icon

Priateľ vyhľadáva iné ženy na Facebooku

mariposa44
3. feb 2026

Priatel mal v historii prehladnia na messengeri zeny niektore mal v priateloch ale nie vsetky, ked som sa ho na to spytala povedal ze kto to je on ich nepozna pritom asi pozna ked ich ma v priateloch, myslim ze im vypisuje a ptom to maze, inac by sa asi neobjavili v historii..na instagrame mu tiez navrhuje len polonahe baby a on stale poviee neviem preco ja to nepozwram..co s tym, prwco si to nedokaze priznat? .ked som mu povedala ze s jednou idem na kavu, len som mu povedala meno cakala som reakciu a vyzeral vylakane a potom nahnevany a z nicoho nic mi nadaval a ze ma.necha..co to je za reakciu?

anonym_27be19
3. feb 2026

povedz mu, ze vies o tom, aj moj muz vypisoval nechutne spravy skaredym zenam na pokeci, priznal az ked som mu vsetko dala na tacke, ze o vsetkom viem

viera
3. feb 2026

asi ma veľa voľného času🙂

rozculena
3. feb 2026

@mariposa44 nečakaj,kým ťa nechá on.

huxy
3. feb 2026

@mariposa44 z ničoho nič ti nadáva, ze ťa nechá. Tak sa nepriamo k niečomu priznal a rozchodom by ti urobil len láskavosť

biba_18
3. feb 2026

reakcia je taká že nevie čo robiť, lebo si na niečo prišla ...
otázka je - čo s tým chceš robiť ty?? treba ti takého?

januska12323
3. feb 2026

Nechaj ho ty a nemusíš mu loziť po účtoch.

enmery
3. feb 2026

Jaj, ako dobre by sa ti stalo, keby Ťa nechal, ty to bohužiaľ neurobíš nikdy. Čím ďalej tým viac vadných vzťahov v tejto dobe.

lentakyterapeut
3. feb 2026

Toto riesis? 😆 Boze

danica2711
3. feb 2026

lustruješ, čo robí a píše, pozitívne zistíš, že je to debil, a ty sa bojíš, že ťa nechá?! Akosi nechápem...

anonym_0ab09f
3. feb 2026

Zeres seno? Asi nie , urob si láskavosť a kopni ho do riti