icon

Riešenie problémov vo vzťahu: Skúsenosti a rady

19. aug 2024

Na začiatok Vás chcem pozdraviť a zaželať pekný deň. Chcela by s sa s Vami podeliť o môju situáciu a následne,ak by ste boli také milé, zároveň vyjadrili svoje pocity a možno iné riešenie. Mam 38r. môj partner s ktorým už bývam asi vyše roka má 49. Všetko,zdá sa funguje,teda aspoň som si to myslela,ale dnes ráno sa to akosi skomplikovalo.Zvonil mu budík,tak som ho šla vypnúť na mobile a všimla som si sms. Tak som pozrela, pretože som vedela že si vypisuje s niekým. Bolo tam...to všetky svoje kamarátky máš rád ako mňa a bude šanca ,aby si bol ešte so mnou? No dona ako keby udrel blesk. Ja vážne nie som žiarlivá,ani stíhačka,ale pohlo to so mnou 🙂). Počkala som pri rannej káve,kým sa zobudí a opýtam sa v kľude čo to má znamenať? Chlap rozospaty mi dáva pusu a pýtam sa... Chýba ti niečo pri mne,keď máš potrebu si vypisovať? Alebo kto to je a teraz buď veľmi konkrétny 🙂. Ostal ako obatený. Ževraj je to jedna šialená z minulosti a dlhuje peniaze. No fajn, každý máme minulost,ale prečo tá sms? Je proste do neho asi buchnuta stále a on s ňou nechce už nič mať,len nech vráti peniaze. No dobre,a prečo jej odpisuješ a neriešiš to ináč? Alebo to m začať riešiť ja? 🙂)). Pozrel po mňe,už vtedy som cítila,že mu ide srdce uletiet

Strana
z2
sszuzu8
19. aug 2024

Nevernik. Zakrýva vymýšľa..

matullienka
19. aug 2024

Vždy je to len nejaká psycho z minulosti. To je taká univerzálna výhovorka, že až.

autor
19. aug 2024

--. Vravím mu. Ukáž mi vašu celú komunikáciu? Oči vypúlené,ale neprotestoval,dal mi ju prečítať. V skratke,onau tam vyznáva lásku, úplná vtierka,on odpisuje chladne,sem tam smajl. Myslela som si,že bude robiť scény,že nedá prečítať,ale mýlila som sa. Dal mi tel a síce su skoro privodila infarkt,nie t nič z jeho strany také,čo by vyznelo dvojzmyselne. Opýtala som sa ho,či by mu bolo príjemné čítať také niečo v opačnej verzii,keby mne písal niekto nie o také? Priznal ,že určite nie. Myslela s si,že to bude hádka keď taniere lietajú,že bude dokonca rozchod po vyše 2rokoch,ale prekvapil ma tým,že mi dal ten tel do ruky bez námietok. Myslíte si žienky,že som urobila správne,keď som takto reagovala? Alebo je naozaj zo mňa brutálna stíhačka a paranoidná žena? Ďakujem za všetky odpovede a postrehy,aj tie hanlivé ;)).

egonsk
19. aug 2024

mala si sa ho s usmevom opytat, ze kolko naslapnych min a 13tych komnat este najdes 😉😁

gribka1
19. aug 2024

Podľa mňa si konala dobre. Síce tu budeš mať odpovede ako klame, rozchod a tak. Ale skutočne existujú vtierky, ktoré dokážu vypisovať to čo tá ženská. Sú tu aj znaky, že nemá čo skrývať. Skús využiť situáciu a porozprávajte sa o minulosti, aby žiadny kostlivec už nevyliezol. Podľa tvojho opisu mu na tebe záleží.

autor
19. aug 2024

A ešte som dodala,ak to všetko berieš ako hru,ja sa môžem kedykoľvek pobaliť a ani smrad tu po mne neostane. Dohodli sme sa,že tvoríme pár a ďalších ľudí si k telu nepúšťame. Aj kamarátstva majú svoje hranice si myslím a už predtýmu povedala,že neverím na kamarátstvo medzi mužom a ženou,ibaže je ten druhý ozaj veľmi nesympatický ;). Mám celý deň nad čím rozmýšľať,ale nie zasa nie som utrápená,lena to štve,lebo ja hrám fér a narovinu.

enmery
19. aug 2024

Ja so myslím, že si neurobila nič zlé. To urobil on. Prepáč, príčetný normálny chlap si nebude vypisovať takéto správy s vtierkou. Neviem, či mu fakt dlží peňazie, ale aký to ma súvis s vetou, ktorá mu ona napísala? Proste celé pritiahnuté za vlasy. Je pekné čítať, že má nejaká žena sebaúctu a hneď sa ozve a chce diskutovať. Nech to dopadne čo najlepšie.✌️

martul
19. aug 2024

No darmo ti dal telefón aby si si všetko prečítala,....Mne by to nestačilo. On jej nemal čo ani odpisovať, ani stroho, ani stručne, ani žiadny smajlík. Raz keď s ňou nič nemá prečo napísal vždy nejakú reakciu. Nebude ani on nevinniatko.

matullienka
19. aug 2024

Ak je to tak ako píšeš tak by som trvala na ukončení komunikácie. A keď mu dlží peniaze nech jej napíše číslo účtu a dátum, do ktorého chce mať peniaze na účte inak to bude riešiť cez TO a exekúciu a komunikáciu ukončiť. Číslo zablokovať

biba_18
19. aug 2024

mám kamoša, ale sexuálne ma vôbec nepriťahuje a kebyže ja jeho hej tak smola, pozná môjho muža a dostal by od neho na budku, ale ani on nemal nikdy ku mne ani len náznak záujmu ... to len tak k tomu priateľstvu medzi mužom a ženou ... k tomu tvojmu - už len to že ti dal telefon je ok, tam nič iné nebude ... o iných nebezpečenstvách nebudem písať, nie o tom je téma ...

autor
19. aug 2024

Viem,že s ňou nič iné nemá, pretože býva ďaleko a voláme si každý deň,aj keď sme spolu. Povedal mi o nej,odkiaľ je, prečo jej odpisuje. Keď som mu povedala,že jej sama zavolám,aby som jej to v kľude vysvetlila,číslo mi bez váhania dal,ale dodal,aby si nemala zbytočné problémy a nervy. Ja som kluďas typ,vysvetlím veci rázne a vecne,bez emócií. Ale,je tam to ale,chcela by som poznať a jej verziu 🙂). Šrotuje mi to v hlave a ozaj nechcem byť ako taká stíhačka,ale zasa ani naivka. Volali by ste niektorá v mojej situácii? Poraďte ;)

gribka1
19. aug 2024

Ak si tá povaha, ktorej to pomôže, prečo nie.

martul
19. aug 2024

Nie. Vôbec by som nevolala. Tak by som sa v živote neponížila.
Riešila by som to s mužom. Ako si si istá, že spolu nič nemajú?! Aj doteraz si si bola istá, že nikoho nemá a vidíš, stačil jeden budík a už to je inak.

mabenn
19. aug 2024

nevolalal by som, staci si to vyriesit s muzom a casom uvidis

matullienka
19. aug 2024

Nie určite by som nevolala mám svoju hrdosť. Ak je taká psycho ako vieš, že by ti ona zrovna povedala pravdu? Si si istá, že by si niečo nevymyslela? Potom by ťa to zralo ešte viac

autor
19. aug 2024

@martul viem, pretože mi povedal,že ho nepriťahuje ani ako žena,je to tá mužská verzia ženy,ukázal mi ju na Facebooku. Videla som proste,že mu je to ľúto,že som mu narobila z rána kardio výkyvy 🙂. A mne je to ľúto tiež,bo má dnes ťažký deň v práci. Ale tak, podľa mna,ak sa veci neriešia hneď,potom sa na veľa vecí zabudne ;). Povedal mi,že ju poznal predomnou,že s ňou ani nespal,ale potrebovala požičať peniaze a nikoho vtedy nemal,tak bol s ňou,pár krát sa len stretli,aby nebol sám. Ona sa zaľúbila a neviem,asi cíti k nej ľútosť,alebo také niečo. Ja už neviem,ozaj 🙂.

martul
19. aug 2024

Opakujem sa zas a znova, prečo s ňou komunikuje?!

maruskat
19. aug 2024

@martul a prečo tá otázka či ju má rád tak ako ostatné kamošky?

autor
19. aug 2024

@martul tiež som sa ho opýtala? Že prečo jej potom odpisuješ? Odpoveď,lebo je slušné odpovedať na otázku a už nebudem. (On si asi myslel,že som hlúpa,keď si to nevšimnem). Tiež potrebujem inú odpoveď,lebo tejto verzií tiež neverím veľmi. Ale to sa opýtam,keď bude v kľude ;))

autor
19. aug 2024

@maruskat no lebo si asi myslí dotyčná,že je stále sám a kamošky mal,keď bol sám...dúfam ozaj,že to ja sama nie som uvedená do omylu ...už mi to opäť šrotuje,babyyy noták... ://

enmery
19. aug 2024

Vidíš, už to je chyba, že si myslí, že je stále sám. Ona je ako chlap, neprťahovala ho, ale bol s ňou, aby nebol sáma teraz si s ňou píše a ona nevie, že Ťa má. Sa chlapec niekde vývojovo zasekol?

eliska13
19. aug 2024

Mal jej napísať mám priateľku...neverím, že sa ho nepýtala ako sa máš, ako žiješ?

mabenn
19. aug 2024

pozri, nie si ziarliva a nie si stihacka, nevztahuj si na seba to, ze tvoj chlap ma nepriznanu komunikaciu s niekym...normalne vo vztahu sa minimalne zo slusnosti vie navzajom kto s kym komunikuje, netreba si ukazovat rovno diskusie jak deti, ale to povedomie ty si mala zatajene z nejakeho dovodu, takze logicky si vysvetlenie pytala

autor
19. aug 2024

Ale on mobil neskýva,neberie sa s ním kade tade,naopak,zabudne ho hocikde. Nemá dokonca problém,aby som ho používala,veď ho na ani zaheslovaný. Len ,len toto ráno bolo iné,ja som zistila,že viem žiarliť,on zistil,že veci z minulosti ma riešiť a keď jej odpíše,no čo už,asi prestane,lebo si začnem viac všímať ;)). A keď neprestane,asi ju má rád-to som mu povedala,nerob veci,čo by vadili tebe samému ;). Ja som chcela len vedieť,či by ste v mojej situácii volali ,chceli vedieť, poznať ... úprimne,ja keď som si ráno urobila kávu,mala som 100chuti volať ,nebolo mi všetko jedno...ale dobre,že som nevolala a nechala si to vysvetliť najskôr od chlapa. Tým nechcem povedať,že jej ešte nezavolam,je to buď -alebo ;).

anketkarka
19. aug 2024

Z kontextu je zrejmé, že vie že je len kamarátka, ale že ju má rád. Takže neodpisuje len zo slušnosti. Bol s ňou predtým. Povedal Ti o svojej minulosti? Je to zrejme jeho byvalka...Som zvedavá, kedy mu pípne na účte tá suma, ktorú mu dlží a pre ktorú s ňou akože vypisuje. Mám takého tušáka, že žiadna dlžoba za tým nebude. Na jej výlevy odpisuje chladne, ale nádej jej neberie. Keď som zadaná, tak nedávam nikomu nádej na výlevy lásky. Stručne jasne ich stopnem a ujasním situáciu, že žiadna nádej nie je. Verím na kamarátstvo medzi mužom a ženou, ale musí byť obom jasné, že žiadna nádej na viac ako kamarátstvo tam nie je. Žiadne pochyby a sny o spoločnej budúcnosti. Chlapec si musí ujasniť svoje priority. Bude ho stáť veľa síl, aby si narovnal pošramotenú dôveru s Tebou. Ak mu na Tebe záleží, tak to vyžehlí a po tejto lekcií ho ani len nenápadne udržiavať v niekom nádej. Má 49, tak by ma veľmi zaujímala história jeho vzťahov a dôvody ich koncov. Už by mal mať rozum a mal by si vážiť čo má a nie si hladkať ego vypisovaním s bývalkou. Nestačí mu fakt, že zbalil o 10 rokov mladšiu a je s ním šťastna? Joj tí chlapi...

autor
19. aug 2024

@enmery tak to som mu hneď ako štvrtú vetu povedala. Prvá: Máme nejaké problémy,že potrebuješ vypisovať? Nevedel ktorá bije :D. Kto je to číslo ...koncovka čísla,kto ti napísala takú sms? Ty by si bol úplne v pohode,keby nájdeš na mojom mobile takú sms? Pochybujem ,že by to bola taká komunikácia akú som zvolila ja. Prečo jej píšeš,keď si so mnou?

a teraz som sa odviazala,ja ti,sakra,odtieň tu tvoje slipy, trenky, montérky podľa tvojich predstáv, navarené máš každý deň,nešúchaš sa povlakom prchu cez chodbu a všade,hajzel máš vždy čistý,aj keď ho ty sám necháš v takom stave ako ostane,kým neprídem,sex,sex je všetko možné,čo mi na príde, nenudiš sa, urobíš sa,/mňa,aj smejeme sa (v sexe to naj po rokoch), takže sa ťa pýtam, prečo píše a prečo odpisuješ? Odpoveď,lebo je psychopat a nechcem, aby ti ublížila.Moja odpoveď...psychopatovi odpisuješ z akej vôle? Z toho,aby si to držal pod tlakom,alebo len sa v tom využívaš? Bolo jasné,že na to prídem,keď bývam s tebou,ale tvoje výhovorky sú pre mňa nedostatočné , peniaze ti už nevráti,bo nemáš papier a o mňa sa báť nemusíš, psychopata viem rozoznať a ona nie je,je iba stále zaľúbená 🙂.

autor
19. aug 2024

Veď to je ten kameň úrazu,ako sa vraví. Keď s ňou píše,nebude to len z ľútosti ako tvrdí. Vydiskutovala som si to s ním, ešte si pokecáme a potom sa zariadime obaja. Ja som mu povedala ,že mi to vadí a ak s tým neurobí nič,pre mňa fajka zhasla. Na o mi je chlap, ktorý hrá na viac strán? No na nič. Ja to nerobím,prečo by mal on? Terazi stále z roboty píše,že ľúbi iba mna a že to posral,že to nemal tak nechať,bola otázka len času, kedy mu nájdem niečo v tel. Ja neviem, buď je blbý on a neheslovat mobil,alebo som blbá ja ja nesnorit ňu skôr v ňom :/)). Nech je ako je, vždy sa pravda ukáže. No ale pravda neviem aká je, už mi má rád, buď mňa má rád, buď je tak ako bude. Ak si teraz začne skrývať mobil,čo doteraz nerobil,pre mňa je to odpoveď. Trápiť ma to bude,ale viem urobiť kroky, aby som vyriešila situáciu.

moonlight1210
19. aug 2024

Dam ti dobru radu - nenechaj si nasadit do hlavy dalsie pochybnosti. Tu ich dostanes sto dalsich. Naucia ta rozoberat kazdy jeho vyrok policajnou metodou. A naucia ta spochybnit aj to, co si ty sama o nom myslis, lebo “ako si mozes byt ista?”.

Nie, nemyslim si, ze ta teraz podvadza. Tak si to nezhorsuj.

Neprijemnostou takehoto nedoverciveho riesenia, ak trva dlhsie a vravias sa k nemu, je to, ze ty si hovoris, ze si “len musis urobit istotu, ukludnit sa”, ze “mas na to pravo”.
Druha vec, ze on spociatku uzna, ze ta nestastne zneistil a nechce o teba prist, tak bude spolupracovat. Po case to uz bude ale pocit, ze bol
ochotny, no ty jeho umysly dalej spochybnujes. Rozoberas dalej moznosti a podmoznosti, variacie, permutacie.
Neveris mu, akoby ta uz realne podviedol.

A toto, aj ked to po case pre teba vysumi, ukludnis sa, dokonca to vypustis z hlavy ako malu epizodku (ved vyriesene - pre teba), v nom to moze ostat. Neprijemny pocit, co v tebe vie driemat. Odvratena strana.

A ked raz budete mat krizu a on na teba bude nastvany, toto sa k tomu emocionalne negativne pripocita. Tebe na skodu.

Nemyslim si, ze by nechaval pohodeny nezaheslovany telefon s komunikaciami o nevere. A psychopaticky sa baviac cakal, kedy uderi den D, hodina H, minuta M a ty zistis, ze to taha s viacerymi. A bavil sa na tom, co urobis. Ako sa zachovas. Skumal ta ako laboratornu mys. Zo zabavy.

Tak opatrne s tym prizivovanim svojej ziarlivosti.
Ziarlivostny poziar sa lahko rozhori (dokonca si clovek hlupo naivne hovori, ze vsak mal na to pravo) a tazko je ho uhasit.
A kolkokrat si ho potom clovek odnesie uz aj do dalsich vztahov, kde aj pri malej neistote hned zase vzblkne.

enmery
19. aug 2024

Dobre sa zamotal. Tak ona o Tebe nevie, ale on jej píše, lebo inak by Ti ublížila😄Toto si s ním ešte raz preber a s tou ženou No contact.

autor
19. aug 2024

@moonlight1210 Máš úplnú pravdu a chcela som čítať akurát téma moon 🤗. Má viem že to neurobil naschval,viem že keby chcel podvádzať mobil je ako prvé,čo nepustí z očí. U neho je to opačne
. Veď som bola jeho komunikáciu s ňou. Verím mu,viem že ma ľúbi. Keby to tak nebolo,nečítam si jeho komunikáciu s ňou a nič som tam také nenašla z jeho strany. Ďakujem 🤗

Strana
z2