Rezignácia na vzťahy so slobodnými mamičkami
Tieto mesiace som hladal. hladal no a hlavne sviatky mi ukazali viac ako dost. Hladal som vztah, partnerku, lasku tu pravu... Nasiel som viacero adeptiek, lepsich ci horsich a daval som najma sancu vztahom s rozvedenymi, alebo slobodnymi mamickami, ale koncim... Vzdavam to... Rezignoval som.. Nemali cas venovat sa vztahu a jeho rozvijaniu a to ani po prvych stretkach ci spolocnych prenocovaniach, stretka neustale presuvali ,alebo davali na termin, ktory mi nesedel dlzkov, programom, alebo datumom. Neustale sa vyhovarali, ze sa im neda koli dietatu, ze mozu byt iba par hodin, ze este potrebujú doupratovat, pritom ked ste u nich boli, tam mali vzdy bordel ako v tanku. Nemali cas pocas "priprav na sviatky", a to aj tri tyzdne pred vianocami... Nemaju cas, alebo iba velmi malo "na rychlovku" aj po vianociach a viac nic. A ked zasa pocujete "neda sa", lebo dieta ide opat do skoly, tak sto certov vojde do vas... Nema to jednoducho zmysel. Vraciam sa spat k sposobu zivota, ktory som viedol doteraz. Moja vydata znamost s dospelymi detmi a manzelom, ktory o mne tri roky ani netusil, je zrejme lepsia varianta nez slobodna mamicka.. Takto to ma naozaj fungovat? Takto pristupujete k hladaniu noveho vztahu, niekoho, kto vam a vasim detom moze dat domov a buducnost?
"Takto pristupujete k hladaniu noveho vztahu, niekoho, kto vam a vasim detom moze dat domov a buducnost?" Ale predtým sme si vypočuli, ako ti vadia obmedzenia, ktoré zo života s deťmi vyplývajú.
@anonym_autor
No pokial chces vztah so zenou, co ma dieta, musis s tymto vsetkym pocitat a akceptovat to.
Ak ti to nevyhovuje, je uplne v poriadku hladat bezdetnu zenu.
Ak si slobodny, nezadany bez zavazkov,, co z tvojho kontextu som pochopila,, nevidim, jediny dovod,, preco si nehladas slobodnu partnerku bez zavazkov..../ nemyslim, to v zlom voči zenam,, len mi to pride zvlastne/,,,
Ak si slobodny, nezadany bez zavazkov,, co z tvojho kontextu som pochopila,, nevidim, jediny dovod,, preco si nehladas slobodnu partnerku bez zavazkov..../ nemyslim, to v zlom voči zenam,, len mi to pride zvlastne/,,,
@midka jednoducha odpoved, v mojom veku bezdetne niesu, alebo su uz zvyknute na osamelost do takej miery ze nehladaju.
Decka su doma na prazdninach a ty cakas, ze sa s tebou zena stretne na kolko? 3 dni? Ked sa stazujes, ze nemozu viac ako ,,par hodin"? Podla mna na randenie a spoznavanie sa je par hodin uplne adekvatny cas aj pri bezdetnych, nieto, ked ma clovek doma povinnosti.
Decka su doma na prazdninach a ty cakas, ze sa s tebou zena stretne na kolko? 3 dni? Ked sa stazujes, ze nemozu viac ako ,,par hodin"? Podla mna na randenie a spoznavanie sa je par hodin uplne adekvatny cas aj pri bezdetnych, nieto, ked ma clovek doma povinnosti.
@maranta_leuconeura Mne jeho nastavenie príde celkovo také, že ženu s dieťaťom berie len preto, že nemá na výber, ale že vlastne ani len netuší, že pri žene s dieťaťom bude vždy hrať druhé husle, že on bude musieť byť ten, čo sa minimálne zo začiatku bude musieť prispôsobovať už existujúcej bunke, ak chce byť jej súčasťou.
@anonym_autor vidim, ze si sexualne frustrovany. Fnuk
@midka jednoducha odpoved, v mojom veku bezdetne niesu, alebo su uz zvyknute na osamelost do takej miery ze nehladaju.
@anonym_autor ja som slobodna a bez zavazkov. A hlada muza bez deti. Ziadna striedava starostlivost apd. Som vo veku, kedy chcem cas venovat jeden druhemu a nie jeho detom. A to mam deti rada. Ale jednoducho uz viem, co chcem a co nie.
@anonym_autor vidim, ze si sexualne frustrovany. Fnuk
@kitycat napodiv mas pravdu. to nebolo iba o detoch, upratovani - ktore nic neupratalo, o peceni ktore nic nenapieklo, To bolo o mykozach, migrenach, horuckach, kasloch, studenych nohach, soploch. ze nemaju vodicak, auto, o exmanzeloch. o susedach ktore nechceli postrazit 14 rocneho syna. a vela podobneho.
@anonym_autor Žil si už s nejakou ženou dlhší čas v spoločnej domácnosti?
Prepac, ale z tvojho prejavu by som ta nechcela ani slobodna, ani vydata, ani rozvedena. Posobis strasne egoisticky a sebecky
@anonym_autor ja som slobodna a bez zavazkov. A hlada muza bez deti. Ziadna striedava starostlivost apd. Som vo veku, kedy chcem cas venovat jeden druhemu a nie jeho detom. A to mam deti rada. Ale jednoducho uz viem, co chcem a co nie.
@anonym_a15a2b slobodna v mojom veku bez deti a zavazkov zaplnaju zoznamky ako stalice, ktore su tam roky. Su take samozrejme. ale tie tam i ostanu nadalej a "zoznamky ponukaju pisanie im bez obmedzenia a zadarmo" domysli si preco.
@anonym_a15a2b slobodna v mojom veku bez deti a zavazkov zaplnaju zoznamky ako stalice, ktore su tam roky. Su take samozrejme. ale tie tam i ostanu nadalej a "zoznamky ponukaju pisanie im bez obmedzenia a zadarmo" domysli si preco.
@anonym_autor ja som slobodna par tyzdnov, necely mesiac. A viem co chcem. Ty si uprac v hlave co chces. Si ochotny vyplnat zene cas popri manzelovi a detoch a to len kvoli sexu? Tak nizko si klesol?
@anonym_autor Žil si už s nejakou ženou dlhší čas v spoločnej domácnosti?
@mandzula netusim sice co to ma s temou spolocne, ale kedze chlap pozna tuto stranku, tak asi logicky sa s nou uz stretol.. napriklad v case ked sa s partnerkou snazili o deta . Nie? .
@mandzula netusim sice co to ma s temou spolocne, ale kedze chlap pozna tuto stranku, tak asi logicky sa s nou uz stretol.. napriklad v case ked sa s partnerkou snazili o deta . Nie? .
@anonym_autor Pýtam na zdieľanie spoločnej domácnosti. A za všetko hovorí, že netušíš, čo to má s témou spoločné - viac, ako si myslíš.
Za všetky matky s deťmi ďakujem, že ich už nebudeš otravovať. Kúp si umelú anču, bude ti stále k dispozícii a nebude mať námietky na tvoje blbé reči.
@anonym_autor juuj, no tak si trochu zaspal dobu,,, preco si si nehladal aktivne zeny, ked si bol vo veku ked rovesnicky, boli este slobodne,, ak mas po 40 chapem,, ze uz vela slobodnych 40 nebude,,,, vies, kazda si ten zivot uz nejako do tej 40 zariadila, niektora uspesne, niektora menej,,, no tak, ale ak nevyzeras, ako Alan Delon v najlepsich rokoch, je jasne,, ze mlade kocky,, si nebudu nohy lamat kvoli tebe,, tak potom, aj ty si musis,, uvedomit, ze pre vacsinu zien, ktore maju uz deti,, nebudes priorita cislo 1- chlap z niekolkomesacnej znamosti, nikdy nemoze konkurovat, vlastnemu dietatu,,, bohuzial si uz v inej pozicii,, tak sa musis s tym vyrovnat,, alebo to jednoducho nechat tak.... toto, co popisujes ty, je len zaciatok,, co vsetko ta moze postretnut na ceste zivotom,, so zenou, ktora ma vlastne deti,,,
Ja ako slobodna mamicka v styridsiatke, ak by som mala dat este sancu nejakemu muzovi cisto teoreticky, musel by mna a moje deti na rukach nosit a zniest mi modre z neba. To len vysvetlenie pre teba, co moze byt problem
@anonym_autor ty kokso... To koľko žien si chcel alebo mal na sex za posledné mesiace? A že tebe ide o vzťah? To si robíš srandu, nie?
A k tomu, že chceš poskytnúť domov atď. Ty chceš bývať s dieťaťom? A milovať ho a starať sa oň? Naozaj? Celé mi to smrdí ako bol ten týpek v Zločin a trest. Úplne presne rovnako pohŕdavo pozeral na ženu, ktorú si chcel vziať, akoze veľký dobrodinec, že ona chudera a on jej dá domov a ona zato mu má nohy do smrti bozkávať. Vykašľala sa zvysoka na neho.
Nechápem, prečo si hľadal primárne vzťah s rozvedenými, alebo slobodnými mamičkami. Pre takú ženu vždy na 1. mieste budú jej deti, na 2. mieste jej deti, na 3. mieste jej deti, potom dva metre nič, potom kopa hnoja a až nakoniec ty. Toto ti treba? Chceš živiť a vychovávať cudzie deti? Prečo? Keď ty nemáš deti, hľadaj slobodnú bezdetnú ženu. Keď máš deti, tak slobodná bezdetná ťa nebude chcieť a budeš sa musieť zmieriť s nejakou slobodnou, alebo rozvedenou matkou a s tým, že nikdy nebudeš v jej živote prioritou.
@anonym_autor No a kolko mas rokov? Odkial si?
Ja ako slobodna mamicka v styridsiatke, ak by som mala dat este sancu nejakemu muzovi cisto teoreticky, musel by mna a moje deti na rukach nosit a zniest mi modre z neba. To len vysvetlenie pre teba, co moze byt problem
@majlo1234 moment, spravne to chapem? zena v 40 - tke s detmi , s tym ze nema na nic cas, zrejme ani peniaze, otec deti si radsej vybral inu cestu ako byt s tebou, a ty si taka ochotna dat sancu nejakeu chlapovi? To je velmi srdecne a laskave od teba.
Nechápem, prečo si hľadal primárne vzťah s rozvedenými, alebo slobodnými mamičkami. Pre takú ženu vždy na 1. mieste budú jej deti, na 2. mieste jej deti, na 3. mieste jej deti, potom dva metre nič, potom kopa hnoja a až nakoniec ty. Toto ti treba? Chceš živiť a vychovávať cudzie deti? Prečo? Keď ty nemáš deti, hľadaj slobodnú bezdetnú ženu. Keď máš deti, tak slobodná bezdetná ťa nebude chcieť a budeš sa musieť zmieriť s nejakou slobodnou, alebo rozvedenou matkou a s tým, že nikdy nebudeš v jej živote prioritou.
@marci9 s týmto úplne nesúhlasím. Ak chce žena normalny vzťah, musí priority rozumne rozložiť. Čiže ano, dieťa/deti priorita, ale ak to s dotyčným myslí vážne, treba brať ohlad aj na neho a nestavať ho do pozície-na poslednom mieste. Ja by som tiež o takého človeka nestála.
@majlo1234 moment, spravne to chapem? zena v 40 - tke s detmi , s tym ze nema na nic cas, zrejme ani peniaze, otec deti si radsej vybral inu cestu ako byt s tebou, a ty si taka ochotna dat sancu nejakeu chlapovi? To je velmi srdecne a laskave od teba.
@anonym_autor A ty ako vieš, kto si tú cestu vybral? Inak z tohto komentu je jasné, že ty máš pocit, že si dáky záchranca a každá len na teba čaká. Vôbec sa nečudujem, že o teba žiadna nestojí.
Pozri, jeden nas znamy, slobodny, bezdetny, nasiel si zenu, rozvedenu, so 4 detmi. Jedno dospele, dalsie skoro dospele, 12 rocne a 4 rocne. Nebyvaju spolu, ale travia spolu cas, aj s detmi. To najmensie k nim pribehne rano
do postele a nevadi mu to. Uziva si to. Vlastne deti on uz ani nechce, ale k tymto cudzim sa sprava lepsie ako ich otec.
Ak muz zenu miluje, tak ju berie aj s detmi, lebo tie su jej sucastou a kvoli muzovi ich proste zo zivota nevymaze. Tak sa musis rozhodnut, co chces. Ty vyhovorka.
@anonym_autor vies co, Ty drz hubu radsej, sa tu budes do zien obuvat, co sa staraju o svoje deti, lebo sa otec na ne vysral? Taka som nasrata, lebo nedavno som sa s tou mojou znamou rozpravala, cele roky vsetko tahala ona, este aj do byvania dala viac, 4 materske, rodicaky, este ju zhadzoval, bil, deti ponizoval, s nicim doma nepomohol a teraz ledva vyzivne zaplati, aj to len preto, aby nemal opletacky. A ze on toho ma "vela". Vydrbanec jeden a este citovo vydiera, ze ona mu brani vidiet deti? Hej, ked malu zbil tak, ze skoncila na pohotovosti, tak to bola posledna kvapka a nasla silu od neho odist. Tak sa laskavo uvedom, ty hrdina. Si taky isty chuj, ako tito vypatlanci, co len sex vidia a nic ine a dobre ze Vam pusinku netreba utierat jak malemu decku. Ty mas od muza na hony daleko.
Ty si myslíš že normálna matka sa vykasle na dieťa len aby bola stebou ????to nieje potom matka.Hladaj si slobodne poprípade ostan pri tej vydatej a buď aj tak na 25 mieste u tej ženy .Krása toto
@anonym_autor Už len na teba čakajú, aby sim a ich deťom ponúkol zázemie 😂 Ani keby si bol ty tebe podobný jediný muž široko - ďaleko, tak ani len nezakopnem. Asi si si nevšimol, že množstvo matiek s deťmi má poriešené bývanie, majú prácu so slušným platom, úspory, v pohode žijú. Nepotrebujú takéhoto samaritána. Takže hľadaj ďalej, veľa šťastia 😂

Vdaka za oznam.