Problém s priateľom - výlev
Ahojte,neviem co mam robit ,mam dve deticky,zijem s priatelom 4 rok,ale uz to.nefunguje mam s nym jedneho syna ,dceru mam s predchadzajuceho vztahu,tam to nefungovalo,boli tam bitky a alkohol...Byvame v najme,ja dostavam rodicovsky ,nakolko mam pozicku na auto a pre maminu som brala peniaze,aby si zaplatila dlhy,hned nato umrela..S detmi mi nema kto pomoct,ze by som isla do roboty,chcem sa osamostatnit nakolko deti trpia,on mi nadava do suk,ale ja nemam kam.ist
Prídavky na deti dúfam chodia na tvoj účet, keď nie riešiť aj to
@mima343 deti majú koľko rokov? aký vysoký je tvoj celkový príjem? keďže si napísala, že ti ostane 300€. Kontaktuj upsvar, zatiaľ skús vyhľadať zdieľaný byť alebo mamičku v podobnej situácií, aby ste platili nájom spolu.
@viestta tu mám pocit, že to bude zase prípad, kedy ona bude tá, ktorá tam nie je doma a nebude mať kam odísť. Ešte aby sa neocitla na ulici, keď nebude prispievať na domácnosť. Je to svinstvo ale bohužiaľ ani on nie je povinný živiť ju, keďže je to ďalší pár s deťmi bez manželstva. :/
@cocolino234 oni ani jeden nie je doma, však píše, že nájom. A áno, jednoduché to nebude. Vymenila jedného blba za iného a ešte mu porodila dieťa. Z blata do kaluze...
@cocolino234 bez ohľadu či sú manželia alebo nie, z ľudského hľadiska by sa mal aj o ňu postarať
Ano sme v najme ,pred tym sme boli v najme ale nakolko majitelka sa rozhodla po troch rokoch byt predat ,tak sme museli ist prec ,boli sme pri nasich u otca ale to je tak katastrofa,to je proste na dlho ,clovek musi zazit aby uveril bola som tam za sluzku,no hroza,priatel sa s nimi pohadal,lebo ma maju za hlupu.Priatel je dobry ,on mi dava peniaze ale ked si vypije katastrofa ,uz proste aj triezvy mi nadava ,uz ma ma za pi..,vydim to na nom,mam ho rada ale myslim si ,ze len deti trpia,on mi akoze aj.maleho okupe,ale vidim ze poslednu dobu je radsej v praci ako s nami,uz pred tym to nefungovalo ale nechcela som to vidiet...
@pribinak jasle pri nas stoja 430eur,dala som malemu uz prihlasku do skolky,s robotou nemma problem ,pojdem robit hocico,len aby bola pracovna doba normalna ,nakolko pre deti by nemal kto ist,dcera ma 8rokov chlapec 2roky,no 430eur rodicovsky plus 150eur vyzivne a platim tu pozicku 220eur,
ťažko sa mi to aj číta. Posielam ti veľa síl!
@mima343 ahoj, nejak mi to nejde dokopy, to čo tvrdí a to ako sa správa. Takže on ti malého nedá - to nejak závisí od neho??? Myslela som, že pri tak malých deťoch rozhoduje súd a nie chlap. Ďalej, ty tu riešiš škôlku, že si musíš nájsť prácu, aby si malého stíhala vyzdvihnúť, tak keď ti ho nedá, kto ho bude vyzdvihovať? Stará Blažková? Zamysli sa nad tým, ako sa reálne stará o malého a predstav si reálne, ako by sa mohol oň starať, keď ty by si tam nebola. Mal by sa oňho ako postarať? Podľa mňa sú to len silácke reči, obaja ste rodičia rovnako, on ti nemá čo "dať" a "nedať" dieťa. Ak sa vy dvaja neviete dohodnúť, rozhodne niekto tretí, kto do toho nie je emocionálne zamontovaný. A to by som sa veľmi čudovala, keby tak malé dieťa priklepli otcovi...

@mima343 v pondelok ísť podat navrh na určenie výživného. Na otca každého dieťaťa zvlášť. To ako prvé.