Problémy so svokrou. Ako sa vyrovnať s kritikou?
Prečo sú niektoré ženy a spravidla svokry také …. Moja milovaná chvala bohu už bývalá svokra má stále potrebu špiniť moje meno. Keby aspoň normalne tak ako to svokry maju vo zvyku, ale ona svoje gebuziny zvaluje na mňa. Jej deti su nevychované lebo ja😂 jej sa nedarí lebo ja, ona je chorá lebo ja. A čo je najviac moja svokra neoblubuje velmi poriadok doslova a do pismena žije ako v chlieve. A aj to vraj preto lebo som to tam urobila ja😂😂 cele to vzniklo preto lebo som povedala že moje dieťa nebude chodiť do špiny že si to neprajem od tej doby začala robiť rozbroje medzi mnou a mužom čo sa jej podarilo a išli sme od seba človek by povedal že vtedy sa to stopne. Ale ona už dva roky nevie čo zo sebou a vkuse musí o mne splietať. 2 roky čo tam nechodim nejsom s nou v kontakte sa stale každý boží deň dozvedám nove a nové veci na moju osobu. Ako ja neviem ja mam pocit že je mnou posadnutá. To je normalne toto. Veď mňa by to ani len nebavilo furt omielať o jednej a tej istej osobe dokola.
Mne by vadilo, že môj partner by sa ma nezastal.
Veď ste rovnaké😉tiež ju máš v ústach ešte po 2 r.
A čo by iné robila tak ohovára, kyda niekto len preto žije.
To už je psychická porucha 🤷🤦
Podaj na ňu trestné oznámenie za ohováranie.Alebo choď za ňou a iba jej to odcituj :Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
Možno sa jej zavrie huba
Poznám jedného, podľa ktorého za všetko môže Šimečka. To bude podobný typ.
tak ja mam asi najhoršiu a uplne mi je to jedno keďže a nou v zivote bývať nebudem je uz stara a chorá nema to v hlave v poriadku

Prečo? Lebo tvoj sa sa ťa a vás ako rodiny nezastál. Ja som počula ani nie desatinu toho ako čistý žalúdok mamičky môj muž, potom ešte raz a už ani necekla