icon

Rande: Ako prebieha prvé stretnutie?

9. aug 2024
autor
9. aug 2024

Ako prebiehali vaše rande? Boli to celodenné stretnutia - výlety? Alebo také 1-2h niekde sa len prejsť atď. ?

anze25
9. aug 2024

U nás to bola prechádzka mestom 😉 asi 2 h podľa mna na prvé stretnutie stačí
Aspoň si zistíš či je tam chémia ,ci si máte čo povedať ako sa pri ňom cítiš
Podľa mna zbytočne plánovať cely deň
Ak ti na začiatku nesadne potom máš pokazený cely deň a stracas iba čas

muchotrafka298
9. aug 2024

Cely den urcite nie na prve rande. Hodina -dve bud prechadzka, ist na kavu a pod. Moj kolega cez vikendy stiha bezne 2-3 rande kazdy den. S roznymi zenami.
Dalsie rande ak by bol obojstranny zaujem aj na vylet parhodinovy.

lindous
9. aug 2024

Myslíš prvé rande? Mala som rôzne, ale na celodenný výlet by som sa nenechala dopredu nahovoriť 😅 nech viem odísť, keby som sa necítila príjemne… predĺžiť a ešte niečo vymyslieť sa to dá vždy, keď sa vám nebude chcieť rozlúčiť 😊 za to zdrhnúť, keď máte plány a ešte aj niekam vycestujete už nemusí byť také jednoduché

romi0310
Autor odpoveď zmazal
autor
9. aug 2024

Myslím všeobecne rande.. prvé aj ďalšie 🙂

larinka552
9. aug 2024

Prechadzali sme sa viac ako 6 hodin po celom meste a skoncili na pive v akejsi herni lebo nic ine uz nebolo otvorene 😆
Ale mala som aj viacero inych rande, ktore boli vyslovene trapne a nestoja za rec 😃

autor
9. aug 2024

Ci ste boli spolu len pár hodín niekde a potom po čase už na cely deň, alebo vždy to boli pár hodine rande resp. len celodenné.

lindous
9. aug 2024

Tak to je veeeeľmi rôznorodé, ako sme mali čas a akú aktivitu sme chceli podniknúť 😊od toho, že sme vybehli do kina, cez pol dňový výlet na bicykloch až po víkendový pobyt…a neviem či sa dá aj dovolenka nazvať rande 😅😃

anze25
9. aug 2024

@romi0310 ďakujem za radu ale ja už na rande nechodím 😀😃😀 som šťastne vydatá 😄😁 asi vám to len hodilo moje meno 😄😄

romi0310
9. aug 2024

@anze25 ospravedlnujem sa:D malo to byt na autorku :D

romi0310
9. aug 2024

prve rande odporucam nejake miesto, kde sa budes citit uvolnena🙂 aspon mne nikdy nevysli rande v kaviarni a pod :D lebo tam na teba hladia dalsie oci, casnici chodia okolo, od stolov druhi nacuvaju a kazdy vie, ze tam mas prve rande a prislo mi to vzdy trapne :D ideal prechadzka okolo nejakeho jazierka, popripade piknik. A co sa tyka casu, najlepsie tak dve hodinky. My sme s muzom potom mali 2 a tretie rande take celodenne, ale bolo to vzdy az s tyzdennym odstupom🙂 ono sa aj hovori, ze ked trosku spomalujes tieto veci, ako urychlujes, tak by to malo priniest vacsie caro. Muzi su v tomto velakrat zbrkli, date prve rande, na druhy den druhe, potom tretie, stihnete za tyzden vsetky mety a potom sa moze stat, ze ten zaujem opada. Hovori sa, ze muz o tebe zacne premyslat vtedy, ked s tebou nie je ;)

muchotrafka298
9. aug 2024

Ja som teda dlho na rande nebola, ale v zaciatkoch som vzdy volila take miesta, aby som sa.vedela rychlo v pripad potreby dostat domov. Na vylety som isla az po nejakom case.

vanilkovazmrzka
9. aug 2024

Na zaciatku urcite len par hodin… ved by som sa zblaznila kebyze si nahodou uplne nesadneme a mame spolu naplanovany cely den 😁

majka99999
9. aug 2024

Prve sme mali v pizzerii, zhodou okolnosti aj s prvym v 18, aj s poslednym frajerom (teraz manzel), potom prechadzka, takze asi 3-4 hodiny to bolo. 😁Druhe sme mali kino a tiez prechadzka, takze podobne. Stvrte rande bolo take dlhsie, bola sobota, tak prisiel na obed a ostal do vecera, mozno aj do rana, ani si nespominam. Potom sme uz spolu travili cas po praci parkrat do tyzdna alebo cez vikendy aj cely den/vikend.
Nikdy som nebola na prvych rande dlhsie ako par hodin, ani daleko od bydliska, potom ked uz ste par so vsetkym, to je uz ine, jasne, ze po mesiaci kludne aj na vikemdovy wellness sa da.

lucia13022023
9. aug 2024

Keď sme sa spoznávali tak sme sa chodili často prechádzať. Rozprávali sme aj tri hodiny, išli k vode, do mesta, do parku, do uliciek. Keď sme už boli spolu tak rôzne. Kino, večera, wellness, vozenie len tak v aute. Taka klasika 2-3h
Ale napr. raz ma vo fitku oslovil jeden chalan. Bol zlatý, tak sme o pár dní na to išli von. Chémia žiadna z mojej strany. Aj ta hodina bola trápenie. Také to keď si s niekym nemas co povedať, nemáte rovnaký vibe. Neviem si predstaviť byt s nim na celodennom rande.

evcagabi
9. aug 2024

Posledne prve rande na ktorom som bola , mala byt pizza a par drinkov. bol z toho cely vikend a laska doteraz

anos18
9. aug 2024

Ja som mala jedno rande (ale po mesačnom telefonovaní), že sme sa stretli, boli sme spolu celé poobedie, zaviezol ma domov a ostal celých 9 rokov 😁

zafir01
9. aug 2024

Pri manželovi bolo prvé rande cca 4 hodinové . Predtým sme sa nepoznali ,len krátky rozhovor na terase baru . Potom sms ,a pozvanie von .šli sme na večeru do reštaurácie, a potom sme sa ostali v aute rozprávať .
Ďalšie bolo presne o 5 dní . To už trvalo celú noc 🫣😂 .
Každým ďalším sme spolu chceli byť čo najdlhšie , chodili sme na našu rodinnu chatu a trávili tak víkendy. Proste dvojhodinové rande by nám nestačilo . Sme manželia 15 rokov

mamickalisticka
9. aug 2024

My sme na prvom boli tak že od druhej do asi šiestej a potom ma zaviezol domov ale dohodli sme sa, že sa ešte stretneme od pol 8ej do desiatej 😄🩵 prechádzka a tak. Ale každé ďalšie rande bolo tak na večer prechádzka, kofola.

lakebabe
9. aug 2024

Bežné rande celý život bola hodinka na káve, ale s terajším mužom bol plán kava ráno a bola z toho 13 hodinová okružná jazda cez pol Slovenska, x káv, večera, degustácia slivovice na Orave 😄 a prišla som domov o 3 ráno. Odvtedy sme boli spolu nonstop.

mclissa
9. aug 2024

Prve rande s mojim manzelom, cely den v Londyne. Ledva sme stihli posledny vlak domov. Uz som pozerala hotel na noc keby daco 😂