Príznaky záujmu nadriadeného
Ahojte, v praci som si vsimla, ze pozera po mne moj nadriadeny. Sme niekolki na smene a nie vzdy som s nim. Posledne dni ked sme pracovali spolu po dlhej dobe som si vsimla, ze sa so mnou viac rozprava, navrhol sa, ze by ma zobral domov a este pozeral po mne ( ked mate pocit, ked niekto stale na vas kuka pocas prace). Nema priatelku, ale siri sa, ze ma nieco s inou od nas z vyssie postavenych. Celkom sa mi aj paci, o tom niet pochyb, ale on o tom ani nevie. Nabuduce mam tiez s nim pracovat. Neviem, ci si to zle vysvetlujem alebo namyslam, zatial sa s nim kamaratsky bavim...mozem sa mu pacit?
A to už musíš vedieť teraz hneď? Veď nechaj čo sa z toho vyvinie.
Nech by bol aj Brad Pitt šéfa by som neriešila ak by ma ta práca bavila a chcela v nej ostať co najdlhšie bez problémov 🙂
ojoj toto nie je dobrá cesta...
zahrávaš sa s ohňom...
aj keby tam tie sympatie boli vzajomne, naozaj si chces zacinat so svojim nadriadenym? to prinasa viac zla, ako uzitku..
Nerozumiem, no a čo, že je nadriadený.
Páčiť sa mu môžeš. To podľa mňa žena vždy vyciti.. Vždy keď som si myslela, že sa niekomu páčim, nakoniec vysvitlo, že to tak ozaj bolo.
Druhá vec je ta, že robíte v tej istej firme, ja osobne by som nechcela mať nič s nikým z roboty.
Ponúka odvoz takto bežne ľuďom zo smeny, alebo len tebe? Len si uvedom, že ak to skúsíte a nevyjde to, ako budete spolu pracovať? A ak to vyjde, všetci budú hovoriť, že máš 'protekciu'. Môžeš sa dať preložiť na iné miesto po tom, ako to vyjde, alebo nevyjde?

tak to musis vediet vydedukovat jedine ty sama, kedze teba, nadriadeneho ani vase formy komunikacie nepozname...