Problémy vo vzťahu s manželom
Ahojte,s muzom mám skoro ročnú dcéru,a posledné mesiace je to medzi nami hrozne,mám pocit že sa stále hádame,čokoľvek mu poviem či v zlom či v dobrom berie ako výčitku,začne sk vyčítať že je najhorší atd atd ,môžem mu tisíc krát povedať že to nemyslim v zlom proste on mi vždy povie že on to tak cíti,tak ja už neviem to mu nemám nič povedať?mozno detinské ale ja už fakt neviem čo robiť,povedala som mu že proste necitim z jeho strany lasku(samozrejme zw mi povedal že mi ju dáva,všetko čo mu poviem že z neho necitim nevidím povie opak,takže vlastne zbytočne sa s ním aj baviť)a on že on pre mňa robí stále pekne veci,tak reku čo c poslednej dobe,že cokoladu na Valentína,ako to si snáď myslím že je samozrejmosť že muž žene niečo dá nie?jemu napríklad poviem či si môže po sebe riady umyť a hneď je najhorší lebo sak on sk riady umýva,no proste niekedy mám fakt pocit že sa bavím s dieťaťom🤦🏻♀️prosím vás vaše rady/skusenosti hocico čo eobit lebo ja som už zúfalá
podľa štýlu tvojho písania si skôr myslím, že sa on baví a žije s dieťaťom
Bábo mám mesiac? Tak to s tebou vymetajú len hormóny
ludia, vy fakt neviete chapat pisany text (aj ked tu je to trosku problem, uznavam)? - kde si prosim ta @anonym_68e963 vycitala, ze akesi babo ma mesiac?
Nehĺadaj zbytočne chyby kde nemusiš. Pre chlapov je bežne, že kritiku beru, ako výzvu do konfliktu. A čokoláda nie je samozrejmosťou od manžela pre partnerku. Valentín je o dvoch ľuďoch, čo si mu dala ty? Nemusi to byť niečo materiálne, niekedy staci pekné slovo, teplo domova, pochopenie, podpora, ktoré sú práve doménou ženy.
Píšeš, že podľa Teba je samozrejmosť, že muž dá žene niečo na Valentína. A čo si dala Ty jemu? Lebo podľa mňa majú vo vzťahu obaja dávať a prijímať, nie žiadať a vyčítať.
Aj kvôli výchove dieťaťa by bolo prospešné, keby si odchýlky voči svojim očakávaniam formulovala ako svoje želanie a definovala možnosť jeho splnenia.
Bude to dobré, len máte teraz ťažšie obdobie. Ktorý pár nemá problémy, keď do domácnosti pribudne dieťa?
Hlavne veľa síl želám... Máš dostatok energie, síl? Užívať vitamíny, magnézium, železo... lebo človek niekedy rýchlejšie vzplanie a niekedy je to chyba v organizme.
Čokoláda na Valentína je fajn 🙂
@anonym_autor preco nevidis chybu v sebe? Uz si ta viem predstavit, ako taka despotka hento urob toto urob bla bla bla , sekirujes od rana do rana

@anonym_autor Ahoj autorka, precitala som si to 2x, druhy krat aj pomalsie, ale akosi nerozumiem tvojmu pisaniu, lebo sice pises,ze je to asi detinske, no ano, styl textu mi tak pride. Skus nadych/vydych a napis, ze na co sa uraza? Co ty nemyslis v zlom?
Cokolada na Valentina nie je samozrejmost, ani to ze muz da nieco zene v bezny den, to si myslim, ze velmi zle vnimas. Ked to beries od neho ako samozrejmost ( a ktovie ci len v tomto), tak si ho moc asi nevazis teda. On sa mozno aj snazi, ale ked mu vsetko len ofrfles kazdu jeho snahu, alebo mu davas casto pripominas co ma robit, no ja neviem, ci by to z dlhodobeho hladiska neslo aj inym ludom na nervy. Mozno by ani nebol tak vztahovacny, keby si aj ty mala inu komunikaciu s nim a bola viac vdacnejsia, pochvalila ho povedzme, viac si ho vazila....U vas to ocividne skripe v komunikacii dost. Ako deti mi pridete popravde obaja🤷♀️ Ved si spolu sadnite a VKLUDE si povedzte, co ocakavas ty, ale daj aj jemu priestor co ocakava on. Dolezita je zhoda, prip. kompromis, ktory bude vyhovovat obom.