icon

Reakcie partnera na skúsenosti s mužmi: čo si myslieť?

Včera o 20:32

Ahojte. Cítim sa troška zvláštne. Spoznala som sa s jedným mužom. Obaja máme 25 rokov. Čo ma ale udivuje sú jeho reakcia na moje skúsenosti s mužmi. Stretávame sa mesiac a máme otvorenú komunikáciu a celkovo keď hovorím nejaké moje postrehy okolo mužov alebo keď sa ma pýtal, prečo sa moje 2 vzťahy skončili alebo nejaké randenie nevyšlo, povedala som veľmi v skratke a on bol za každým pohoršený, že to s kým som sa stretávala. Celkom ma to znepokojuje lebo určite nie som jediná, ktorá má skúsenosť, že ju za mlada podvádzal jej partner alebo že to nejaký nápadník hral na viac strán, alebo že nejaký chlapec nevedel otvorene komunikovať a bol emocionálne nedostupný a podobne. Naposledy keď som povedala, že by som nikdy nebola s lakomým mužom alebo grlošom tak sa ma spýtal, či takého poznám a ja že samozrejme veď ich je veľa a jeho reakcia zas: neviem s kým sa ty stretávaš ale ja takých mužov nepoznám ani som o tom nepočul. Neviem, či som vadná ja alebo čo.. Občas mi príde, že tou reakciu chce sám seba dať na svetlé miesto, že on taký nie je alebo neviem..

anonym_6c7651
Včera o 20:40

Ja si myslím, že zbytočne analyzuješ a zamýšlaš sa. Uvidíš aký bude do budúcna a potom sa zariadiš. Mimochodom vo svojom okolí ani ja nepoznám lakomých mužov. Taktiež majú ľudia v mojom okolí málo sexuálnych partnerov. Ale minule som tu čítala ako je 5 nereálne nízke číslo, pre moje okolie nereálne vysoké. Vôbec sa na to nemusí hrať, môže mať iba takú skúsenosť a okolid

patrike
Včera o 20:40

Preco pre ziveho Satana riesis s niekym, s kym sa poznas mesiac, nejake byvale znamosti do detailov ? Za mna vadna si a sama tym celu vec kazis.

martinmmartin
Včera o 20:41

@anonym_autor Si neriadeny kanon a tak panikari. Plus mu na rande furt tahas do hlavy imaginarnych chlapov s ktorymi on potom musi sutazit.

anonym_b1bbc5
Včera o 20:42

nebavte sa o minulosti a mate klud.. podla mna ex a nevydarene randenie a podobne do temy nepatria .. minulost sa nezmeni kazdy ma ine skusenosti .. kazdopadne stalo sa a ty uz mas v sebe nedoveru a pochybnosti cez kt sa podla mna aj tak nedostanes a bude ti na nom stale viac a viac daco vadit ...preto by som to ukoncila hned na zaciatku

autor
Včera o 20:44

on sa ma pýtal na to prečo sme sa s ex rozišli, nakoľko nás stretával stále vo fitku spolu a potom vyzvedal stále..

anonym_29070b
Včera o 20:58
@anonym_autor

on sa ma pýtal na to prečo sme sa s ex rozišli, nakoľko nás stretával stále vo fitku spolu a potom vyzvedal stále..

@anonym_autor mňa zaujalo prečo tak veľmi rieši tvoju minulosť. Je to divné.

anonym_98ed64
Včera o 21:14

Trošku čudné reakcie ale s pár viet to nezainteresovaný človek až tak nevie posúdiť .A ja mám skúsenosť že každý môj ex bol akoby pohoršený s môjho ex 🤣🤣.

anonym_8f6c36
Včera o 21:17

Si vadná a hlavne nedozretá na vzťah. Už sa tu x krát písalo, že netreba rozprávať o svojich minulých vzťahoch.

autor
Včera o 21:40
@anonym_8f6c36

Si vadná a hlavne nedozretá na vzťah. Už sa tu x krát písalo, že netreba rozprávať o svojich minulých vzťahoch.

@anonym_8f6c36 aa čo ak druhá strana sa stále pýta?

anonym_12d8ab
Včera o 21:40
@patrike

Preco pre ziveho Satana riesis s niekym, s kym sa poznas mesiac, nejake byvale znamosti do detailov ? Za mna vadna si a sama tym celu vec kazis.

@patrike prosím ťa, nespomínaj tu Satana

patrike
Včera o 21:44
@anonym_12d8ab

@anonym_12d8ab Preco ? Bojis sa vymyslenej postavicky ? Mam takeho plysaka, chodim s nim vsade na vylety.

patrike
Včera o 21:47
@anonym_12d8ab

@anonym_12d8ab My sa spolu aj bicyklujeme, je to kamos, tu je pri Dunaji :

bluka2
Včera o 21:55

“on bol za každým pohoršený, že to s kým som sa stretávala” “v jeho okoli neexistujú držgroši” “chyba bude asi v tebe, lebo vrana k vrane sadá alebo čo 😃”
Takto asi nejako začína v tebe zasievať pocit, že s tebou nie je niečo v poriadku. Podľa mňa bude aj on skôr či neskôr na zozname tých divných chlapov, ktorých si stretla a ktorých sú milióny. Ťažko povedať, aká je jeho vada, ale som presvedčená, že sa z toho vyvŕbi radšej hľadať dalej

lindous
Včera o 22:46

Na vetu, že on takých mužov nepozná, by som sa ho spýtala, že s koľkými mužmi teda randil 😅

letfenixa
Včera o 23:29
@anonym_autor

@anonym_8f6c36 aa čo ak druhá strana sa stále pýta?

@anonym_autor tak je to divné, tvoja minulosť by ho nemala zaujímať.

fadama
Dnes o 03:48
@patrike

@patrike pre živého satana? Tak to som ešte nepočula 🤣😆