Rady pre zvládanie problémov s priateľovými rodičmi
Baby potrebujem nejaku radu v mojej situacii. Priatelovi rodicia ma podla mna od sameho zaciatku nemali rady, neboli spokojni ze si priatel niekoho zase nasiel lebo aj sami sa tak raz vyjadrili ze teraz ho nemaju len pre seba a ze ktovie ako ich doopatruje...priatel je jedinacik a jeho rodicia sa vykresluju ako nemohuci pritom chodia kade-tade....na rodinnej oslave sa vsak situacia velmi vyostrila kedy uz od sameho zaciatku zacala jeho mama pred celou rodinou na mna utocit ze k nim chodim velmi malo ze k svojim rpdicom chodim casto, ze isto im budem zakazovat vidiet vnuca (ziadne dieta nemame a este ani neplanujeme), ze som cudna lebo s nimi nechcem chodit na podujatia pre dochodcov (ani priatel s nimi tam nechodi), stale hovorila o jeho byvalej a aka bola super a porovnavala ma s nou na co som sa velmj ostro ohradila a skratka kazda jedna veta ma pred zvyskom jeho rodiny mala vykreslit ako diabla...priatel sa mamu snazil umlcat popri.obratit to co vravi na vtip ale nedarilo sa mu vrlmi lebp ona je general a jej nikto nemoze odporovat...samozrejme ked som.jej ja dala naspat argumenty a dovolila som si povedat ze ma nemiestne komemtare toto ju velmi nahnevalo...zacala som uvazovat ci vazne toto chcem ako buducnost, som citlivejsia a neviem si predstavit ze mam toto podatupovat po zvysok zivota
Vzťahy s rodičmi partnerov sú dôležité, u mňa by to bolo podstatné. A rodičmi mojej ex som si rozumel tak dobre, že aj sám sebe niekedy závidím akých dobrých svokrovcov som mohol mať.
Nevieš prečo predošlé vzťahy skončili, nezasiahla mamička?
Nechoď tam a dovi dopo. Priateľ ja na jej strane alebo na tvojej? Ak na jej, tak rozíď s ním bude to horšie
@maranco tak viem ze tu co stale spominala aka bola super atd tak ta ho napr podvadzala...akoze vazne sa mi nechcelo znizit na jej uroven a povedat pred celou jeho rodinou ze co je super na tom ked ho podvadzala
Však povedz. Nebuď ticho, lebo budú skákať na tvojej hlave
Ja by som k nim nechodila..nech chodi partner sam.
Nepovedz to podlahovo napriamo, ale najblizsie ked budu zas narazat na byvalu tak len zahlas, ze ty si aspon lojalna a vernost je pre teba velmi dolezita. Im to dojde.
Inak by som ich mala tazko v p, zatala by som sa prestala by som k nim chodit. Preco by si mala chodit niekam, kde sa k tebe spravaju ako k handre?
S nikým nebudú spokojní.To je opicia láska už dopredu vidia čo bude ako bude s vnúčatom..
Týmto dosiahnu to, že tam nebude chodiť ani ich syn.Zniz návštevy a hotovo ..ale budeš to mať tazke
Pre mamičku možno bolo super, že ho podvádzala aspoň jej "neukradla" syna lebo sa s ňou rozišiel.
Tak tí sú dobre prepnutí 🤦🏼♀️ s takými luďmi by som sa ani nestretávala...
Nech to da tvoj priatel do poriadku a samozrejme, ze za tvojimi rodicmi budes chodit castejsie, ved su to tvoji rodicia, oni su pre teba cudzi, ved nie ste ani zobrati.
S takýmito mamičkami je obtiaž, keď píšeš, že si citlivejšia tak si daj pozor, lebo tieto negatívne veci ťa budú negatívne ovplyvňovať, treba zvážiť či máš kapacity roky bojovať s mamičkou, ktorá chce synáčika len pre seba. A pravdepodobné je, že sa to bude zhoršovať.
Ty bojujes predom prehrany boj. Nadejna svokra si na teba vymysla veci co sa este ani nestali, pre nu budes vzdy za zlu. Ale hlavne toto by si nemala vobec riesit ty, ani sa s nou hadat. To by mal robit tvoj priatel. To co povedala jeho mama je zle, ale ze on tam sedel a nechal ju urazat ta pred CELOU jeho rodinou, je stokrat horsie.
Tak v takomto vzťahu by som nebola ani minútu. Ďalší chlapec so psycho mamičkou čo sa od nej nevie odstrihnúť a ona ho nevie pustiť. Konečná
Prečitaj si tu témy od žien, ktoré riešia problém so svokrou, plus deti k tomu. A k tomu partner, ktorýsa nepostaví na jej stranu. Je to PEKLO. Čo trepe tá ženská vypovedá veľa len a len o nej, ale že sa Ťa priateľ nezastal a nedal jej najavo, že tak toto nie a už nikdy to nechcem počuť, tak to by sakra veľa ukázalo, čo Ťa čaká s ním, ak spolu ostanete a nebodaj budete mať deti. Tá by ešte aj vnúčatám o Tebe hovadiny hovorila a manžel by pokrčil plecom.
No úžasná žena. Sa jej spýtaj, či aj jej muž tak urobil ako ona žiada od syna, alebo ona s jej svokrovcami. Povedz jej, že ty nechceš, aby ťa porovnávala s predošlou, pretože teraz je jej syn s tebou.
Ty nevyriesis to, ze ona ma bordel v hlave (to som este pekne napisala), pobavte sa s priatelov ako dalej, ja som napr musela celu moju rodinu odseknut, aby som svoju uchranila...uz teraz tie jej vystupy nevestia nic dobre, bude sa to zhorsovat...ale je to problem na priatelovej strane a on sa musi k tomu postavit

no v prvom rade by si mal mamku upratat partner .. ziadne obratenie na vtip, ale jasne jej vysvetlit, ze to, co hovori/robi je cez ciaru..