Rád pokecám a zoznámim sa
Ahoj. Taký príspevok tu asi ešte nikto nepridal z chlapského osadenstva, ale veď všetko je raz prvý raz ☺️.
Rád pokecám s dievčinou/mamičou o čomkoľvek a rád si s ňou vytvorím aj kamarátsky vzťah.
Niečo v krátkosti o mne pre akú takú predstavu. Som VŠ vzdelaný, mám 42, som z východu zpod Tatier, no 8 rokov bývam pár km od Nových Zámkov, kde som ostal po rozvode z lásky k mojej 7 ročnej dcére a niekedy si tu pripadám ako kôl v plote, je tu cítiť rozdielnosť mentality medzi východniarmi a maďarmi žijúcimi na Slovensku, ale aj nemaďarmi a fakt si tu niekedy pripadám ako kôl ☺️, hlavne keď začnú tliachat po maďarsky 😁.
Ale typický východniar niesom, ktorý hádže jeden pohárik za druhým, práveže aj kolegovia v práci do mňa zo srandy rýpu, že čo to som za východniara, keď nepijem. Nuž... som športovec už 25 rokov a šport a alkohol veru nejdú do kopy. Vlastne aj kvôli športu sa rozpadlo moje manželstvo, keďže som nemal pri sebe tolerantnú partnerku a aj keď sme pred rozvodo lm išli za psychológom, povedal som, že všetkého som ochotný sa vzdať, ale cyklistiky sa nevzdám. Napokon to bolo aj skvelé rozhodnutie, že sme sa rozviedli, pretože až potom som zistil aká bola moja ex manipulátorka a zrazu aj moja výkonnosť po rokoch išla rapídne hore .
Preto sem aj píšem, že veľmi rád niekoho spoznám, pokecám, získam nove kamarátstvo/priateľstvo, no už keby som išiel do vzťahu, tak na to si dám veľký pozor, keďže si uvedomujem, že život športovca je trochu odlišný od bežného "domaseda", ktorý si môže robiť kedy chce, čo chce, ísť na chatu kedy chce. Šport na vrcholovej úrovni si vyžaduje disciplínu, zdravý životný štýl, veľa krát odriekanie a hlavne pokoj v duši, ktorý som bohužiaľ pri mojej ex nemal. A ak takú nenájdem, tak nič sa nedeje, raz určite príde.... príde tá, ktorá pochodí, že keď chce niekto v športe dosiahnuť úspech, tak musí aj niečo obetovať 😉.
Viac, si myslím, že už patrí do súkromnejnsprávy.
Peto Sagan, si to ty?
@maranta_leuconeura Srandistka 😁. On nemá 42, ani nebýva pri NZ.
Peto Sagan, si to ty?
@maranta_leuconeura aj mňa to napadlo 😂😂😂😂
@maranta_leuconeura aj mňa to napadlo 😂😂😂😂
@kikusenka1 A Peťo má chlapca, nie dcéru, 40 tiez ešte nemá a nieje "ZOS" východu 😁
Ahoj napisala som ti na tvoj profil
@kikusenka1 A Peťo má chlapca, nie dcéru, 40 tiez ešte nemá a nieje "ZOS" východu 😁
@konecneteplo netusim odkial je , kde býva ci ma deti alebo nemá. Neviem o ňom nič. Je to jediný cyklista ktorého poznám preto mi napadlo jeho meno😂
@konecneteplo netusim odkial je , kde býva ci ma deti alebo nemá. Neviem o ňom nič. Je to jediný cyklista ktorého poznám preto mi napadlo jeho meno😂
@kikusenka1 Zlatá 😁. Tak nie, bohužiaľ to niesom ja 🤷🏻♀️
@konecneteplo nevadí ci si Peťo alebo nie na tom nezáleží. Prajem veľa šťastia v hľadaní 🍀a ano športovci musia mat toleratne manželky 🙂
Nechapem ako moze niekto netolerovat sport 🥲 to je strasne smutne ze nieco tak prirodzene ako je pohyb je pre niekoho prekazka
Nechapem ako moze niekto netolerovat sport 🥲 to je strasne smutne ze nieco tak prirodzene ako je pohyb je pre niekoho prekazka
@vanilkovazmrzka pisal na VRCHOLOVEJ UROVNI, to nie je rekreacne a pohodovo spolu. Asi zabudas, ze takyto ludia inak makaju, casto mozno sustredenie mimo, strava. Financie na vrcholovy sport ani nehovorim. Kto vie ako to bolo so spolocne stravenym casom inak ako bike. Cize viem pochopit, ze to môze byt problem. Musi byt podobne naladeny a tolerantny partner.
@konecneteplo keď si není spokojný s ľuďmi, s ktorými si, prečo sa z lásky k tvojej dcére neodstahujes naspatek pekne a môže byť u teba tam " "? Ps: ak máš kamaráta futbalistu, helfni, posli mi, cyklistu nechcem, futbalisti majú pekne nohy a zbožňujem chlapov dobrých v kolektívnom športe, nie v individuálnom, pretože to sú zakeráci
@konecneteplo vzťahu sa treba venovať no... Keď ti bol šport prednejsi, neviem si predstaviť takého chlapa
@konecneteplo tam mate aj kúpele.....kam si sa presťahoval🙂
@konecneteplo vzťahu sa treba venovať no... Keď ti bol šport prednejsi, neviem si predstaviť takého chlapa
@rozkvet1 Odkiaľ ty vieš, že mi bol šport prednejší? Preto, že sa nevozím iba okolo bytovky na bicykli?
@vanilkovazmrzka pisal na VRCHOLOVEJ UROVNI, to nie je rekreacne a pohodovo spolu. Asi zabudas, ze takyto ludia inak makaju, casto mozno sustredenie mimo, strava. Financie na vrcholovy sport ani nehovorim. Kto vie ako to bolo so spolocne stravenym casom inak ako bike. Cize viem pochopit, ze to môze byt problem. Musi byt podobne naladeny a tolerantny partner.
@hellwant Tak veru. Ale vieš čo, veľmi náročné to nieje..Problém bol v tom, že jej sa nechcelo. Ked som išiel na sústredenie, chcel som ju brať som sebou, na preteky takisto. Ona by to mala ako dovolenku. Všetko preplatené, takže zo spoločných peňazí minimum.
Strava? To áno, žiadna klobása, slanina 🙂))). Ináč, iba bežná strava a veľa zeleniny, ovocia a sacharidov. Toto tiež nieje veľmi náročné, ako si niekto môže myslieť. Akurát k tomi eše nejaké doplnky výživy, ktoré by v dnešnej dobe aj tak mali užívať aj bežní ľudia 🤷🏻♀️
@konecneteplo keď si není spokojný s ľuďmi, s ktorými si, prečo sa z lásky k tvojej dcére neodstahujes naspatek pekne a môže byť u teba tam " "? Ps: ak máš kamaráta futbalistu, helfni, posli mi, cyklistu nechcem, futbalisti majú pekne nohy a zbožňujem chlapov dobrých v kolektívnom športe, nie v individuálnom, pretože to sú zakeráci
@kassandra25 K tebe sa ani nemám ako vyjadriť, lebo takých obmedzencov tu je až až. Sorry
PS: cyklistika veru nieje individuálny šport, nepoznám jedného zákeráka cyklistu a futbalisti majú krivé nohy (do O). Trochu máš v hlavičke mišung.
@hellwant Tak veru. Ale vieš čo, veľmi náročné to nieje..Problém bol v tom, že jej sa nechcelo. Ked som išiel na sústredenie, chcel som ju brať som sebou, na preteky takisto. Ona by to mala ako dovolenku. Všetko preplatené, takže zo spoločných peňazí minimum.
Strava? To áno, žiadna klobása, slanina 🙂))). Ináč, iba bežná strava a veľa zeleniny, ovocia a sacharidov. Toto tiež nieje veľmi náročné, ako si niekto môže myslieť. Akurát k tomi eše nejaké doplnky výživy, ktoré by v dnešnej dobe aj tak mali užívať aj bežní ľudia 🤷🏻♀️
@konecneteplo Drzim palce nech najdes taku, co si budete rozumiet. 🙂
@konecneteplo tam mate aj kúpele.....kam si sa presťahoval🙂
@pieksamaki Áno, byvam od kúpeľov 500m 🙂..Prisťahoval som sa sem do tejto dediny iba kvôli dcére, lebo ona býva hned vo vedľajše dedine ☺️. Ináč, radšej chodievam do Poľného Kesova, aj keď tieto mám.priamo pod nosom ☺️.
@konecneteplo nevadí ci si Peťo alebo nie na tom nezáleží. Prajem veľa šťastia v hľadaní 🍀a ano športovci musia mat toleratne manželky 🙂
@kikusenka1 Vieš čo... ani nie tak tolerantné manželky, ale skôr nastavené podobne. Buď vedia pochopiť, čo to obnáša, alebo samé sa venujú alebo venovali nejakému športu, či už rekreačne, alebo vrcholovejšie. Ináč je to to isté.
Veľa známych má ženy, partnerky, ktoré s nimi chodia na sústredenia, aj s deťmi, oni maju krásny vylet, dovolenku, chlap si odtrénuje svoje a potom sa venuje rodine. Takisto aj preteky. Chlap si odpreteká a potom má čas na rodinu až až. Práveže hlavne kvôli pretekom vidíš nové miesta. Len proste tá žena musí byť tak nastavená. A od koho očakávať podporu, aj morálnu, ako nie od vlastnej partnerky.
A ešte aby som dodal, že niesom úplne vrcholový športovec, ako bol Sagan, ale na nižsej úrovni, takže zas nezažívam to čo zažívajú cyklisti pro tour tikoch , že celú zimu na sústredení. Ja mám sústredenie iba raz do roka na dva týždne vo februári. Buď Mallorka aleno Chorvátsko. Alebo aj aj 🙂.
Po mojich skusenostiach by som uz do takeho vztahu urcite nesla. Ale drzim palce, nech najdes, co hladas. Idealne niekoho, kto zdiela rovnaku vasen.
Po mojich skusenostiach by som uz do takeho vztahu urcite nesla. Ale drzim palce, nech najdes, co hladas. Idealne niekoho, kto zdiela rovnaku vasen.
@maxalla Ďakujem ;).
Hm 🤷🏻♀️ 100 ľudí, 100 chutí. Ako hovorím, je to o nastavení a prioritách oboch.
Všeobecne, keby všetci športovali, resp. väčšina, aj ľudia by boli ináč nastavení k športu..Naše telá boli stvorené na to, aby sme ich zaťažovali, lebo len tak telo silnie a je zdravé. A to už nehovorím o tom, že k športu treba viest aj naše deti, lebo toľko koľko obezity je v dnesnej dobe nikdy doteraz nebolo. A teraz nenarážam priamo na teba, ale celkovo, kto by si nevedel predstaviť po boku partnera špoartovca, že to môže povedať iba pohodlný a k tomu netolerantný človek.
@maxalla Ďakujem ;).
Všeobecne, keby všetci športovali, resp. väčšina, aj ľudia by boli ináč nastavení k športu..Naše telá boli stvorené na to, aby sme ich zaťažovali, lebo len tak telo silnie a je zdravé. A to už nehovorím o tom, že k športu treba viest aj naše deti, lebo toľko koľko obezity je v dnesnej dobe nikdy doteraz nebolo. A teraz nenarážam priamo na teba, ale celkovo, kto by si nevedel predstaviť po boku partnera špoartovca, že to môže povedať iba pohodlný a k tomu netolerantný človek.
@konecneteplo ale veď to je logické že nie každý si vie po svojom boku predstaviť športovca nie? Ani ja si to neviem predstaviť, nemám rada šport a nie nie som obézna práve naopak. 🤷Trochu mi príde že si namyslený ale o cyklistoch mám svoju mienku hlavne ako denný vodič...
@konecneteplo ale veď to je logické že nie každý si vie po svojom boku predstaviť športovca nie? Ani ja si to neviem predstaviť, nemám rada šport a nie nie som obézna práve naopak. 🤷Trochu mi príde že si namyslený ale o cyklistoch mám svoju mienku hlavne ako denný vodič...
@rozkvet1 Nemáš rada šport? 🙈
Namyslený? Od toho mám ďaleko, len keď športuješ celý život a vieš aké šport prináša benefity telu ale hlavne aj duši, tak je pre teba ťažko pochopiteľné, ze niekto odsudzuje šport a celkovo športovcov. A už je zbytočné sa bavit aj o tom, že niekto škatuľkuje ešte podľa športu ľudí. To je ako keby som ja mal teraz vyberať partnerku podľa povolania a nie podľa toho aká je. "Ty si farmaceutická reprezentantka, tak teba nie lebo farmabiznis, ty máš obchod so zdravou stravou, hmmmm ty si skvelá, teba chcem" 🙈🙉. No to uz kde sme dospeli?
Hlavne ako denný vodič (co som aj ja) by si mala pochopiť, že keby bola na SK lepšia infraštruktúra aj pre cyklistov, tak by to ináč vyzeralo..A je to aj o mentalite slovákov. Už len v susednom Rakúsku, nehovoriac o Holandsku, Belgicku, atď. sú práveže ináč nastavení šoféri... tam pustia cyklistu aj keď nemá prednosť. Treba sa nanto pozrieť zo širšej perspektívy, nie s klapkami na očiach. Ale to je už na inú tému 😉
@maxalla Ďakujem ;).
@konecneteplo nie, asi sa nechapeme. Mne nevadi partner sportovec, praveze to podporujem. Mala som v minulosti aj priatela, ktory sa venoval sportu na vyssej urovni a aj priatela, ktory to mal ako hobby. Ten, co to mal ako hobby tym travil tak dve hodinky kazdy den a bolo to fajn. Ten, co sa sportu venoval viac, to bol zivot onicom a nie preto, zeby som mala nieco proti sportu, ale kvoli vsetkemu, co obnasa byt s niekym, kto ma sport na prvom mieste. Taky zivot by som mat nechcela, ved nakoniec preto sme isli od seba.
@konecneteplo nie, asi sa nechapeme. Mne nevadi partner sportovec, praveze to podporujem. Mala som v minulosti aj priatela, ktory sa venoval sportu na vyssej urovni a aj priatela, ktory to mal ako hobby. Ten, co to mal ako hobby tym travil tak dve hodinky kazdy den a bolo to fajn. Ten, co sa sportu venoval viac, to bol zivot onicom a nie preto, zeby som mala nieco proti sportu, ale kvoli vsetkemu, co obnasa byt s niekym, kto ma sport na prvom mieste. Taky zivot by som mat nechcela, ved nakoniec preto sme isli od seba.
@maxalla Aha, tak sa ospravedlňujem, zle som ťa pochopil.
No to je skôr o nastavení toho človeka, ani nie tak o tom, ci je iba hobby športovec, alebo aj súťaží... či je on na toľko tolerantný a empatický, že berie do úvahy a sú pre neho dôležité aj partnerkine potreby.
@rozkvet1 Nemáš rada šport? 🙈
Namyslený? Od toho mám ďaleko, len keď športuješ celý život a vieš aké šport prináša benefity telu ale hlavne aj duši, tak je pre teba ťažko pochopiteľné, ze niekto odsudzuje šport a celkovo športovcov. A už je zbytočné sa bavit aj o tom, že niekto škatuľkuje ešte podľa športu ľudí. To je ako keby som ja mal teraz vyberať partnerku podľa povolania a nie podľa toho aká je. "Ty si farmaceutická reprezentantka, tak teba nie lebo farmabiznis, ty máš obchod so zdravou stravou, hmmmm ty si skvelá, teba chcem" 🙈🙉. No to uz kde sme dospeli?
Hlavne ako denný vodič (co som aj ja) by si mala pochopiť, že keby bola na SK lepšia infraštruktúra aj pre cyklistov, tak by to ináč vyzeralo..A je to aj o mentalite slovákov. Už len v susednom Rakúsku, nehovoriac o Holandsku, Belgicku, atď. sú práveže ináč nastavení šoféri... tam pustia cyklistu aj keď nemá prednosť. Treba sa nanto pozrieť zo širšej perspektívy, nie s klapkami na očiach. Ale to je už na inú tému 😉
@konecneteplo denne vidam cyklistov ktorí jazdia po strede cesty alebo traja vedľa seba...
Najviac ma udivuje aký si zarazený že niekto nemusí mať rád šport 🤷 vieš, dá sa aj inak zdravo žiť
@konecneteplo denne vidam cyklistov ktorí jazdia po strede cesty alebo traja vedľa seba...
Najviac ma udivuje aký si zarazený že niekto nemusí mať rád šport 🤷 vieš, dá sa aj inak zdravo žiť
@rozkvet1 Takych samozrejme treba vyp.čovať, to by som urobil aj ja, aj ked som cyklista.
No je to divné, keď niekto nemá rád šport, aspoň mne. Záleži od toho, čo si predstavuješ pod športom, ja beriem šport ako akýkoľvek pohyb alebo šporovú aktivitu, nielen vrcholový šport. A ak niekto nemá rád pohyb, tak áno, je to zarážajúce.
Typický východniar je človek čo do seba hádže jeden pohárik za druhým? Ty si odkiaľ vyliezol? Na Slovensku sa pije všade rovnako, len východniari o tom viac rozprávajú. Mudrlant.
@konecneteplo drzim ti palce, nech si ta prava laska najde. Je pekne, ze chces byt dcerke nablizku. Urazky o Madaroch a Vychdnaroch si si mohol odpustit (nie som ani ani, ale troska to co to o tebe vypoveda😉), ale inak pekny prispevok, na MK je dost mamiciek sportovkyn, ktore ta mozu oslovit.

Peto Sagan, si to ty?