Rozchod kvôli partii motorkárov
Rozišli sme sa, ja som to nečakala. Nevyzera, žeby mal inú ženu. Ale, našiel si partiu motorkárov. Nechal si narásť vlasy. Bol gaucovy typ. Normálne chodí s pupkacmi. To mu akoze rodinný život vôbec nechýba?
@anonym_autor je to uz jedno, ci mu chyba rodinny zivot, alebo nie, treba sa posunut dalej a zariadit sa bez neho, aj ked na zaciatku to bude tazke zabudnut.
Tebe by chybalo sedenie na gauci? Jednoducho sa nasiel, sam seba. Nie je to dobre podla teba?
No nie, keďže s nami na výlety chodiť nechcel. Ani s deťmi. Že preňho je relax televízor. Nevedel prejsť pešo ani do obchodu, čo bol od domu 5 minút. Určite na Tom gauči nezabijal nudu. Furt tvrdil, že rodina je preňho na prvom mieste. Volala som ho hocikde, na bike, na turistiku, na výlet, do zoo. Jedine, čoho bol schopný bol aquapark, lebo tam zase ležal len v bublinkach. Aj na dovolenky som chodila sama. A od začiatku roka uz bol na 4ch. Sám, bez deti. To sme preňho nič neznamenali?
Ani sa mu necudujem, pre vacsinu zien su pasivne typ muzov tzv.gaucari nudni a nezaujimavi, ved to je iba prezivanie.Vzdy som mala akcnych muzov, som za to vdacna.S gaucovym typom by som nevydrzala, to mozem byt aj sama. Asi na tom gauci nebol stastny, ked to zmenil
No nie, keďže s nami na výlety chodiť nechcel. Ani s deťmi. Že preňho je relax televízor. Nevedel prejsť pešo ani do obchodu, čo bol od domu 5 minút. Určite na Tom gauči nezabijal nudu. Furt tvrdil, že rodina je preňho na prvom mieste. Volala som ho hocikde, na bike, na turistiku, na výlet, do zoo. Jedine, čoho bol schopný bol aquapark, lebo tam zase ležal len v bublinkach. Aj na dovolenky som chodila sama. A od začiatku roka uz bol na 4ch. Sám, bez deti. To sme preňho nič neznamenali?
@anonym_autor tak ale zúčastňoval sa niekedy rodinného života či nie?
@anonym_autor tak ale zúčastňoval sa niekedy rodinného života či nie?
@letfenixa veď zúčastňoval. Na jednu dovolenku sme chodili vždy spolu, v domácnosti sme mali akosi tak prirodzene rozdelené. Ja dnu, on von. A tak. Tak, napriklad tento rok bol 4x na dovolenke. A pomedzi to len robota a doma tv.
@anonym_autor
Ste manželia?
@anonym_autor
Ste manželia?
@zmrzlinka2021 asi nie. píše že sa rozišli, nie rozviedli.

druha puberta..nud vo vztahu ...nie kazdy kto sa vala na gauci je aj na tom gauci spokojny-to nieje rodinny zivot ...