icon

Problémy vo vzťahu. Ako zvládnuť hádky?

1. apr 2025

Ahojte, nikdy mi som nepovedala že sem budem pisat ale potrebujem sa vyrozprávať a zároveň pocut ine nazory. S mojim priateľom sme spolu 4 roky, bývame spolu. Mam taky problem, že ked sa hádame, je neskutocne výbušný a vtedy ho naozaj neviem ani spoznať, stale mi vulgárne nadáva vyhráža sa a naozaj hovori take veci, co ja by som mu ze nikdy nepovedala, dôvody nasej hadky su strasne primitívne a vzdy sa nahnevá za to, že sa mu nepaci ked mu nieco poviem a ze to je posledna bodka lebo v sebe potláča vela veci. Keď sa snazim komunikovať on nechce a skonci to úplnou ignoráciou a stale hovori nechaj ma neotravuj ma… pri poslednych hádkach mi stale hovori o rozchode ale ked sa uzmierime mi hovori ze to povedal len aby ma co najviac rozosmutnil a tak dalej. Ja ho velmi lubim a ked sa nehadame je naozaj najlepsi a nechcem sa rozísť :( ale zaroven neviem ako dalej pristupovať

Strana
z2
a_alexandra_a
1. apr 2025

Fíha. No už by bol bývalý. Na čo ti je chlap, ktorý sa vyžíva v tom "aby ma čo najviac rozosmutnil"? To je podľa teba v poriadku? Vulgárne ti nadáva ale inak je najlepší a nechceš sa rozísť? To čo je za formu sebatýrania? Pozbieraj rozum a posledné zvyšky sebavedomia a pošli ho tam kam patrí, lebo o pár rokov tu pribudne téma ako odísť s dieťaťom od muža, ktorý ťa mláti ako žito.

nynia
1. apr 2025

Mas 2 moznosti si nato zvyknut alebo rozist. Mne by len raz skusil pri hadke nadavat nie to este pravidelne, hned v ten den by som si zbalila veci a odisla.

crazy_cat_lady
1. apr 2025

za mna je toto red flag. clovek, ktory ta ma rad, ti by ti ani pri hadke nemal nadavat a robit to preto "aby ta co najviac rozosmutnil".. za mna toto nie je partner do zivota.. pri najblizsej prilezitosti by som mu to ulahcila, ked by zacal o rozchode..

januska12323
1. apr 2025

Nechápem ako môžeš také hovädo ľúbiť, rada sa týraš? Ak áno tak si na to zvykni, bude len horšie.

autor
1. apr 2025

@januska12323 je pre mna strasne tazke odist :(

melanta
1. apr 2025

To, či je niekto vhodným partnerom do života sa nevidí keď je všetko v poriadku, ale vtedy, keď nie je. Tvoj priateľ ukazuje, že ak príde problém, nevie ho riešiť. Alebo teda rieši ho krikom a dokonca cieleným úmyselným hovorením toho, čo ti ublíži. Čo môžeš ľúbiť na niekom, kto ti povie, že úmyselne ti hovorí veci, aby si bola čo najviac smutná? Veď týmto ti najviac ukazuje, kto pre neho si. Vtedy, keď niečo nefunguje, ľudia ukazujú, čo pre nich znamenáme. Toto ty znamenáš pre neho - chudera, ktorej slovne ubližuje, keď nie je všetko ako chce on. Je pre teba ťažké odísť? Nie, nie je. Stačí si toto uvedomiť a nebude to ťažké.

danica2711
1. apr 2025

ozaj chceš takto žiť celý život? Dávať si pozor na každé slovo, aby na teba nezačal ziapať a nadávať ti? Ak ho tak strašne ľúbiš a je ti ťažké od neho odísť, prosím ťa, aspoň používaj antikoncepciu - keď sa ti raz otvoria oči, bude sa ti ľahšie odchádzať bez detí. Lebo toto dobré nebude

0silvia0
1. apr 2025

nezrelý debilko, toto nechceš za partnera ani za otca svojich detí. Ak toto chceš, tak sa potom nesťažuj, ale šťastná pri ňom nebudeš. A nie, toto sa nezmení ani keď ho budeš milovať ako koňa.

enmery
1. apr 2025

Toto nie je normálne. Netusím, čo môžeš milovať na takom chudákovi. Vulgárne nadávať svojej partnerke a chcieť ju rozosmútiť. To je konečná. A to nemáte ešte deti. Preboha.

diewcatqoo
1. apr 2025

Spravte si babatko, urcite sa zmeni 🙂

jankamiskova
1. apr 2025

No zrejme je narcistickej, psychopatickej povahy, diagnózy ...od takého by som utekala kadelahšie ...už teraz vám chýba základný pilier vzťahu a tým je úcta ...a čo by to bolo potom, keď prídu deti a reálne problémy ....

jankamiskova
1. apr 2025

@jankamiskova prajem Ti veľa sebaúcty a odvahy tento deštruktívny vzťah ukončiť ...a otvoriť si srdce pravej láske 🙏♥️ ktorá sa prejavuje v slovách i skutkoch ..ktorá nemá potrebu druhého raniť, ale dať druhému dobro ♥️😇🍀

katica06
1. apr 2025

A čo ťa pri takom ňom drží?

kitycat
1. apr 2025

No tak ked ho velmi lubis, tak si tam ostan.

Si uplne blba

macko_usko222
1. apr 2025

ja na tvojom mieste vyhľadám psychológa.Čím skôr tým lepšie, nech ťa zbaví tej toxickej závislosti na ňom.

trema
1. apr 2025

Sebaucta je kde?

januska12323
1. apr 2025

Prečo je ťažké odísť? Nemáš rodinu, kamarátky? Keby si bola moja sestra a toto mi povieš sama ťa prídem zbaliť.

len0cka
1. apr 2025

@melanta úplne presne si to napísala
Autorka a teraz si vezmi,ze budete mať deti. Ked teraz je schopný takto vybuchnúť za primitívne veci,co potom v budúcnosti pri vážnych situaciach? Pri deťoch? Ked ho nahnevaju,vies si predstaviť,ze bude na nich nadávať, kricat a nebodaj casom na teba i deti aj fyzicky siahne?
Velmi by som si premyslela,co dalej v tomto prípade. Nase šťastie nezávisí od druhých,sami sme zodpovední za vlastné šťastie.

nin12345
1. apr 2025

Uplne klasicky narcis.. to poznam. Pocas hadky sa ta snazi zdevastovat. Odid od neho lebo skoncis zblbnuta, bez sebavedomia a este ta presvedci ze za to mozes minimalne spolovice ty

nin12345
1. apr 2025

@nin12345 este dodam ze je az neuveritelne strasidelne kolko hnusu a nenavisti maju v sebe a pri tych hadkach to prave vyplava na povrch lebo oni sa nevedia ovladat ale ze vobec ked vybuchnu

letfenixa
1. apr 2025

@katica06 veď ho ľúbi!

ahhola
1. apr 2025

V pohode, ze si napisala,nejedna sa tu uz vyliecila zo svojej veľkej💔💔💔k svojmu velkemu psychopatovi. Asi vas spaja len spolocny najom, zabite 4 roky a par desiatok sulozi.... To hod kludne za hlavu. Ked raz bude takto klud a on dojde z roboty, ty tam uz nebudes, ani tvoje veci, ani jeho cislo v tvojom mobile. Tak lahke to je, zalezi na tebe. Alebo nechaj tak a po case ta uvidime v krimi spravach....

domkakvet
1. apr 2025

Nechces sa rozist, ale v tvojom pripade to je nevyhnutne ak nechces trpiet.

gov
Odpoveď bola odstránená
vler
1. apr 2025

Autorka ak s nim zostanes, dobrovolne si zvolis zivot v utrpeni pre seba a deti ak nejake budete mat

romiada
1. apr 2025

Ak máš rada cirkus , kolotoče a hojdačky , tak si na správnej adrese. A ak si s ním urobíš aj deti, tak budeš mať ďalsieho cloveka, ktory bude doma partnerovi nadávať a robiť sceny. Možno ešte aj v "double" verzii Tebe so svojím tatkom 👌

ada558
1. apr 2025

Určite to nie je jednoduché odísť od niekoho, ku komu máš city, ale vulgárne nadávky nie sú v poriadku, nevie sa kontrolovať, mohlo by to prerásť aj vo fyzické násilie, snaž sa od neho odpútať čím skôr.

autor
1. apr 2025

@ada558 Ďakujem vám za vaše nazory, rozmyslam ze by som vyhľadala terapeuta alebo niekoho kto by mi vedel trochu dopomoct. Myslite si že nas vztah sa neda ani zachrániť tym ze by sme mali naozaj hĺboku konverzáciu o nasom vztahu?

enmery
1. apr 2025

Otvor si diskusie týraných žien. Tam pochopíš, ako sa to "dá zvládnut". Fuj, nulový muž a ďalšia žena sa ide oňho biť. Neskutočné.🤮

ada558
1. apr 2025

Nemyslím si, že konverzácia s ním pomôže. Ale určite to skús, aby si mala čisté svedomie sama pred sebou v budúcnosti, že si skúsila naozaj všetko. Najpravdepodobnejší scenár bude, že ti niečo sľúbi, ale po čase sa to vráti naspäť. Možno skôr manželská poradňa, ale on musí chcieť na sebe pracovať.

Strana
z2