Prvé rande s policajtom - odradili ma jeho slová o moci
Dala som si schodzku cez zoznamku s muzom, ktory pracuje na kriminalnej policii. Boli sme v restauracii, dali sme si jedlo. Rozpraval o svojej praci. Mimo to spomenul, aj ked nie vyhrazne, ze keby chcel, tak si z mojho telefonneho cisla moze o mne zistit vsetko. Dost ma to zaskocilo priznam sa, ale povedala som mu, ze on nemoze zneuzivat svoju pravomoc. Povedal sice ze nie, ale vraj moze dostat moje cislo od nejakeho informatora a vysvetloval mi, ze by si to moje cislo, ten "tip" musel overit. Velmi neprijemne to bolo pre mna.
Nemam z neho dobry pocit, nebezpecny asi nebude, nechcem z neho robit netvora, ale nepride mi ok toto rozpravat na prvom rande.
Popravde uz nemam chut ho vidiet. Chapem to ako fajerinu z jeho strany, ale ako policajt by predsa mal vediet, ako to moze posobit.
Co si o tom myslite?
že čau a fajky pre mňa by týmto zhasli a ďalšie stretko by nebolo..
No, dámy...poznám XY žien, čo si chlapa ešte pred prvým stretnutím s chlapom zistia na katastri, čo všetko vlastní. Dokonca si zisťujú či nemá dlžoby a podobne. Ruku na srdce dámy... vy ste ešte viac prefíkanejšie... a taka je realita 😎💪
No, dámy...poznám XY žien, čo si chlapa ešte pred prvým stretnutím s chlapom zistia na katastri, čo všetko vlastní. Dokonca si zisťujú či nemá dlžoby a podobne. Ruku na srdce dámy... vy ste ešte viac prefíkanejšie... a taka je realita 😎💪
@telefon00 moze byt, ale nebudem sa tym dotycnemu chvalit 🙂
@telefon00 realita to byt moze,ale snad nie su take blbe,ze to chlapovi povedia na prvom rande 😕
@telefon00 To je nieco celkom ine, nie?
@telefon00 XY žien?? To snáď nie!!! Pred prvým rande? 🤪A nemachruješ tak trochu, tak ako kriminalista z autorkinho príspevku??😁
@telefon00 To je nieco celkom ine, nie?
@anonym_autor on to povedal na rovinu, nemusel sa chváliť... možno si to zle pochopila. Neviem čo bolo zmyslom debaty. Mam známeho, a jeho vtedy ešte nie priateľka si o ňom vsetko zisťovala pred prvým stretnutím s ním a ona mu to povedala na rovinu že si ho celeho preklepla... A teraz sú manželia.... on sa vtedy nad tým vôbec nepozastavil lebo sa nemal čoho obávať.
@telefon00 ... Má pravdu. Mnoho žien má ešte pred začatím randenia o mužovi zistené všetko. Cez FB, kataster, dlžoby až po bývalé partnerky a rodinných príslušníkov. Ale aspoň sú natoľko múdre, že vedia držať jazyk za zubami. Narozdiel od toho pána policajta, čo má zjavne God complex jak mraky.
Blokni si ho a choď ďalej. Toto nie je chlap do zivota
@anonym_autor on to povedal na rovinu, nemusel sa chváliť... možno si to zle pochopila. Neviem čo bolo zmyslom debaty. Mam známeho, a jeho vtedy ešte nie priateľka si o ňom vsetko zisťovala pred prvým stretnutím s ním a ona mu to povedala na rovinu že si ho celeho preklepla... A teraz sú manželia.... on sa vtedy nad tým vôbec nepozastavil lebo sa nemal čoho obávať.
@telefon00 Tu je ale rozdiel, ze on je policajt a kludne by zneuzil svoju pravomoc. Dostal by sa k citlivým informaciam a to je velky rozdiel oproti nejakemu katastru.
Už by sme sa nevideli. Potom mu raz prepne a bude to robiť peklo zo života ako to už nie raz bolo….Je iné si niekoho preklepnúť z verejne dostupných info čo o sebe dáva na net ako si ho preklepnúť z role policajta a zneužiť na to svoje právomoci…
Žiadny policajt nema pravomoc jednak si ta len tak lustrovat, nie to este si zisťovať informácie z tvojho cisla. Na uvedené je potrebný písomný a odôvodnený príkaz sudcu a je to možné len pri určitých trestných činoch. Keby to spravi, tak spacha on sam trestnu cinnost.
Tak zase uplne vsetko nezisti. Mozno ma moznost zistit majitela a tym bydlisko, auto ale to je asi tak vsetko. Este tak cisla dokladov. A aj tak o tom ostane v systeme zaznam, ze tu informaciu si pozeral. S kym si volala, kedy a kde si s telefonom bola bez sudneho prikazu nezisti. A odpocuvanie uz vobec. Aspon tak by to oficialne malo byt.
Tak zase uplne vsetko nezisti. Mozno ma moznost zistit majitela a tym bydlisko, auto ale to je asi tak vsetko. Este tak cisla dokladov. A aj tak o tom ostane v systeme zaznam, ze tu informaciu si pozeral. S kym si volala, kedy a kde si s telefonom bola bez sudneho prikazu nezisti. A odpocuvanie uz vobec. Aspon tak by to oficialne malo byt.
@aalt To je predsa viac nez dost.
Ja som raz dávno mala rande s vojakom a tiež som to stopla hneď 😀 tiež by mi to bolo divné, že takto na prvom rande hovorí akú má moc. Je jedno čo môže a nemôže, ale nepôsobí to na nikoho dobre. Mňa by to tiež odradilo
Žiadny policajt nema pravomoc jednak si ta len tak lustrovat, nie to este si zisťovať informácie z tvojho cisla. Na uvedené je potrebný písomný a odôvodnený príkaz sudcu a je to možné len pri určitých trestných činoch. Keby to spravi, tak spacha on sam trestnu cinnost.
@anonym_64f8ba Mne to vysvetloval tak, ze policia ma svojich informatorov, ktori by mu nahodne dali moje cislo a on by to musel preverit, kto som, co som a tak. Neviem ci to takto funguje. A vraj tieto tajne tipy od informatorov nikde nebudu zaznamenane.
@anonym_autor od policajtov a vojakov ruky preč.. sú to všetko agresívni blázni co majú nasrate v hlave.. nebudem písať koľko policajtov na Slovensku zabilo svoje ženy deti aj seba...
No no magor na entú, už by som sa mu neozvala, na policajtov mám svoj nazor, tým, že to vôbec toto zarvala si predstavujem sledovacieho Magura, kde by si si ani prdnúť nemohla bez toho aby on potom vedel chore
@anonym_64f8ba Mne to vysvetloval tak, ze policia ma svojich informatorov, ktori by mu nahodne dali moje cislo a on by to musel preverit, kto som, co som a tak. Neviem ci to takto funguje. A vraj tieto tajne tipy od informatorov nikde nebudu zaznamenane.
@anonym_autor no on keď ide niekoho lustrovat musí uviesť dôvod prečo, a nie ze niekto dal na vás typ
@anonym_autor od policajtov a vojakov ruky preč.. sú to všetko agresívni blázni co majú nasrate v hlave.. nebudem písať koľko policajtov na Slovensku zabilo svoje ženy deti aj seba...
@hylary určite nie všetci, keďže som stále živá!
@aalt presne on keď ide lustrovat zostane zaznam kto lustroval a prečo musí uviesť dôvod
Ze si natrafila na dementa a navyse lustrovat si Ta len tak nemoze
@hylary no ty tiez nebudes uplne v poriadku ked dokazes ludi takto hned skatulkovat. To je akoby sme teraz vsetci hadzali do jedneho vreca ucitelky, doktorov atd atd atd. Kazdy ma snad vlastne skusenosti s ludmi z roznych povolani. Netoci sa vsetko okolo Teba
@anonym_autor chcel ta "ocarit", zjavne mu to nevyslo
Technicky to môže spraviť.
Ale v danej situácii to bolo z jeho strany veľmi neprofesionálne.
Asi sa chcel len zatváriť dôležito.
@telefon00 taras aby si bol zaujimavy
Bola som na rande s jedným policajtom , to že nezaplatil prvú večeru už bol pre mňa fopá, ale keď sme odchádzali, zrazu ma vonku chytil za ruku prehodil mi cez to policajné putá a začal sa smiať ako debil že teraz ma odvlečie a už ma nikto nenajde. Doma to vyriešilo pár blokov všade a bolo .
Počuj a kebyže si ho preverí tak čo? … Ty niečo tajíš alebo máš niečo čo s potenciálnym partnerom nechces ani v budúcnosti zdieľať? Chápem že nie hneď po prvom rande, len sa zamýšľam. čo už sa len dá zistiť z tel.čisla ? Majetky, dlžoby, záväzky … veď hádam si niekoho nezavraždila .. alebo teda čo konkrétne vie zistiť? Mna by odradila tá “frajerina” ale keď chce zisťovať, prosím.
Skončíš s kamerami v byte a budeš si pýtať povolenie na vychádzky.
Takto funguje manželka vojaka https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/kontroluju-vas-manzelia-a-stanovuju-vam-cas-prichodu/

@anonym_autor magor