icon

Riešenie vzťahových problémov s dlhodobým partnerom

saruska1111
4. okt 2025

Ahojte prosím neodsudzujte mna tu.. sama som stratena.. mám priateľa 7r. Sme spolu ľúbim ho je to super chlap ale.. po sex stránke nám to neklape proste chyba v tom vzťahu chyba chemia vasen atd.. ja mám rada hard sex on vôbec buď nevie ako na to alebo ho to neláka ja som jeho druha a zároveň prvá s ktorou takto býva a žije tak dlho ja jeho prvá 😄 nevie mna uspokojiť stále mi to chyba už roky len ja sa snažím nejako si stále hovoriť že sú dôležitejšie veci ako sex že možno keby sa rozidem budem mat dobrý sex ale zlého chlapa a budem ľutovať.. a teraz mi aj jeden prišiel do života nic som snim nemala písali sme si veľmi sa mi páčil aj na sex sme mali rovnaký pohľad len on cúvol že nechce nic keď som zadaná samozrejme ani ja nie.. len stále takto niečo akokeby hľadám a niesom spokojná ale zároveň ani neviem odísť od súčasného partnera proste už veľa krát sa schyľovalo k rozchodu ale vždy sme sa objali porozprávali a nechali to tak.. čo mám robiť ? Trápi mna to už veľmi dlho a ja viem že ten sex je potrebný strašne mi to chyba

qwerty1312
4. okt 2025

@saruska1111 A vysvetlila si mu to? Povedala si mi otvorené že čo by si chcela vyskúšať? Lebo ak máš dobrý vzťah a ako píšeš super chlapa tak je asi blbosť zahodiť vzťah kvôli tomu či? Chápem že vášeň a iskra už tam nie je alebo nie je ako kedysi ale veď to je v 90% vzťahoch, najviac je to na začiatku a postupne to ide do stereotypu bohužiaľ je to tak, ale možno keby obaja chcete by vám pomohlo obnoviť iskru a vášeň nové veci vo vzťahu, napríklad nové koníčky, či už rozdielne alebo spoločne to je jedno, alebo nové jedlo, rande, výlet, spoločné varenie, pomáhanie v útulku a podobne, aktivít je veľa lenže musia chcieť obaja. A určite mu povedz o tom sexe nemáš čo stratiť

lb1984
5. okt 2025

@saruska1111 co tak sexuológ alebo daka poradňa. Len tam pravdepodobne objektívne zistíš ci ma vyznam v tom vzťahu pokračovať. Lebo dôjsť na to ze v 40 mam vztah ktorý som mať nemusela a mohla som byť uz niekde inde a nie s človekom ktorý ma neuspokojuje není dobrý základ za mna a potom uz bude tazsie si niekoho kompatibilného nájsť.

anonym_3527bb
5. okt 2025

@saruska1111 Ste dospeli ludia. Normálne mu povedz toto všetko tu a co máš rada a opýtaj sa, či je ochotný do toho ist. Ak nie, idete od seba. Vybavene.

anonym_cee760
5. okt 2025

@saruska1111 7 rokov si s mužom vo vzťahu, kde máte obaja diametrálne iné predstavy o intímnim živote? To je na čo dobré? Nikdy si v tejto oblasti nebudete vyhovovať, to je v človeku, môžete sa trochu posunúť smerom k sebe, ale spokojná nebudeš ani ty, ani on. Toto naozaj nemá zmysel. Nie je sex tým najdôležitejším v živote, ale ak nefunguje, tak sa to odráža na celom vzťahu.

morpheuss
5. okt 2025

Máš tri možnosti:
- nájdi si milenca, ktorý ťa vytrtká ako štetku
- rozíď sa
- alebo buď nespokojná so sexuálnym životom do konca života
Rozodnutie je na tebe...

madeincssr
5. okt 2025

...alebo toho inak dobreho muza pomaly (nenapadne, vludne) naved na to, co sa ti paci, co ti robi dobre. Skus tak, aby to bolo nevycitavo. A forma pochvaly dokaze (nielen muza) najlepsie motivovat.

anonym_cee760
5. okt 2025
@madeincssr

...alebo toho inak dobreho muza pomaly (nenapadne, vludne) naved na to, co sa ti paci, co ti robi dobre. Skus tak, aby to bolo nevycitavo. A forma pochvaly dokaze (nielen muza) najlepsie motivovat.

@madeincssr to nepôjde, ak tomu on nie je naklonený, bude to o ničom.

anonym_cee760
5. okt 2025

@saruska1111 ako čítam v inej téme, chcela si sa s ním pred pár týždňami rozísť, ale bojíš sa, že nevyžiješ. Čo tak sústrediť svoju energiu na hľadanie iného zamestnania?

zuza.m
5. okt 2025

Mna by zaujimalo ci ta chemia chyba vseobecne alebo len pri sexe.ci to prislo casom alebo je to od zaciatku.to je dost dolezite.pretoze ziadny vztah po tolkych rokoch nieje taky ako na zaciatku.motyle vzrusenie atd.ja osobne by som nemenila dokonaleho chlapa koli sexu.v dnesnej dobe najist takeho ktory nepije, neutraca prachy, nepodvadza je doslova umenie.nevravim ked mas sex hlavnu prioritu tak ano bude to vas vztah narusat.ide o to ze ci ho naozaj lubis a pritahuje ta vo vseobecnosti.alebo ho lubis len zo zvyku a z pohodlnosti.to su otazky na ktore si musis sama zodpovedat. A zalezi aj na veku az mas 20kludne hladaj az mas uz vyse 30 a normalny chlapi si uz zadaní hlada sa tazsie

saruska1111
autor
5. okt 2025

Baby rozprávali sme sa o tom on proste na taký sex typu ťahanie za vlasy a neviem čo neni.. on to proste nevie byt ku mne hrubý “ a vie o tom že ten sex je pre mna zlý ide aj o to že on sa nejak nesnaží mna aspoň uspokojiť aj keď ten sex mame ja neviem či sa mu nechce alebo už ho nepritahujem ani ja.. a mám 25 on 32.

movohi
5. okt 2025

@saruska1111 jedine milenca, mam kamaratku ktora to ma rovnako a milencov uz roky

madeincssr
5. okt 2025
@movohi

@saruska1111 jedine milenca, mam kamaratku ktora to ma rovnako a milencov uz roky

@movohi hmmm, a nie je im z toho na grcanie (zo samych seba)? Chudaci ti (mozno dobri) chlapi.

anonym_5b3ff2
5. okt 2025

@saruska1111 nuz vies co, posli patnera k vode. Kasli na to, ze je schopny, zrely a vsad vsetko na chybajucu chemiu. Mozno motyka streli.
Mimochodom kolko hodin sexom clovek stravi v zivote?
A kolko hodin realnym zitim zivota, riesenim problemov?
Ale sak jasne nie tam chemia. To je nadovsetko. Ty mas pravo na zelensiu travu suseda.

anonym_9d1662
5. okt 2025
@anonym_5b3ff2

@saruska1111 nuz vies co, posli patnera k vode. Kasli na to, ze je schopny, zrely a vsad vsetko na chybajucu chemiu. Mozno motyka streli.
Ale sak jasne nie tam chemia. To je nadovsetko. Ty mas pravo na zelensiu travu suseda.

@anonym_5b3ff2 a čo by mnohé za takého muža dali.

movohi
5. okt 2025
@madeincssr

@movohi hmmm, a nie je im z toho na grcanie (zo samych seba)? Chudaci ti (mozno dobri) chlapi.

@madeincssr neviem si predstaviť fungovať bez dobreho sexu

madeincssr
5. okt 2025
@movohi

@madeincssr neviem si predstaviť fungovať bez dobreho sexu

@movohi za akukolvek cenu?

anonym_5b3ff2
5. okt 2025
@anonym_9d1662

@anonym_9d1662 presne tak.
Sme rozhyckani a nevieme uz rozlisovat, co je v zivote skutocne dolezite. Keby sme museli chodit na polia a "v pote tvare dorabat svoj chlieb" bolo by to o inom.
Poznam par dievcat, zien, ktore by dali vsetko aspon za hrstku pomoci, pozornosti, lasky, pochopenia.

movohi
5. okt 2025
@madeincssr

@movohi za akukolvek cenu?

@madeincssr treba hladať a nie sa trapiť 7 rokov

huxy
5. okt 2025

Písala si tu už v auguste, dokonca už v januári. Ale hlavnou tvojou obavou bolo, či sama vyžiješ. Neviem či akékoľvek iné rady ti pomôžu rozhýbať sa.

domkakvet
5. okt 2025

@saruska1111 nenatahuj to a rozid sa s nim.

qwerty1312
6. okt 2025
@saruska1111

Baby rozprávali sme sa o tom on proste na taký sex typu ťahanie za vlasy a neviem čo neni.. on to proste nevie byt ku mne hrubý “ a vie o tom že ten sex je pre mna zlý ide aj o to že on sa nejak nesnaží mna aspoň uspokojiť aj keď ten sex mame ja neviem či sa mu nechce alebo už ho nepritahujem ani ja.. a mám 25 on 32.

@saruska1111 tak keď je takýto tak to nemá zmysel, čo máš z toho potom ty? Nechcem ti radiť čo máš robiť ale na vzťah sú dvaja, zatiaľ čo ty sa týmto trápiš tak on to má v p*** ako si teda písala... Máš 25 iba tak popremýšľaj

qwerty1312
6. okt 2025
@anonym_5b3ff2

@anonym_5b3ff2 tak sorry akože ale tak keď ho nezaujíma že sa spravila aj ona a že čo má aj ona rada a v sexe ide len oňho tak aký je potom celkovo ich vzťah? On a on a on ci? Neviem jak tebe ale mne to tak príde

strawberry0797
6. okt 2025
@anonym_9d1662

@anonym_9d1662 myslíš za chlapa, ktorý ignoruje potreby partnerky? Ja nic.