icon

Priateľ ma podviedol so svojou ex

26. jan 2026

Ahojte. veríte v osud alebo v niečo typu, že všetko je tak ako má byť a deje sa pre niečo? Dnes som zistila, že ma partner podvadzal so svojou ex, s ktorou mali šialene toxický vzťah, že sa raz zbili navzájom, neustále hádky, nadávky a podobne, len pre predstavu. Medzi nami bol klud, mozno to ho nudilo, neviem ale ja o zbytočnú drámu nestojím. Som sklamaná, pretože som ho mala od srdca rada, bolo mi s ním veľmi dobre, ale na druhú stranu asi dobre, že ukázal svoju pravú tvár včas… Sranda bola, že do poslednej chvíle klamal, že s ňou nie je v kontakte, ale ja som sa mu šla do telefónu a našla som presne čo som si myslela.. jeho reakcia potom bola, že sa ešte urazil ako som mohla, ale ja som to posledné 2 týždne tušila, bol iný. citim troška zranené ego…

biba_18
26. jan 2026

ako spieva meky s marthou - čo bolí to prebolí…

anonym_9f5aee
26. jan 2026

Ja verím na to že nic nieje náhoda a všetko sa deje pre niečo .Buď rada že si na to prišla a daj mu zbohom

anonym_70ff70
26. jan 2026

Odpad sa vyniesol sam 🙂

anonym_7a532e
26. jan 2026

cim skor tym lepsie, nadavala by si za stratene roky

kitycat
27. jan 2026

Uz len to, ze mal taky vztah s ex aky mal... ma udivuje, ze si od neho nedala ruky prec aj skor...

Takto naivne pisany prispevok

anonym_c13fc1
27. jan 2026

@anonym_autor tak horšie by bolo, keby s ním čakáš dieťa a si zaňho vydatá, nebodaj máte spoločnú hypo…. Lepšie teraz. 🤷‍♀️ ty sa posúvaj ďalej vo svojom živote a neživ v sebe zlo….

anonym_0c6edc
27. jan 2026

@anonym_autor Miloval ju a stále ju miluje, nech bola akákoľvek. Zbytočne ju ohováraš. Ty si bola len náhrada, na ktorej mu nezáležalo a to žiadna dobrá vlastnosť nevyváži. A dobre to vieš, cítila si to a preto si mu kontrolovala telefón.To je celé, zbytočne sa v tom pitveš.

barka1
27. jan 2026

Ta prvá otázka nejako suvisí so zbytkom textu? Ani nie...
Áno, verim, ze sa veci deju tak ako majú. Aj ked som este nepochopila, preco mam deti práve s tým, s kým mam.
Áno, stará láska nehrdzavie. To sa stáva. Nejaké riadenie osudu by som za tým nehladala.

martinka13
27. jan 2026

Asi aj tušíš, že Ti spravil veľkú službu. Poďakuj mu a ži v pokoji a šťastí svoj život.

qrstxyz
27. jan 2026

@anonym_autor jooj, cítim Tvoju bolesť. Ale buď rada, že sa demaskoval teraz, určite je to lepšie ako keby sa vám to malo stať až v manželstve alebo nedajbože by si sa o jeho nevere dozvedela, ak by ste mali dieťa. Netráp sa s ním už viac. Viem, že sa to teraz ľahko hovorí, ale uvidíš, že príde niečo lepšie. Držím palce ❤️

ivicatolic
27. jan 2026

@anonym_autor buď rada , že je preč..... nakoniec by ubil aj teba, keby mu švihlo..... zato, že si tichá....😆😆😆👉👉

moonlight1210
27. jan 2026

Dobre robis, co robis. Povedz svojmu egu, ze sa nema preco citit ponizene, odkopnute, podrazene a zranene. Ale hrde, ze jednak intuicia u teba funguje a nenechala si sa opit rozkom. Jednak si dost rozumna, ze v takom vztahu nechces ostat a nechat si s nim nicit nervy. A jednak, ze aj ked to teraz vyzera, ze budes daku dobu sama, niekto dalsi isto pride.

Tento chlapec je zavisly na navale hormonov, ktory zaziva, ked po vyeskalovanej situacii s exkou pride uzmierenie. Potrebuje svoje davky. A to pri tebe nemal, lebo si bola stabilna a kludna.

To, ze od nej odisiel, bolo najskor preto, ze obdobia uch hadok sa stali omnoho dlhsimi, nez obdobia uzmiereni a uzivanie si hormonov stastia v podstate zmizlo. Takze uz svoju vlnu nedostaval. Sli skor z hadky do hadky, ledva sa to trochu ukludnilo, uz sa poskriepili o daco dalsie (alebo to iste). Uz aj jeho chytala frustracia z nedostatku jeho vlny a zacal byt agresivny tiez.

Teraz sa s nou skontaktoval, telo mu okamzite vratilo spomienku na navaly, co zazival, zatuzil si ich zopakovat, tak si nahovoril, ako mu s nou bolo dobre (alebo ju zamerne prvy skontaktoval, lebo mu jeho vlny zacali chybat, tak sa skontaktoval k overenym zdrojom. Siel za svojim dealerom.).
A padol do toho zas, ako niekto, kto skoncil s cigaretami, ale zacitil (spomenul si na) vonu cigaretoveho dymu a nevie si pomoct. Kludne tomu obetuje vsetko, tajne si pobezi kupit cigarety, bude vedome klamat, bude kludne aj hnusny a arogantny, ked bude citit, ze je prichyteny, ale zapalit si musi. Za kazdu cenu.

Niet ho preco lutovat, musi sa v to vykupat a je iba na nom, ci pochopi, kde je realny problem a zvladne z toho vyliezt, alebo sa v tom bude cely zivot placat ako prasa v blate. A este sa lutovat, aku ma smolu.

Ty si urobila dobre, nemas co lutovat. Ber to, akoby si usla hrobarovi z lopaty a uzivaj si nove moznosti.
Nepozeraj na to s pesimistickou otazkou: No, a teraz co?, ale s otazkou: Tak co pekne urobim s nacatym dnom?

anonym_ee7f1d
27. jan 2026
@anonym_0c6edc

@anonym_autor Miloval ju a stále ju miluje, nech bola akákoľvek. Zbytočne ju ohováraš. Ty si bola len náhrada, na ktorej mu nezáležalo a to žiadna dobrá vlastnosť nevyváži. A dobre to vieš, cítila si to a preto si mu kontrolovala telefón.To je celé, zbytočne sa v tom pitveš.

@anonym_0c6edc blbost, takyto chlapi miluju jedine seba…. Uzival si s oboma.keby sa mu nehrabala v telefone , pokracuje vo vztahu.

autor
27. jan 2026
@anonym_ee7f1d

@anonym_0c6edc blbost, takyto chlapi miluju jedine seba…. Uzival si s oboma.keby sa mu nehrabala v telefone , pokracuje vo vztahu.

@anonym_ee7f1d on ma stale prosi o dalsiu sancu ze ju nechce a neviem čo, ale je to cele divne.

simka17161
28. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_ee7f1d on ma stale prosi o dalsiu sancu ze ju nechce a neviem čo, ale je to cele divne.

@anonym_autor Nedávaj mu šancu.