Riešenie problémov vo vzťahu
Poprosím radu, sex žiadny, muž stále tvrdí,že je chyba na mojej strane
Ahojte, neviem uz kde je chyba ci na mojej strane alebo,strane partnera. Sme s partnerom cca 10 rokov, vytáča ma ,keď sa o niečom rozprávame (cca 2 dni) on tvrdí, že o ničom nepočul, pričom sme sa o tom rozprávali. A stále hádže vinu na mňa, že som tomu ja na vine,že sme sa o tom nebavili. Pritom ma moc nepritahuje, som s nim len kvôli detonm ktoré mam s nim. Bohužiaľ. ..
Je jedno či to robí naschvál alebo je to psychická porucha. Sama seba sa opýtaj či sa chceš vedľa tohoto človeka prebúdzať aj za 10 alebo 30 rokov a či chceš, aby tvoje deti žili v takomto nestabilnom prostredí.
Málo informácií.. skús to obšírnejšie rozpísať, z týchto pár viet je ťažké urobiť si celkový obraz....
@veron55 Tak to je bezne aj u mojho muza, ze si nepamata, co som mu hovorila. Pritom aktivne odpoveda, ale aj tak potom zistim, ze to bol nejaky autopilot 🙂 Ale toto nebude podla mna vas hlavny problem, lebo my mame aj s tymto stastne mamzelstvo, takze popis viac, co ta trapi.
Selektivnu hluchotu ma asi kazdy muz. Niekedy nechapem ako vedie 2 firmy, lebo doma si nic nepamata.
U vas su hlbsie problemy.
@veron55 prosím ťa, na čo čakáš? Rozid sa s niekým, kto ti nevyhovuje.
Je to vec 20 minút.
Tak peniaze všetko vyriešia, kúpiť svoj dom/byt a je. Chlapa nájdeš aký Ta priťahuje 😉
O niečom sa bavíte dva dni a on tvrdí, že nič nepočul. Buď ťa nepočúva, čo mu hovoríš, absolútne ti nerozumie, alebo si to nepamätá. Dôvodov môže byť niekoľko. Popravde neviem ešte ako dlho budete alebo chceš s ním fungovať

no ak ťa ani nepriťahuje a si s ním iba kvôli deťom, tak asi buď rada že nechce žiadny sex či kde je problém?