Randenie s mužom pred štyridsiatkou
Ahojte. Randila som doteraz s jedným mužom po dlhej dobe a ostala som celkom prekvapená z toho, že aj keď má tesne pred 40 tak ako keby sa chcel hrať na mačku a myš. Stretávali sme sa mesiac, ani nič intímne nebolo okrem obyčajnej pusy a on mi povedal, že mu vadilo, že zo mňa cítil, že mám oňho záujem. Pritom mám svoje kamarátky, koníčky, nikdy som nerušila program kvôli nemu ale ak som mala čas a spýtal sa či sa strrtneme tak som súhlasila. Keď písal a bola som na telefóne som odpísala normálne ako každému. Ja som to nedávala nijak najavo, bola som milá, niesom ani koketný typ, skor submisívny a som šoku. Ja neviem, či som stará mám o 10 menej ale hry na nedostupnosť ma absolútne nepriťahujú. Samozrejme som si vedomá, že chlapovi sa žena nemoze núkat, ani hodit hned okolo krku a ani nič podobné to mi je jasné.
@anonym_autor hm, to naozaj vyzera ako jeho problem. ak vies, ze mas ako svoj zivot tak aj cas a lasku pre partnera, tak je jeho problem , ze ma potrebu vzdy sa odtahovat a chce zenu len vtedy, ked mu uteka, alebo ked ju chce aj niekto iny. to
si on so sebou musi riesit. skoda casu s takym.
Tak ak mu toto vadí, tak to nie je normálny chlap ale asi len takí, ktorí sa chce zahrávať a o vážny vzťah mu nejde. Nestrácaj s ním čas, máš ešte dobrý vek na to, aby si si našla normálneho muža, ktorý bude mať seriózni záujem o teba
Poďakuj mu v duchu, že Ti ukázal, prečo je v 40tke sám. Je to iba debil. Sorry, inak to nazvať neviem. A viac nereaguj.
normalne proste nema zaujem, nevedel co povedat tak povedal prvu kravicu co ho napadla... ak by ta naozaj chcel, tak by ziaden tvoj zaujem nebol problem... proste s tebou travil cas z dlhej chvile a uz ho to prestalo bavit. Pohonil ego a ide dalej
@anonym_autor ja mam tuto skúsenosť takmer s kazdym muzom zo zoznamky. Paradoxne, ked ja nie som iniciativna, ti muzi aj tak žiadnu iniciativu nevyvinu. Beriem to tak, ze skratka nemajú dostatocny zaujem, a ked sa mi niekolko tydnov neozve, bez slova blokujem.
Povedať žene, v čase randenia, že mu vadí jej záujem by mi stačilo na to, aby som ten záujem v sekunde stratila. čau a pá.
Nezaujala si ho, preto nebolo ani nič intímne. Tak hľadal ďalej a zrejme nenašiel, keď je stále s tebou v kontakte a toto ti povedal. Lepší vrabec v hrsti, ako holub na streche. Keby si ho zaujala, bolo by jeho správanie úplne iné. Ale je pravda, že toto môže povedať žene jedine debil.
@anonym_autor ja som tiež nemala ani nemám rada tieto debilne hry dostupna/nedostupná, zavolam/nezavolam. Potom reálne nevidíš človeka aký je naozaj.
"on mi povedal, že mu vadilo, že zo mňa cítil, že mám oňho záujem" 😀 no to som sa dlho takto nezabavila 😀 a ty kvoli takemu debilovi zakladas diskusiu na MK a vobec nad nic rozmyslas?? ser na to ozaj.
@anonym_autor Naco sa zaoberas takym starcom?

@anonym_autor nezaoberaj sa ním, je to číry debil, nech to ide skúšať na niektorú, z ktorej bude cítiť, že ho má na háku a neuspeje u nej, ani keby bol posledný na zemeguly. Kokso, cítil z teba záujem, čo akože čakal? Veď keby si nemala záujem, tak sa s ním asi ani nestretneš