icon

Riešenie problémov vo vzťahu

veron55
6. mar 2025

Poprosím radu, sex žiadny, muž stále tvrdí,že je chyba na mojej strane

Ahojte, neviem uz kde je chyba ci na mojej strane alebo,strane partnera. Sme s partnerom cca 10 rokov, vytáča ma ,keď sa o niečom rozprávame (cca 2 dni) on tvrdí, že o ničom nepočul, pričom sme sa o tom rozprávali. A stále hádže vinu na mňa, že som tomu ja na vine,že sme sa o tom nebavili. Pritom ma moc nepritahuje, som s nim len kvôli detonm ktoré mam s nim. Bohužiaľ. ..

zuzanka.zuzu
6. mar 2025

no ak ťa ani nepriťahuje a si s ním iba kvôli deťom, tak asi buď rada že nechce žiadny sex či kde je problém?

tanyan
6. mar 2025

Je jedno či to robí naschvál alebo je to psychická porucha. Sama seba sa opýtaj či sa chceš vedľa tohoto človeka prebúdzať aj za 10 alebo 30 rokov a či chceš, aby tvoje deti žili v takomto nestabilnom prostredí.

veron55
autor
Autor odpoveď zmazal
tairyx
7. mar 2025

Málo informácií.. skús to obšírnejšie rozpísať, z týchto pár viet je ťažké urobiť si celkový obraz....

marianarem
7. mar 2025

@veron55 Tak to je bezne aj u mojho muza, ze si nepamata, co som mu hovorila. Pritom aktivne odpoveda, ale aj tak potom zistim, ze to bol nejaky autopilot 🙂 Ale toto nebude podla mna vas hlavny problem, lebo my mame aj s tymto stastne mamzelstvo, takze popis viac, co ta trapi.

domkakvet
7. mar 2025

@veron55 dobre vztahy by ste mali mat aj po rozchode, ked mate spolu deti, cize by ste mali potom spolu vychadzat aj v praci, alebo mozno tym, ze spolu aj pracujete si uz idete na nervi.

natalka13
7. mar 2025

Selektivnu hluchotu ma asi kazdy muz. Niekedy nechapem ako vedie 2 firmy, lebo doma si nic nepamata.
U vas su hlbsie problemy.

zmrzlinka2021
7. mar 2025

@veron55 prosím ťa, na čo čakáš? Rozid sa s niekým, kto ti nevyhovuje.
Je to vec 20 minút.

personality
7. mar 2025

Tak peniaze všetko vyriešia, kúpiť svoj dom/byt a je. Chlapa nájdeš aký Ta priťahuje 😉

maury
7. mar 2025

O niečom sa bavíte dva dni a on tvrdí, že nič nepočul. Buď ťa nepočúva, čo mu hovoríš, absolútne ti nerozumie, alebo si to nepamätá. Dôvodov môže byť niekoľko. Popravde neviem ešte ako dlho budete alebo chceš s ním fungovať