Rozpad vzťahu ku koncu roku 2025
Komu sa ku koncu roka rozpadol alebo rozpadáva vzťah? Mne tiež, zdá sa že je rok 2025 naozaj istým ukoncovacim ako všade hovoria. 9tka v numerologii...
Tiež to tak vnímam a zažívam aj osobne. U nás to vyzerá na koniec po 33 spoločných rokoch. Ešte je nádej, že sa vzťah "vyčistí" a vy komunikuje, ale je to veľmi náročná cesta....
@anonym_autor nech žije single doba!!! Kazdy sám a za seba ...sloboda!!!!
@anonym_autor ja dúfam, že to tak čierne vidia len ti, ktorým sa rúca vzťah. Ja sa cítim šťastná aj po takmer dvoch desaťročiach. Ani medzi mojimi priateľmi a rodinou to u nikoho nevyzerá na krach vzťahu. Ale zase ako byť nešťastným vo vzťahu, radšej šťastným single
@anonym_autor
nieco na tom bude...
Ano, čitala som niečo aj ja že je rok rozchodov, ukončenia toho čo nefunguje a tak. Nás sa to našťastie nedotklo ani nikoho v okoli, ale zato velmi dlhoročne priateľstvo sa mi rozpadlo 😄
@anonym_autor nepoznam nikoho kto sa tento rok rozisiel a ani neviem o nikom, ze by to planoval, skor minule roky bolo rozchodov az moc.
Našťastie nepoznám nikoho, komu by krachol vzťah v poslednej dobe. Takže nie, u nás to neplatí.
Tiež to tak vnímam a zažívam aj osobne. U nás to vyzerá na koniec po 33 spoločných rokoch. Ešte je nádej, že sa vzťah "vyčistí" a vy komunikuje, ale je to veľmi náročná cesta....
@anonym_262618 po 33 rokoch ...už to nemá nádej? Veď to je pol života skoro
Nuž asi si tým prechádzam tiež. Nie je to definitívne ale šanca je veľká. Resp zvažovala som to už dlhšie ale nie na vianoce a už vôbec nie takto bez vysvetlenia. Partner nekomunikuje takže neviem co sa deje
@anonym_autor tiež končím rok 9 a teda riadne som si v živote poupratovala a hlavne ukončila nefunkčny vzťah
ano, po 20 rocnom vztahu som zistila, ze manzel ma milenku - susedu a kamaratku.
my mame vaznu krizu, ktora nastala tento rok, po velmi peknych 20 rokoch, skoda, boli to
Niečo na tom ozaj bude!
Veď aj tu na MK sa každý problém v podstate rieši radou:
"Nebola by som s takým, okamžite sa s ním rozíď!"
😜
Niečo na tom ozaj bude!
😜
@orisker ibaže tu je väčšina problémov v témach závažných- týranie, alkohol, gambler, drogy, opakovaná nevera, extrémna žiarlivosť a pod. Nezakladaju tu témy o tom, že sa pohádali, lebo žena zle zaparkovali alebo muž zabudol vyniesť smeti. Tam by sa asi neradil rozvod, nemyslíš?
Niečo na tom ozaj bude!
😜
@orisker alebo ze by niekto, kto je spokojný a šťastný vi vzťahu založil tému, čo s tým?
My tiez sme veľmi blízko ku koncu a ja som viacmenej uz aj rozhodnutá ze uz si ďalšiu šancu nedáme...
@anonym_262618 po 33 rokoch ...už to nemá nádej? Veď to je pol života skoro
@anonym_37bbed momentálne necítim nádej... a už ani chuť a energiu niečo riešiť
Aj nam to krachuje po 18 rokoch 😢
@anonym_37bbed momentálne necítim nádej... a už ani chuť a energiu niečo riešiť
@anonym_262618 juuuj to je strasna skoda. take dlhe vztahy su v dnesnej dobe velkou raritou.

@anonym_autor ja mam pocit okolo seba, ze kazdy druhy par isiel alebo ide od seba v poslednom case. A tiez mam pocit, ze single ludia (single matky vratane) su spokojnejsi ako ti v paroch. Pozorujem to len vo svojom okoli, nezovseocnujem to, ze to tak je u vsetkych 🙂