Randenie s mužom pred štyridsiatkou
Ahojte. Randila som doteraz s jedným mužom po dlhej dobe a ostala som celkom prekvapená z toho, že aj keď má tesne pred 40 tak ako keby sa chcel hrať na mačku a myš. Stretávali sme sa mesiac, ani nič intímne nebolo okrem obyčajnej pusy a on mi povedal, že mu vadilo, že zo mňa cítil, že mám oňho záujem. Pritom mám svoje kamarátky, koníčky, nikdy som nerušila program kvôli nemu ale ak som mala čas a spýtal sa či sa strrtneme tak som súhlasila. Keď písal a bola som na telefóne som odpísala normálne ako každému. Ja som to nedávala nijak najavo, bola som milá, niesom ani koketný typ, skor submisívny a som šoku. Ja neviem, či som stará mám o 10 menej ale hry na nedostupnosť ma absolútne nepriťahujú. Samozrejme som si vedomá, že chlapovi sa žena nemoze núkat, ani hodit hned okolo krku a ani nič podobné to mi je jasné.
@anonym_autor hm, to naozaj vyzera ako jeho problem. ak vies, ze mas ako svoj zivot tak aj cas a lasku pre partnera, tak je jeho problem , ze ma potrebu vzdy sa odtahovat a chce zenu len vtedy, ked mu uteka, alebo ked ju chce aj niekto iny. to
si on so sebou musi riesit. skoda casu s takym.
@anonym_autor aspoň vieš, prečo má 40 a stále iba randí 🙂
40 ročný a stále len randí? To bude nejaký vadny kus
Tak ak mu toto vadí, tak to nie je normálny chlap ale asi len takí, ktorí sa chce zahrávať a o vážny vzťah mu nejde. Nestrácaj s ním čas, máš ešte dobrý vek na to, aby si si našla normálneho muža, ktorý bude mať seriózni záujem o teba
Poďakuj mu v duchu, že Ti ukázal, prečo je v 40tke sám. Je to iba debil. Sorry, inak to nazvať neviem. A viac nereaguj.
Také ohreblo ti fakt netreba
normalne proste nema zaujem, nevedel co povedat tak povedal prvu kravicu co ho napadla... ak by ta naozaj chcel, tak by ziaden tvoj zaujem nebol problem... proste s tebou travil cas z dlhej chvile a uz ho to prestalo bavit. Pohonil ego a ide dalej
@anonym_autor ja mam tuto skúsenosť takmer s kazdym muzom zo zoznamky. Paradoxne, ked ja nie som iniciativna, ti muzi aj tak žiadnu iniciativu nevyvinu. Beriem to tak, ze skratka nemajú dostatocny zaujem, a ked sa mi niekolko tydnov neozve, bez slova blokujem.
Povedať žene, v čase randenia, že mu vadí jej záujem by mi stačilo na to, aby som ten záujem v sekunde stratila. čau a pá.
Nezaujala si ho, preto nebolo ani nič intímne. Tak hľadal ďalej a zrejme nenašiel, keď je stále s tebou v kontakte a toto ti povedal. Lepší vrabec v hrsti, ako holub na streche. Keby si ho zaujala, bolo by jeho správanie úplne iné. Ale je pravda, že toto môže povedať žene jedine debil.
@anonym_autor ja som tiež nemala ani nemám rada tieto debilne hry dostupna/nedostupná, zavolam/nezavolam. Potom reálne nevidíš človeka aký je naozaj.
"on mi povedal, že mu vadilo, že zo mňa cítil, že mám oňho záujem" 😀 no to som sa dlho takto nezabavila 😀 a ty kvoli takemu debilovi zakladas diskusiu na MK a vobec nad nic rozmyslas?? ser na to ozaj.
@anonym_autor Naco sa zaoberas takym starcom?
a skadial si? =)))))))))

@anonym_autor nezaoberaj sa ním, je to číry debil, nech to ide skúšať na niektorú, z ktorej bude cítiť, že ho má na háku a neuspeje u nej, ani keby bol posledný na zemeguly. Kokso, cítil z teba záujem, čo akože čakal? Veď keby si nemala záujem, tak sa s ním asi ani nestretneš