icon

Rozchod s vojakom

dzarika
26. júl 2025

Moj priateľ chcel ísť strašne do armady, ale ja som mu to zatrhla, lebo sme malý spolu malé dieťa mal rok a pol. Teraz keď ma 4 tak išiel... No lenže začalo to výcvikom na ktorom bol dva mesiace, potom odborný, na víkend chodil domov... Lenže po odbornom už neprišiel.... Zobral si všetky veci... A len mi povedal ze za dva mesiace pochopil co chce a co v živote nechce... Najviac som obávala ze sa niečo takéto stane, aj keď ma ubezpecoval, ze sa to nestane... Tak sa to aj tak stalo... Našiel si tam nejakú mladú... A zapáčil sa mu tén život slobodný,... Ale však čo som čakala od takého človeka... Keď ti dokáže po tých rokoch povedať, ze na všetko zabudol behom dvoch mesiacoch.... Najviac mi je aj tak ľúto toho malého... Najviac tým trpí to dieťa... A to ze sa prestal starať...

anonym_50dc5a
26. júl 2025

Ale toto robí hocikto nielen vojak, môže to byt aj mechanik, predavač, učiteľ, itckar, policajt, lekar…..

anonym_8dbb9a
26. júl 2025

@dzarika čo to má spoločné s tým, že je vojakom? Je to skrátka nezodpovedný muž a je úplne fuk, či je v armáde alebo nie

bosorkabb
26. júl 2025

To s povolaním nemá nič spoločné.

moonlight1210
26. júl 2025

S povolanim to nema nic spolocne. Mam takych znamych a su normalne zenati uz cez dvadsat rokov. A to chodia aj na misie.

Mozno aj to zatrhnutie stalo za tym, ze si povedal, ze zivot s tebou nechce.

Urcite za dva mesiace nezmenil nazor. Mal ho zmeneny uz davnejsie. Len sa konecne rozhodol/odhodlal.
A to, ze niekoho stretol, malo na tom velky podiel (chlapi skor su taki, ze sa presuvaju zo vztahu do vztahu. Dovtedy dokazu pasivne vegetit aj vo vztahu, ktory uz nechcu, no chcu si ponechat domaci fullservis.).

Kazdopadne si to drzala nasilu a stratila 3 roky. Uz si mohla mat ineho muza, co nema problem s rodinnym zivotom s dietatom a otcovskou zodpovednostou.
Nech je ti poucenim, ze ked niekto chce ist, nech si ide. Jedine, co ziskas oddalovanim, je oneskorena bolest, ktora uz mohla byt prebolena.

deti95060810
26. júl 2025

už dávno bol vo vzťahu len zo zvyku. povolanie a odchod na cvičenie mu len pomohol ako zmiznúť z domu a zo vzťahu.

mischy00
26. júl 2025

Nejde o povolanie.....našiel si inú, laska, hormóny, ošiaľ. Ale aspoň to vieš, horšie keby ta tahal za nos ďalšie 4 roky. Asi slabá útecha ale pravdivá.

gribka1
26. júl 2025

Ponaučenie, nebrániť druhým ľuďom robiť to, čo chcú. Čo ťa to napadlo? Keby si ho nechala odísť za jeho túžbou byť vojakom, ušetrila by si si bolesť.

anonym_81ed3d
26. júl 2025

Hmm a kolko mate obaja rokov? Tak jasne ak v 20 ste mali prve dieta nic ste nazazili tak je velmi pravdepodobne, ze toto by sa bolo stalo aj bez toho, zeby sa stal vojakom.

vilma7
26. júl 2025

Tak.moze to byť aj povolaním , keďže iní prídu po práci domov, kedy vojak je aj pol roka mimo...nedivím sa mu, že si tam našiel inú.

yasina
26. júl 2025

Napis mi spravu

margotka17
27. júl 2025

@dzarika jeho čin nemá nič spoločné s tým, že je vojak. Jednoducho je to nezodpovedný človek.

solvina88
29. júl 2025

Tak tak...muzi uplne "miluju" ked im niekto nieco zatrhne. Nasilu niekoho nutit, aby robil nieco co on sam nechce nie je dobra cesta na udrzanie vztahu.

gina33
29. júl 2025

@dzarika ja som bola vydatá boli sme spolu 15rokov 2 deti, dom...on iba na vycvikoch školenia atď. Už sme Našťastie roky rozvedený.Bol to veľmi drsný človek, správal sa ako v práci. Teraz si hoduje alkoholu, ženám..Nikdy viac vojak.Ale naozaj je to od tipu človeka môže byť aj cestár keď je k.k.t

ivana401983
30. júl 2025

@dzarika koľko má ten tvoj už expriateľ rokov??keď je mladý tak to sa dalo čakať ide si A dobrodružstvom, lenže zabudol na fakt že má doma povinnosť otcovsku.neboj sa mozno si uvedomí že odkopol si rodinu a bude klopať na dvere.povedZ mu na oplátku zas ty že ,,už si pochopila za tie mesiace tiež aký je k.kot tak už vieš čo v živote teraz tiež chces "vrátila by mu to aj so všetkými urokami

ivana401983
30. júl 2025

@dzarika ja mám muza tiež v armáde a máme 3rocneho.syna.ale ten to ma v hlave upratané.(Ja mám 41 a on 37r) .vie aké sú jeho hodnoty v živote a čo je v živote najdôležitejšie preňho.

bambulka224
3. aug 2025

@dzarika aspoň má dobrý príjem. A budes má lepšie alimenty, ako minimálne. 😉
Keď Ťa chlap ľúbi, ostane.
Keď Ťa neľúbi, odíde.
Zmier sa s tým a buď šťastná, že máš zdravého syna.
Niekedy je to lepšie....