Priateľ klame o kontakte s ex
Žienky, prosím vás čo si myslieť o tom, keď mi priateľ klamal, že sa pred mesiacmi stretol so svojou bývalou? Nepovedala mi o tom, náhodne som to zistila, keď mi ukazoval niečo v mobile. Píše jej na Vianoce, narodeniny a aj meniny.... Aj v tom mi klamal, že s ňou nieje vôbec v kontakte. Čo si mám myslieť? Prechováva k nej ešte city? Prečo to robí a ešte mi aj klame?
Byvala mala nieco chrumkave co ty nemas a on si na to rad zaspomina, plus samozrejme spomienkova nostalgia
Byvala manzelka alebo frajerka? Ako dlho je byvala? Ako dlho ste spolu?
Ale v konecnom dosledku je to jedno, ty mu nedoverujes on zatajuje, toto nema perspektivu...
@viestta sme spolu pol roka, oni boli krátko spolu. Udržiavali vzťah na diaľku. Ona príde dva krát do roka, keďže pracuje v zahraničí a za každým sa mu ozve, že ako partia idú von posedieť. Tak on ide. Niesu spolu dva roky.
Byvala mala nieco chrumkave co ty nemas a on si na to rad zaspomina, plus samozrejme spomienkova nostalgia
@martinmmartin takže myslíte, že náš vzťah nemá zmysel a mam to ukončiť?
Ked je sucastou jeho byvalej partie, tak jasne, ze ked sa zide partia tak tam bude aj ona. Ale preco nejdes s jeho partiou aj ty?
Autorka koľko máš rokov?
Ked je sucastou jeho byvalej partie, tak jasne, ze ked sa zide partia tak tam bude aj ona. Ale preco nejdes s jeho partiou aj ty?
@viestta prečo? Lebo mi zabudol o Tom povedať nechcel ani.. zatajil mi to 😢
Predstav si seba :
Mala si frajera ktory bol blbec ale jedna vec bola uplne uzasna ( napr sex)
Teraz mas partnera ktory ti sadne ale predsa len ten sex je taky 90% namirsto 110% ako s byvalym
Postupne ti casom mozog vygumuje vsetko zle co bilo a budes spominat sem tam na sex s byvalim a podvedome sa usmievat.
Osoba byvaleho sa ti v hlave v myslienkach pretvori iba na tuto jednu vec a vsetko zle zmizne .
Tak ked mu nedoverjes plati to co v prvom komente. Zbytocne udrziavat vztah, kde nie je dovera a komunikacia
Predstav si seba :
Mala si frajera ktory bol blbec ale jedna vec bola uplne uzasna ( napr sex)
Teraz mas partnera ktory ti sadne ale predsa len ten sex je taky 90% namirsto 110% ako s byvalym
Postupne ti casom mozog vygumuje vsetko zle co bilo a budes spominat sem tam na sex s byvalim a podvedome sa usmievat.
Osoba byvaleho sa ti v hlave v myslienkach pretvori iba na tuto jednu vec a vsetko zle zmizne .
@martinmmartin tak je pravda, že som mala predchádzajúce vzťahy, kde sex bol úžasný. S ním je ten sex hrôza pre mňa! Ale to nieje dôvod sa stretávať s bývalým a zatajovať mu to!
Tak ked mu nedoverjes plati to co v prvom komente. Zbytocne udrziavat vztah, kde nie je dovera a komunikacia
@viestta áno v tom máš úplnú pravdu
Skôr by mi vadil ten hrozný sex ako nejaké občasné stretnutie s kamoškou, zhodou okolností aj ex.
Skôr by mi vadil ten hrozný sex ako nejaké občasné stretnutie s kamoškou, zhodou okolností aj ex.
@januska12323 na sexe pracujeme obaja. Nakoľko mu zalezi aby mi to vyhovovalo. Obaja sa snažíme vyhovieť druhému..lepší sa to. Nieje to ideálne, ale o niečo lepšie. On za tie dva roky nikoho nemal. Uspokojoval sa len sám. Takže je zvyknutý na inú rýchlosť, tvrdosť...
A 35 r žena sa pyta toto? Naozaj?
Moj ex prišiel z holandska tiez sme si dali kávu na benzínke🙂
Moj ex prišiel z holandska tiez sme si dali kávu na benzínke🙂
@ariannazara mate pruser obidvaja. Je vam to jasne? 😉
nezabudol ti to povedať. Nechcel, lebo asi tušil, čo by nasledovalo. Prepáč, ale pripadáš mi ako stíhačka a prísavka - držať sa chlapa, na ktorom mi vadí, že si občas vyjde s partiou, v ktorej je aj jeho ex, s ktorým mám otrasný sex...len aby bol...
@ariannazara mate pruser obidvaja. Je vam to jasne? 😉
@viestta 🤣 jasne ex je ZAKAZ PRISNY 😂 NEPOZERAT, nebavit sa, tvarit sa ze sa nepoznáte 😂 jak keby iný chlap nebol hrozba iba bývali 😂
@viestta 🤣 jasne ex je ZAKAZ PRISNY 😂 NEPOZERAT, nebavit sa, tvarit sa ze sa nepoznáte 😂 jak keby iný chlap nebol hrozba iba bývali 😂
@ariannazara nieje zakázaný pokiaľ mi to povie a neklame do očí, že sa s ňou nestretol. Keď aj napriek všetkým správam všetko nasvedčovalo tomu, že tam bol. Niesom stíhačka. Chodí na chaty s kamarátmi a podobne. Aj prespavacky.. nevadí mi to. Vadia mi tie klamstvá a zatlkanie. Mala som bývalého, ktorého pozvala jeho ex na jej narodeniny. Nemala som s tým problém, ked mi o tom povedal
@ariannazara azaciatku noveho vztahu trea spravit voacero veci (asi si na vsetky nespomeniem)
vymazat mobil, najlapie nastavit tovarenske nastavenia, vsak zacina sa "novy zivot"
vypratat cely byt aby po byvalej neostal ani vlasok zapadnuty v skare medzi vanou a umyvadlom
prerusit kontakty so vsetkymi, ktori su s byvalou priatelia, pribuzni, kolegovia, susedia alebo byvaju v rovnakom okrese
necestovat v ziadnom pripade v spojoch kde sa moze byvala vyskytnu, vyhabyt sa aj takym obchodom, aj trasam aby sa nahodou nestretli na chodniku
a uplne najdoleztejsie, necat si spravit lobotomiu, aby po nej neostali ani spomienky
(napisane po skusenostiach z diskusii na MK)
Nejake city k nej este bude mat.
Vôbec k nej nemusí mať žiadne city, možno len zistili, ze si ako kamaráti rozumejú lepšie ako frajeri. Ved keby s ňou chce byť, tak by s ňou bol, určite by nebol s tebou.
Mne moji ex tiež píšu na narodeniny aj meniny aj Vianoce a pod. A ja im tiež. Obaja majú frajerky a aj ja mam frajera. Keby nejaká ich frajerka na mňa žiarlila, tak by som ju max vysmiala 😀 lebo toto je fakt úbohé, niektoré ženy a muži sa naozaj vedia kamarátit bez postrannych úmyslov.
Tento trend tu na koni, ze ex je nejaká harpia, ktorá sa s mojim frajerom baví len pre to, že ho chce získať späť, je uz fakt trápny.
Bud rada, ze sa ten tvoj vie kamaratit normálne aj so ženami, znamená to, ze ich berie ako seberovne a nie len ako objekty na sex..
Vôbec k nej nemusí mať žiadne city, možno len zistili, ze si ako kamaráti rozumejú lepšie ako frajeri. Ved keby s ňou chce byť, tak by s ňou bol, určite by nebol s tebou.
Mne moji ex tiež píšu na narodeniny aj meniny aj Vianoce a pod. A ja im tiež. Obaja majú frajerky a aj ja mam frajera. Keby nejaká ich frajerka na mňa žiarlila, tak by som ju max vysmiala 😀 lebo toto je fakt úbohé, niektoré ženy a muži sa naozaj vedia kamarátit bez postrannych úmyslov.
Tento trend tu na koni, ze ex je nejaká harpia, ktorá sa s mojim frajerom baví len pre to, že ho chce získať späť, je uz fakt trápny.
Bud rada, ze sa ten tvoj vie kamaratit normálne aj so ženami, znamená to, ze ich berie ako seberovne a nie len ako objekty na sex..
@ruxandra mne, ale nevadí, že sa stretáva so ženami a jeho ex. Ranilo má, že mi to zatajil. On o mne chce vedieť úplne všetko, ale toto mi on zabudol povedať. A tých tajnosti má viac.. o ktorých mi zabudol povedať. Viem, že s kamarátkami chodieva na chaty kde sú aj jeho kamarátky. Prespáva tam, nevadí mi to...len to, že to zatajil a stále zatkla, že sa s ňou nestretol, keď podľa správ čo mu písala evidentne sa s ňou stretol. Veď aj ja mám kamarátov, ktorí mi píšu a volajú, ale vždy mu to poviem.
A keď som sa to dozvedela, že mi to zatajil, tak som si myslela, že vážne s ňou chce niečo riešiť. Jednoducho ma napadli už všelijaké scenáre.. ale divné je, že ona zrejme o mne vie a zablokovala si ma. Som ju chcela len vyhľadať na FB a žiaľ...🤷♀️
@ruxandra Inak ďakujem za odpoveď, konečne niekto odpovedá bez toho aby sa vysmieval, urážal, robil si posmesky a súdil ☺️
@ruxandra Inak ďakujem za odpoveď, konečne niekto odpovedá bez toho aby sa vysmieval, urážal, robil si posmesky a súdil ☺️
@anonym_autor moj uz teraz manžel sa na začiatku vzťahu stretával tajne s bývalou rok, plus volanie a písanie. Ja som mala zlu skúsenosť s neverou z predošlého vzťahu tak som sa informovala o byvalej uz na začiatku a povedal ze nulový kontakt.
Ale k veci pripájam sa ze nemusia tam byt city. Muž mi to vysvetlil po čase, ze k nej nic necíti ale keďže spolu boli dlho tak su kamaráti a vedia spolu pokecať. S klamal mi pretože to bolo jednoduchšie ako povedat pravdu a nechcel mi ublížiť😂 klasika u chlapov. Ale musim povedat aj B, ze ked som povedala ze mi to vadi tak sa prestali stretávať aj kontaktovať. Takze ti poradím úprimný rozhovor a kludne dat ultimátum ze este jedno klamstvo a koniec

Byvala manzelka alebo frajerka? Ako dlho je byvala? Ako dlho ste spolu?
Ale v konecnom dosledku je to jedno, ty mu nedoverujes on zatajuje, toto nema perspektivu...