Problémy s vytvorením plnohodnotného vzťahu
Ahojte, myslím, že nie som nejako v poriadku a neviem mať plnohodnotný vzťah. Mne totiž na každom potencionálnom partnerovi začne niečo vadiť. Keď som bola mladá mala som 2 ročný vzťah a potom 6 ročný vzťah. S obomi sme spolu nežili, ale fungovali sme veľmi intenzívne, spoločné dovolenky, výlety apd. Potom som sa zamilovala do jedného muža ( do života nepoužiteľného, v tom čase som to však nevedela), boli sme spolu asi 4 roky, z toho dva sme spolu žili a rozišli sme sa. A odvtedy mám nejaký blok. Žiadny chlap ma nejako nenadchne a keď už aj áno, tak zákonite do 3 mesiacov mi bude niečo vadiť. Boli to chlapi, s ktorými som len randila, spravidla cez 3 mesiace neprešiel nikto. Jeden mi prišiel ako priteplený, druhý zase ako príliš dominantný narcis, tretí mal problémy s alkoholom, štvrtý žil u rodičov v izbičke v dome a neplánoval odísť, piaty bol inteligenčne na tom veľmi zle, ďalší veľmi dobre, ale inak nesamostatný mumák, jeden mal všetky fóbie sveta, jeden žil s exmanželkou v dome a zatajil mi, že má vzťah, mnohí ma chceli využiť iba pre peniaze a jeden človek, ktorého som veľmi ľúbila, avšak mal priateľku a ja nikdy nepodvádzam a nechcem, aby muž podvádzal ženu so mnou.
A dospela som do záveru, že ja asi nikdy nenájdem muža, s ktorým budem šťastná.
Že zrejme neviem mať plnohodnotný fungujúci vzťah.
Je tu nejaká žena, čo je na tom podobne ako ja? Či to iba ja som chybný kus?
Nie som žena, tak ti odpoviem ako chlap, so ženami je to podobné, extrém bol, keď som s jednou chcel randiť a ona už bola vtedy mesiac tehotná a tiež sa akosi nesnažila ma upozorniť na tento nepatrný detail 😅
@sevrin Ak bola mesiac tehotná, možno o tom ešte ani sama nevedela.
Kazdemu na kazdom bude za 3 mesiace nieco vadit. Ak to nedokazes spracovat tak si obstaraj psa a chod profesionalne strazit majaky.
No tak vztah je o kompromisoch a tolerancii, komunikacii, obcas dobre prevysi zle a pod. Podla mna nie si ziadny vadny kus a urcite si schopna vztahu, len si este nenatrafila na nikoho, kde by to zle ti az tak nevadilo kvoli tomu dobremu.
Moj naj kamarat mal takto problem, teraz ma 36 a vyzera ze konecne nasiel co chcel. A to nebol vobec ze vyberavy
a sama so sebou vztah mat vies? ci ani nemas kedy to zistit pri vsetkych tych tvojich pokusoch o vztah s chlapom? vsak si daj chvilu pauzu, nic neuhanaj a normalne len zi.. ty kokos, to, kolko pokusov si opisala, by mne stacilo tak na styri zivoty.. jasne, ze ta to potom uz ani nebavi, ked to beries ako 'chlieb nas kazdodenny' .. vsak si pockaj, az ta niekto zas oslovi tak, ze ti to bude stat za to, nie sa otravujes s priteplenymi, mamickarmi a podobne.. to ti je na co?
a sama so sebou vztah mat vies? ci ani nemas kedy to zistit pri vsetkych tych tvojich pokusoch o vztah s chlapom? vsak si daj chvilu pauzu, nic neuhanaj a normalne len zi.. ty kokos, to, kolko pokusov si opisala, by mne stacilo tak na styri zivoty.. jasne, ze ta to potom uz ani nebavi, ked to beries ako 'chlieb nas kazdodenny' .. vsak si pockaj, az ta niekto zas oslovi tak, ze ti to bude stat za to, nie sa otravujes s priteplenymi, mamickarmi a podobne.. to ti je na co?
@reanda posledne tri roky som sama. Ziadny pokus o vztah som ani nemala. Iba ak som si s niekym pisala. A uz cez pisanie dotycny nepresiel.
@reanda posledne tri roky som sama. Ziadny pokus o vztah som ani nemala. Iba ak som si s niekym pisala. A uz cez pisanie dotycny nepresiel.
@anonym_autor tak si s nikym ani nepis.. proste vypusti temu partnersky vztah a venuj sa niecomu inemu.. a pockaj, az to pride prirodzene samo.. ty to riesis furt, vid tato tema, ci si schopna plnohodnotneho vztahu.. tri roky su nic, to este ani nevysumeli tvoje minule skusenosti..
Dokonalý človek neexistuje. Ak čakáš na princa na bielom koni skôr príde poštár s dôchodkom ako princ na bielom koni... Druhá otázka je že či musíš mať toho princa? Potrebuješ mať toho princa aby ťa živil alebo sa uživíš aj sama? Chceš silou mocou deti a potrebuješ princa na otehotnenie? Lebo žiť sa dá aj bez muža a proste môžeš sa aj s tým zmieriť a byť sama.
@anonym_autor
A kolko mas rokov, ked silou mocou chces vztah? Co ti tikaju hodiny? Ci preco nedokazes zit sama so sebou?
Nauc sa zit sama, az potom budes schopna zit vo vztahu.Len neber hocijakého muza ako tu maju zeny, len aby nejaky bol, lebo budes plakat.
@anonym_autor
A kolko mas rokov, ked silou mocou chces vztah? Co ti tikaju hodiny? Ci preco nedokazes zit sama so sebou?
Nauc sa zit sama, az potom budes schopna zit vo vztahu.Len neber hocijakého muza ako tu maju zeny, len aby nejaky bol, lebo budes plakat.
@anonym_4cfe51 mám 44 rokov a netikajú mi biologické hodiny. Len nechcem byť sama. Už som bola dosť sama a už aj ja mám právo byť šťastná. Len stretnúť trochu normálneho muža je dnes veľmi ťažké.
@anonym_autor
Tak v tom veku ke uz velmi tazke najst normálneho muza a trochu treba mat i stastie.Stari mládenci, egoisti s kadejakymi chorymi maniermi, citovo chladni, rozvedenci s exkami a detmi, suknickari , mamickari, manipulatori.
Netlac na pilu.Co ma prist to pride.Vzdy lepsie samej ako byt v nefunkcnom vztahu len aby chlap bol.
A kde si tych chlapov spoznala?

Nie som žena, tak ti odpoviem ako chlap, so ženami je to podobné, extrém bol, keď som s jednou chcel randiť a ona už bola vtedy mesiac tehotná a tiež sa akosi nesnažila ma upozorniť na tento nepatrný detail 😅