Rozchod po 30tke a po 2 rokoch snaženia o dieťatko
Ahojte.
Opisem v skratke co sa vo mne odohrava.
Rozisli sme sa po 5 rokoch s partnerom z toho 2 posledne roky sme sa snazili o dieta - neuspesne. Ako sa preniest cez to, ze dietatlo nevyslo, vztah padol. Vek 32. Pred tymto partnerom som natrafila na velmi zle typy chlapov, tak nemam ruzove okuliare, ze v blizkej dobe najdem pohodoveho chlapa bez zavazkov a s potrebou mat aj dieta v skorej dobe. Presli ste sa niektora niecim takymto? Nemrzi ma az tak rozchod, ako to nenaplnenie biologickych hodin 😔
@heleninamama
@beata_k dakujem za povzbudenie, zienky. Ide najma o to, ze mam aj zdravotne problemy, gynekolog mi odporuca co najskor otehotniet, aby to vobec este slo. K tomu vsetkemu som introvertna, moje okolie uz ma svoje rodiny, okrem zoznamiek nemam kde natafit na niekoho noveho, a z nich som sklamana, zabila som roky predtym so samymi zlymi chlapmi, vzdy sa z nich vyklul bud manipulator, psychopat, zarlivec... strasne ma to trapi.
prečo si stále v minulosti....veď tie choré vzťahy boli predtým, či ich chceš znova zažiť?
len ty o tom predsa rozhoduješ ako to bude.
do pol roka môžeš byť tehotná s mužom tvojho života napr.
Pravdu ti poviem žeby mi nebolo všetko jedno, ale mam brata 31, ktorému tiež stroskotal vzťah po 7 rokoch a je vojak odveleny na východe tak som zvedavá čo bude, najmä keď tiež ako ty je introvert....
...nič však nie je stratené, vieš možno keď ste sa dlho snažili a nič asi na Tom niečo bude, možno stretneš niekoho a po 2mesiacoch bum a bude dobre 💕
@mondolina cela ja, neviem preco mam strach z minulosti, mala by som proritne riesit to. A posunut sa vpred, pozerat sa na to ako pises 😊
@zahrajzlato co ti mam napisat?
@kuko55 to ma mrzi, snad aj on casom najde tu pravu 😊
Tiez to tak vnimam, ze mozno to tak malo byt, ked to nevyslo, tak to malo svoj dovod.
Segricka..po rokoch chodenia, kratko manzelia, po 2r.snazenia sa rozisli. Ona uz ma dlhsie noveho, ale nedari sa jej ani s nim nejak. Riesia to. Ale ona uz ma.teraz po 40.tke.
@zahrajzlato skor inseminatora, mi to pride...
@daddyasmr nic take som netrvdila, vsak sme 5 rokov boli spolu! Obaja sme chceli spolu dieta.
@siska53 zelam jej, aby im to vyslo a to svoje stasticko vytuzene mali pri sebe.
Dakujem za nu! A tebe, aby si si nasla cim najskor niekoho fajn, mileho a ze sa ti splni tuzba tiez!
@siska53 dakujem 🙂
hlavne sa zbytocne nezatazuj obavami. co ma prist, pride. na dnesnu dobu si mlada baba. ja som svojho muza spoznala ako 31 rocna. a tiez som si uz vsetko mozne namyslala. teraz si volna, mozes sa okolo seba porozhliadat. v tvojom veku je este vela volnych chalanov a aj schopnych. drzim palce 🙂
@janetinka27 dakujem krasne za povzbudenie. Musim ss pozitivnejsie naladit a verit, ze ten pravy je na ceste 😊
My sme sa s mojím dali dokopy v 38r ....super chlap, neľutujem,ale pravda je že môj vlak už odišiel,už nemôžme mať spolu bábätko....určite to stihneš ešte ,držím palce
@zahrajzlato hehe
@zahrajzlato ona ťa asi nepochopila 🙂 mne to prišlo vtipné 😉 ale je to podobné ako keď ja som pred mnohými mnohými rokmi bola zo srandy na pokeci a písal mi jeden pako od nás z mesta, vôbec som jeho reči nerozumela, tak som dala kamoške prečítať čo za debila mi píše, jej sa zdal milý a vtipný a nechápala čo som nepochopila, ona tie napísané slová pochopila inak, poľudštila ich (pre mňa furt pako)
Aký bol dôvod, že ste sa rozišli?na dieťa máš plus mínus ešte 10 r🙂je to neprijemne, ale chlapov, ktorí si zaneprázdnení či rozvedení je veľa.Skusila by som lepšiu zoznamku.A budeš musieť viac medzi ľudí nič nie je stratené hlavu hore🙂s exom je to definitívne?
ak si budes hovorit, ze spravneho chlapa nenajdes, lebo sa na teba lepia len ti nespravni, tak vesmir ti to presne TAK zariadi. treba zmenit svoje myslenie, ze "a teraz najdem niekoho s kym ma zivot bude bavit a s kym si vytvorim rodinu" a ver ze ani nevies ako ju mas.

Buď hlavne rada, že to dieťa nemáš. Máš len 32 a ešte stále šancu nájsť si normálneho chlapa, ktorý Ťa bude milovať a chcieť s Tebou rodinu. A dieťa s expartnerom a s tým spojené problémy sú niečo, čo mnohých dobrých a slušných chlapov od vzťahu odradí.
A žiť ako slobodná matka tiež nie je žiadna výhra. Pre ženu, ani pre dieťa. Možno pre 40ničku, ktorá má poslednú šancu otehotnieť, ale určite nie pre mladú ženu, ako si Ty.