icon

Priateľove vyhrážky o úteku

19. nov 2025

Baby, som divná, keď mi toto nepríde vtipné? Začíname pomaly riešiť tému svadby, ale po tom, čo v posledných dňoch priateľ predvádza, mám chuť sa na to celé vykašľať. Preberali sme veci, ako počet hostí, miesto atď... Trošku sme sa v niektorých veciach nepohodli, ale to tu nejdem riešiť. Prvé razy sme spravili kompromisy, ale na konci konverzácie, priateľovi trochu "praskli nervy". Alebo teda povedal, niečo na štýl - „Len, aby som ti odtiaľ neutiekol.“
Ostala som zarazená, ale tak ok, povedal to so smiechom, brala som to ako vtip. Po pár dňoch, som na internete videla také pekné video, kde si nastávajúci navzájom prečítali básne napísané od srdca. Ukázala som mu ho a, hovorím mu - „Aha, láska toto je nádherné.“ Pozrel si video a dorazil ma, citujem - „Ja by som to zakončil útekom od oltára.“ Zase so smiechom... Potom ešte, boli asi dve situácie, keď mal podobné narážky o útekoch, ale už si na detaily na nespomeniem. Asi som paranoidná, ale mám z toho také zmiešané pocity. Aj som sa ho pýtala, o čo mu ide, ale, že len srandoval... A pritom, to potom povedal znova.

Strana
z2
mikasa_ackerman
19. nov 2025

@anonym_autor a povedala si mu to takto ako si to sem napísala? Že si z toho smutná atď.?

doriiis
19. nov 2025

Nebude to jedna z tých svadieb typu: ak sa do xy rokov nerozhybes, už by sa patrilo, vezmeme sa hotovo a pod.?

viestta
19. nov 2025

99% chlapov na take romanticke veci nie je, ti zalubenejsi ich pretrpia, pretoze vedia, ze jeho milovanej na tom zalezi, ostatni sa im brania ako vedia, mozno aj trapnymi hlaskami ked nevedia ako dalej (ako ten tvoj). Takze netlac zbytocne na pilu svojimi predstavami o svadbe snov a daj mu dychat a prejavit sa. Hlavne sa ho pytaj ako si to on predstavuje. Mozno budes velmi prekvapena o akej svadbe sniva on...

eeffka
19. nov 2025

Ty musis vediet aku ma povahu, za mna to co riesis je hruuuza. Ja by som si svadbu zorganizovala za 4hodiny, neviem si predstavit riesit mesiace detaily do podrobna.

rozculena
19. nov 2025

@anonym_autor no keby chcel chlap odo mňa básničky,tak by som utiekla od oltára aj ja.

rozculena
19. nov 2025
@eeffka

Ty musis vediet aku ma povahu, za mna to co riesis je hruuuza. Ja by som si svadbu zorganizovala za 4hodiny, neviem si predstavit riesit mesiace detaily do podrobna.

@eeffka od chlapa by som chcela maximálne zoznam ľudí,ktorých tam chce mať.ostatné vybavím sama.Chlapy majú paniku z riešenia blbostí okolo svadby,že či biele alebo ružové obrusy a podobné chujoviny

viestta
19. nov 2025

a este doplnim, ked sa dozvies aku ma on predstavu tak nebud urazena

prasiatko30
19. nov 2025

Kebyze mi moj povie, ze si mame zarecitovat vlastnorucne napisane basne tiez by som mu povedala aby prestal pozerat sproste romanticke americke presladkaste komedie a ak s tym neprestane tak sa svadba nekona.

venom19
19. nov 2025

Tiez si myslim, ze az takto to chces riesit len ty. Za mna prilis preromantizovane, presladene predstavy. On reagoval ako najlepsie vedel, takto, asi radsej vtipom, co iz ma s tebou robit. Ja som zena, ale ziadne pateticke prelaskovanie typu basnicky by som tiez nedala.

lizatko1009
19. nov 2025

tiez sa priklaniam, ak by chcel niekto odo mňa básničky, tak ujdem🫣

rozculena
19. nov 2025

ja som sa celý čas,čo sme spolu chodili,modlila,aby ma nepožiadal niekde na verejnosti 😂 Od hanby by som sa prepadla 😂 Potom som mu to surovo povedala,keď sme niečo takéto videli na nete,že ho pošlem do riti😂

autor
19. nov 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_autor a povedala si mu to takto ako si to sem napísala? Že si z toho smutná atď.?

@mikasa_ackerman Jasné, povedala... Ale obhajoval sa tým, že iba žartoval a, že si na to bude dávať pozor. Preto som nepochopila prečo s tým teda potom znova pokračoval.

rozculena
19. nov 2025
@anonym_autor

@mikasa_ackerman Jasné, povedala... Ale obhajoval sa tým, že iba žartoval a, že si na to bude dávať pozor. Preto som nepochopila prečo s tým teda potom znova pokračoval.

@anonym_autor lebo má stres z tej svadby....nenútiš ho trocha?

autor
19. nov 2025

K tej básničke... Nijak ho do nej nenútim, išlo čisto iba o návrh a ak by mi normálne povedal, že nesúhlasí, rešpektovala by som to. V tom momente mi to iba pripadalo ako super nápad na dotvorenie už beztak krásneho momentu...

wolf_
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
19. nov 2025

záleží mu na tej svadbe vôbec? podľa rečí asi ani nie

ivik4
19. nov 2025

Tu svadbu si navrhla len ty ? Pretoze to tak vyzera ak sa sprava ako trapny blb

anonym_d97d05
19. nov 2025

No tak normalnemu chlapovi ked povies o basnickach od srdca pred oltarom, tak to sa necudujem tej reakcii. Ja mam z vas pocit, ze ty tu svadbu proste prilis romanticky prezivas, on ju berie prakticky, to je cele.

venom19
19. nov 2025
@anonym_d97d05

No tak normalnemu chlapovi ked povies o basnickach od srdca pred oltarom, tak to sa necudujem tej reakcii. Ja mam z vas pocit, ze ty tu svadbu proste prilis romanticky prezivas, on ju berie prakticky, to je cele.

@anonym_d97d05 suhlasim! Nemusi byt blb preto, ze ma pragmaticke predstavy, ako vacsina chlapov.

anonym_cd1f48
19. nov 2025

Zamyslite ss obaja nad sebou, posobite nevyzreto. On ma primitivne poznamky, ktore sa ta dotykaju a ty o tom s nim nekomunikujes a este ho aj ohovaras na mamickovskom fore.. Zakladom dobreho vztahu je komunikacia, cim skor zacnete, tym lepsie pre vas.

beata_k
19. nov 2025

Priklanam sa k nazoru vyssie. S tou romantikou prilis tlacis na pilu.

0silvia0
19. nov 2025

@anonym_autor jednoducho mu to cele planovanie uz lezie na nervy a rad by sa z toho vyvliekol. Nepovie ti to narovinu, tak robi trapne vtipky o zdrhani od oltara, ale mozno chce zdrhnut z tej planovacej akcie.

eeffka
19. nov 2025

Pripomenulo mi to moju svadbu, sla som ja, nastavajuci a svokra 🤣 s nami vybavovat. Prisli sme do kostola, ukazal terminy, zavolala som do restiky ci termin je volny, bol. Ok za 20min sme u vas. Prisli sme tam, pani otvorila knihu vyzdoba taka, onaka, pichla som prstom ze tuto( farba,prestieranie,ozdoba stolov), otvorila 2.knihu svadobne menu, toto,toto,toto. Dakujeme dovidenia. Za 2hod sme mali obehnute, len svokra kus nechapala ze a to je akoze uz vybavene? 🤣🤣🤣

ninusa221
19. nov 2025

Akože ja pochopím keď máte riešiť či budete mať DJ alebo živú hudbu. Ale básničky? Prepáč ale niekedy je menej viac.
Nie každý ne kreatívny a v dnešnej dobe keď ti chat gpt vypľuje basničku za 10 sekúnd si myslím že by taká od srdca nebola.🙈

anonym_ebaa6e
19. nov 2025

@anonym_autor Poviem ti to ako žena, ktorá už má čo to v živote za sebou. Väčšina mužov je len zo strany žien dotlačených do "veľkých romantických svadieb"toto jedno mi môžeš veriť. Snažia sa snúbenici vyhovieť aj keď im je to proti srsti .Môj skromný názor je taký, že svadbu s tebou chce, ale tie všetky stresy a romantické výstrelky okolo príprav pri veľmi rád vynechal .Verím tomu, že je to tak.
Veľa chlapov to robí lrn kvôli ženám a mám to od viacerých.
My napríklad sme nikdy svadbu nechceli v tom sme sa zhodli obaja. Môj sen naozaj nikdy nebol všetky tie trápne cerepetičky okolo a svadbu som odkladala 4 roky od zásnub. Skús sa ho normálne spýtať akú chce on ako si to celé predstavuje a básničky no nehnevaj sa..aj keby bol neviem aký veľký romantik a čerstvo zaľúbený, tak ešte by si ho možno ukecala.Ale za mňa trápne.

anonym_ebaa6e
19. nov 2025

@anonym_autor Ešte dodám,že má rovnaký humor jak môj. Presne 🤣🤣🤣🤣

denithestrange1993
19. nov 2025

@anonym_autor mam pocit ze to s predstavou tiptop instagramovej svadby prehanas. Podla mna mas nejaku romanticku predstavu a chcela by si any to tak videl aj tvoj chlap. Lenze on si zjavne na taketo velke gesta nepotrpi,mozno mu to pride aj trapne tak preto tie reci. Nabuduce ked zavtipkuje s utekom tak vyrukuj s otazkou co to ma znamenat a preco tie reci.

anonym_ebaa6e
19. nov 2025
@viestta

99% chlapov na take romanticke veci nie je, ti zalubenejsi ich pretrpia, pretoze vedia, ze jeho milovanej na tom zalezi, ostatni sa im brania ako vedia, mozno aj trapnymi hlaskami ked nevedia ako dalej (ako ten tvoj). Takze netlac zbytocne na pilu svojimi predstavami o svadbe snov a daj mu dychat a prejavit sa. Hlavne sa ho pytaj ako si to on predstavuje. Mozno budes velmi prekvapena o akej svadbe sniva on...

@viestta No presne moje slová. Väčšina to necháva na ženy (povedia si, že to prežijú len nech je ona spokojná)a sú aj taký čo sa vzoprú,alebo vtipkujú v nádeji, že sa mladá dovtípi. Poznám XY mužov čo to priznali .

anonym_ebaa6e
19. nov 2025
@denithestrange1993

@anonym_autor mam pocit ze to s predstavou tiptop instagramovej svadby prehanas. Podla mna mas nejaku romanticku predstavu a chcela by si any to tak videl aj tvoj chlap. Lenze on si zjavne na taketo velke gesta nepotrpi,mozno mu to pride aj trapne tak preto tie reci. Nabuduce ked zavtipkuje s utekom tak vyrukuj s otazkou co to ma znamenat a preco tie reci.

@denithestrange1993 Aj tak jej to nepovie..jedine v hádke.
@anonym_autor Inak ma celkom zaujíma Váš vek a ako ste dlho spolu.

zobaka
19. nov 2025

muzi to inak vnimaju, ich nezaujimaju omacky okolo dolezitych rozhodnuti a vela takych veci ich aj unavuje, zrejme ma aj taky typ humoru, nastuduj si nieco o chlapoch ako rozmyslaju, ulahci ti to kopec sklamani v zivote aj do buducna

Strana
z2