Priťahujú silné ženy slabých mužov?
Chcem vam napisat svoj príbeh. Mozno niekoho isnpiruje, niekoho naopak poburi, ale aj tak vam ho sem dam. Od mala som bola vedená na výkon. Od šiestich rokov som sa venovala gymnastike. Stale to bolo o tom, byt najlepšia, bola som dravá, sutaziva. To iste som mala aj na vysokej skole. Vzdy najlepšia, stale som mala chut byt lepšia vo všetkom, aj medzi mužmi. S mužmi som začala ra dit az po 23tke a ked sa spatne na to pozriem, boli to vsetko velmi slabi muži bez ambicii. Ked som sa ich spýtala, co na mne obdivujú, bolo to vzdy, si taka silná, ambiciózna, paci sa mi, aka si dravá. V praci som vzdy bola na vedúcich pozíciach a nedarilo sa mi najst muža, ktory by ma neprestal casom bavit a ku ktorému som vzhliadala. Potom som vyhorela a rok som bola na tom dost psychicky zle. Vyčerpaná, same zdravotne problemy. Začala som na sebe pracovať, chodila som na rozne kurzy. Az tam som zistila, ze som svoju zensku stranku uplne potlačila. Začala som sa k nej znova vracat a viete co sa stalo? Zrazu som priťahovala samých silných mužov. Ktori uz na mne neobdivovali moju silu, pracovitosť, ale to, aka som jemná, zenska, mila a láskavá. Chcem odkázať kazdej zene, ktora zabúda na svoju ženskosť, aby ju nepotlacali,aby na nej pracovali, lebo skor ci nešlo ich to dobehne.
@anonym_autor a ako sa to da - preprogramovat vykonnostnu mysel na tu nevykonnu a podriadujucu sa? Som ten isty pripad. Daj tipy.
Veľa ľudí si do života priťahuje partnerov podľa toho, v akom nastavení sami sú. Keď sa človek zmení, zmení sa aj jeho výber, logicky. Ale zároveň si myslím, že neexistuje jeden správny model ženy. Niektorá je prirodzene jemnejšia, iná viac racionálna a cieľavedomá a oboje je v poriadku, pokiaľ je to autentické a nie je to maska alebo nejaký druh obrany. 😉
@wokokoza no presne. Ja som vykonna od detstva, musela som, tazke detstvo. Ale v hlbke duse som taka zranitelna, krehka a jemna - aj fyzicky - malicke žieňa. Len nevien v tomto duchu v beznom zivote fungovat. Akoby som bola naprogramovana na vykon, sebastarostlivost, vsetko. Predstava ze mam polavit z toho, co mi vytvara bezpecie ma desí.
@anonym_autor a myslíš že silný ambiciózny chlap je lepší ako vlastny dobrý plat?
@anonym_autor a ako sa to da - preprogramovat vykonnostnu mysel na tu nevykonnu a podriadujucu sa? Som ten isty pripad. Daj tipy.
@anonym_c4f0ea ja nikde nepíšem, ze som nevykonna a submisivna putka. Iba prehlbujem svoju ženskosť, je toho kopec na internete. A ano, jemnejšie a tie zenskejsie zeny su viac pritazlive pre tych silných mužov. Aspon ja som to tak mala a normálne som nechápala, aky iny typ mužov zacal za mnou doliezat :D
@anonym_c4f0ea ja nikde nepíšem, ze som nevykonna a submisivna putka. Iba prehlbujem svoju ženskosť, je toho kopec na internete. A ano, jemnejšie a tie zenskejsie zeny su viac pritazlive pre tych silných mužov. Aspon ja som to tak mala a normálne som nechápala, aky iny typ mužov zacal za mnou doliezat :D
@anonym_autor tak daj nejaku konkretnu napovedu, co sa da s tym robit 🙂 mna to zaujima cisto len v rovine sebarozvoja.
@anonym_autor a myslíš že silný ambiciózny chlap je lepší ako vlastny dobrý plat?
@anonym_ea61aa ja mam pracu, ale uz nemam take ambície byt najlepšia. Pretoze mne to nic dobre neprinieslo. Ja netvrdím, ze v oblasti podnikania to napríklad nebude fungovať. Ale bezna praca v korporate, kde na mna naložili vsetko, co sa dalo len preto,ze som bola vzdy ta najlepšia a kolegyne sa len viezli. A ja som skončila vyhodena, pretoze uz som bola nepotrebna a ostali tam prave tie, co sa moc neukazovali. Nakoniec mam pracu na polovičný uvazok na home office a ja som prvýkrát v zivote naozaj šťastná a naplnená.
Tak daj tip reálne. Ja som podradila o tri rýchlostné stupne. Odišla som z top mng pozície o niekoľko levelov nižšie, aj platovo, aj workloadom. Vždy som mala svoje ženské ja na vrchole a som zraniteľná, aj ženská. Napriek tomu sa na mňa lepia samé submisívne typy mužov, čo potrebujú druhú mamu.
@anonym_autor nepomenovala by som to silné/ slabé ženy/muži. Skôr maskulinita priťahuje feminitu. A je jedno, kto je v ktorom pohlaví. Ja seba považujem za silnú osobnosť ale moja femínna stránka osobnosti je väčšia ako maskulínna. Našla som si rovnako silnú osobnosť avšak v opačnom garde.
Amen
Tak daj tip reálne. Ja som podradila o tri rýchlostné stupne. Odišla som z top mng pozície o niekoľko levelov nižšie, aj platovo, aj workloadom. Vždy som mala svoje ženské ja na vrchole a som zraniteľná, aj ženská. Napriek tomu sa na mňa lepia samé submisívne typy mužov, čo potrebujú druhú mamu.
@anonym_0c4f40 veru, u mna detto. Preto som radsej sama, zatial.
@anonym_autor To je krasne, nadherne draha, pretoze zazila som nieco podobneho charakteru❤️💜💖🫶🏼🥰😍dakujem za zdielanie🙏🏼🤩som vdacna za vsetko krasne a dobre co je okolo mna a ze to mozem teraz zit naplno🫶🏼💖😍vdacim Bohu😇najviac❣️❣️❣️
@anonym_autor tak daj nejaku konkretnu napovedu, co sa da s tym robit 🙂 mna to zaujima cisto len v rovine sebarozvoja.
@anonym_c4f0ea mne velmi napomohlo vrátiť sa do svojho vnútra a počúvať ho, hoci aj v prkotinach. Nieco mi nahovaralo, ze to nebude dobre, tak som ho začala počúvať a zistila som, ze ma to začalo navadzat na uplne ine cesty. Zapisovala som si myslienky do denníka s tym, ze co mam na sebe rada. Naučila som sa spomaliť. Miesto toho, aby som vsetko postihala, tak som si začala veci nechávať aj na neskor. Vo vzťahoch tp funguje tak, ze miesto toho, aby som boka ta rýchla a aktívna, tak tie povinnosti nechávam na manžela. Veľakrát by som ich vedela spraviť lepsie a rýchlejšie, ale ja to proste neurobim a počkám. Ja som začala cvičiť pilates, tiez skvelý sport na ženskosť. Začala som sa viac o seba starať, kozmetika, nechty, rozne masáže, kazdy tyzden si robim take svoje beauty dni, kde uplne vypnem a starám sa o seba, chodím nakupovať a pod. Kedysi som bola taka, ze ma nebavilo varenie, pečenie. Tam som si tiez nasla vášeň. Dalej aj v udržiavaní poriadku. Ja som si velmi všimla zmenu prave na tej starostlivosti. Akoze nechcem teraz pôsobiť ako spindirka :D to nie, ale všimla som si, ze sa viac o seba staram. Nechodím s mastnymi vlasmi, nechty mam krasne upravene, tesi ma, ked mam doma cisto, upratané a netvarim sa otrávene, ked to mam ist robit. Viac oddychujem, pozerám romantické filmy, nieco tvorím, snazim sa chodiť ženský, pekne sa obliekať, viac sa usmievat. A hlavne som sa naučila prijmat. Hocičo a od hocikoho. Predtym ked mi chcel niekto pomôcť, bzdy som odmietala, teraz uz aj sama poprosím.hoci aj cudzieho na ulici. Je toho velmi vela a je to praca na dlhší cas. Ako pisem, je na nete toho vela
ak mas 120 kilo kazdemu je jedno kam si to dotiahla.. ci si skladnicka, vrchna skladnicka, alebo manazerka predaja v KIK
@anonym_autor To je krasne, nadherne draha, pretoze zazila som nieco podobneho charakteru❤️💜💖🫶🏼🥰😍dakujem za zdielanie🙏🏼🤩som vdacna za vsetko krasne a dobre co je okolo mna a ze to mozem teraz zit naplno🫶🏼💖😍vdacim Bohu😇najviac❣️❣️❣️
@lightworker nádherné ❤ a aj z teba citit tu zenskost 🥰 ono, vela žien si to ani neuvedomuje, ale staci par viet a hned vie clovek nacitit ich energiu 🙂 ja sa napríklad sama lepsie cítim v spoločnosti ženskosti.
ak mas 120 kilo kazdemu je jedno kam si to dotiahla.. ci si skladnicka, vrchna skladnicka, alebo manazerka predaja v KIK
@anonym_dbb2d5 nemam 120 kg ;) ani 90 a ani 70 🙂 som celkovo odjakziva fit :D
@anonym_dbb2d5 nemam 120 kg ;) ani 90 a ani 70 🙂 som celkovo odjakziva fit :D
@anonym_autor cize 120 ..
@anonym_autor cize 120 ..
@anonym_dbb2d5 posielam ti viac lásky, lebo si velmi nešťastná osoba 🙂 aj obezne zeny su za mna na tom lepsie, pokial maju vedľa seba úžasného muža, ako tie, vo su same a opustené a potom si chodia ventilovat svoje frustrácie na MK 🙂
@anonym_dbb2d5 posielam ti viac lásky, lebo si velmi nešťastná osoba 🙂 aj obezne zeny su za mna na tom lepsie, pokial maju vedľa seba úžasného muža, ako tie, vo su same a opustené a potom si chodia ventilovat svoje frustrácie na MK 🙂
@anonym_autor ved vravim... 120. neboj. todas dolu.
@anonym_autor no daj reálny tip ako. Lebo si nič nenapísala. Čo si zmenila resp. urobila inak. Ale konkrétne kroky, nie pseudomotivačné reči pls.
@lightworker nádherné ❤ a aj z teba citit tu zenskost 🥰 ono, vela žien si to ani neuvedomuje, ale staci par viet a hned vie clovek nacitit ich energiu 🙂 ja sa napríklad sama lepsie cítim v spoločnosti ženskosti.
@anonym_autor Oooo tak krasne ďakujem 🙏🏼🤩😍😇🫶🏼💖hug hug 🤗🤗🤗
@anonym_autor no daj reálny tip ako. Lebo si nič nenapísala. Čo si zmenila resp. urobila inak. Ale konkrétne kroky, nie pseudomotivačné reči pls.
@anonym_0c4f40 vsak som ti tam napísala vyssie odpoved
@anonym_0c4f40 vsak som ti tam napísala vyssie odpoved
@anonym_autor no veď to robím. Chodím ku kaderníčke, kozmetičke, na nechty, na pedikúru, líčim sa, obliekam sa žensky, sukne, lodičky, šaty... a nič. Prisaje sa čudo iba.
@anonym_autor no veď to robím. Chodím ku kaderníčke, kozmetičke, na nechty, na pedikúru, líčim sa, obliekam sa žensky, sukne, lodičky, šaty... a nič. Prisaje sa čudo iba.
@anonym_0c4f40 a tie ostatne veci, ako nebyť vdy ta prvá, aktívna, nechat si pomoct. Nemať nutkanie usmerňovať a poučovať mužov, nadnasat sa nad nimi? Lebo toto som aj ja robila. Ja som cepovala kazdeho, aj zeny, aj mužov. Mala som potrebu mat nad každým kontrolu a snažila sa organizovať vsetko aj doma, partnerovi, kamoškam, kolegyniam :D
Oooo autorka čistá pravda
Ženská, milá, láskavá ......
A niektoré si to zamieňajú na len kaderníčku, len pedikerku,len výstrih po kolena,len sukne pol žrde vonku😅
Takže tvoje slová sú fakt fajn, že aj fyzicky ale aj duševne a mať v tom rovnováhu
Super a hlavne v dobe , keď každá chce byt generál
Takže waw👍
@anonym_0c4f40 - och, miláčik prosím ťa otvor mi zaváraninu... vymeníš žiarovku, ja na to nedočiahnem.... čekni, dobre som vybrala ten vysávač? óoo ty si umyl tú šálku? odvezieš ma ? ty si na to nezabudol? máš pravdu, dobre si vybral.... dám si to čo ty... Všetko to, čo dokážeš aj urobíš sama...ale proste necháš na chlapa. Necháš sa viesť, ako pri tanci. Aj keby si lepšie tancovala sama, ale vo dvojici je to príjemnejšie...
@lightworker @anonym_autor
som citliva a vnimava a velmi dobre si uvedomujem ake typy momentalne pritahujem..napr. nezrely muz sa mi ani nepozrie do oci, utekaju na kilometer a detto zeny, povysuju sa a hned postoj do “obranneho mechanizmu”. Je to nadherne si to cele takto uvedomovat 💜🥰😍🤗🫶🏼🙏🏼😇Fandim a podporujem kazdu zienku, chvalim a takto hocikoho ci v meste, celkovo.. ked dobre vyzera a tak sa podporit navzajom. Vela sa usmievam 😁😂☺️😊Nemam problem sa opytat, poprosit o pomoc, nechat si poradit.. mna uprimne zaujima ako sa ludia maju 🤗🤗🤗
To je cesta proste 🙏🏼😇🫶🏼

Veľa ľudí si do života priťahuje partnerov podľa toho, v akom nastavení sami sú. Keď sa človek zmení, zmení sa aj jeho výber, logicky. Ale zároveň si myslím, že neexistuje jeden správny model ženy. Niektorá je prirodzene jemnejšia, iná viac racionálna a cieľavedomá a oboje je v poriadku, pokiaľ je to autentické a nie je to maska alebo nejaký druh obrany. 😉