netaja a vytvara to take trapne situacie), tak by som s nou prerusila kontakt/nehovorila jej nic zasadne, aspon kym sa nerozidu. Asi jej nedochadza, ze z tvojho pohladu to je rovnake, akoby o tebe rozpravala nejakemu random cudziemu cloveku, kedze on aj je pre teba cudzi. 🙃

sova7
6. apr 2025

Autorka povedz kamarátke že kým bude všetko hovorit priateľovi nič súkromné s ňou preberať nebudeš. Písať by si si s ňou tiež nemala aby si sa raz nedočkala toho že svoje fotky prípadne správy nájdeš na nete. A vzťah ktory tvoja kamarátka ma nie je v poriadku aj keď aká láska chlap nemá čo takýmto sposobom vstupovať do jej aj tvojho súkromia. On ju kontroluje a to nie je v poriadku. Tak ako tvoje súkromné veci podľa mňa posúva ďalej aj súkromie kamarátky. On ju neľúbi ale potrebuje ovládať. Ty môžeš urobiť len to že kým bude v tom vzťahu súkromné veci spolu riešiť nebudete a môžeš jej povedať že tu pre ňu budeš ale nenecháš si zasahovať do súkromia niekým ďalším

sova7
6. apr 2025

@svetlonos no len aby jej ešte nevybral z mobilu súkromné fotky a nepredal na nete prípadne si za ne kľudne pri rozchode môže dať zaplatiť môže jej vybrať účet nakúpiť na ňu veci narobiť dlhy. To nie je ok chlap ani vzťah

sova7
6. apr 2025

Autorka nie , nie je to normálne už keď po tebe hádzal očkom a mal sproste reči mala sa kamoška zdvihnúť a spolu s tebou odísť a koniec. On prekračuje všetky hranice a správa sa ako psychopat určite sa od toho odstrihni a sleduj kamosku z diaľky až by potrebovala pomoc ale nie je to ok vzťah ani v poriadku a ty sa chran aby neublizil aj tebe

svetlonos
6. apr 2025

@sova7
jasne ze to je vadný kus a nič na vztah. Ved kamoske ostanú akurat oci pre plač. Ake tak kazdy potrebuje dostať inak po drzke, tak snáď sa potom mlada spameta.

marca12
6. apr 2025

Ten chlap nebude v poriadku,ked jej lustruje este aj mobil. Ja by som jej uz nic nehovorila a asi aj obmedzila kontakt.

titla
7. apr 2025

Kamaratka je blba! Je rozdiel nemat pred partnerom ziadne tajomstva (svoje!) a vykvakat mu vsetky dovernosti svojich priatelov! To je zrada, porusenie dovery. A toto by som kamoske povedala a rovno aj pred nim, nech vie na com je. Tak ako ty uz vies, ze sa na nu nemozes spolahnut a s nicim dovernym sa jej uz nezveris. Bola to trpka lekcia, ale aspon si mudrejsia a do buducna budes opatrnejsia.

By u mna skoncila taka osoba. V podstate sa mi to stalo. Zistila som, ze jedna moja kamoska tiez vykvaka frajerovi vsetko co jej poviem. Neslo vtedy o take "pikantnosti" ako kamaratstvo s vyhodami, ale pointa rovnaka. Do toho bola absolutne koncentrovana na svoje problemy - hlavne s muzmi, tie moje hoc-ako podstatne sa stali okamzite bezpredmetne ked sa na obzore objavili jej vztahove problemy. A tyb bolo, kedze ina bola taka drama queen. Rokmi z toho vyrastla, urovnala si priority ale u mna sa ten vztah na vzdy zmenil. Sme v kontakte, stretavame sa v ramci partie, ale nevyhladavam ju. Nepoviem jej nic podstatne, je to uz len znama.