Aký darček do 10 eur pre kolegu v IT?
Aký darček by ste kúpili do cca10€
Veselé ponožky, klobasku, šampanské
Mozete mat alkohol? My sme nemohli, takze ked si nevybral, tak dostal ponozky vianocne a sladkost, co som vedela, ze ma rad a kupuje si to.U nas mali niektori take "wishlisty" ze co by ich potesilo.
SS sa este niekde robi? 🙈 ja ze to uz je prezitok spred 10 rokoch. Ja by som mu kupila nieco sladke, napr. Slowtellu - stoji sice o 3 eura viac, ale ma to uroven a kazdy ju ma rad.
U nas to malo uspech aky taky prvy rok. Ze sa zucastnili kvazi vsetci. Lenze dostali hluposti, tak dalsi rok uz bola ludi len polovicka. A potom som sa prestala zucastnovat aj ja, kedze som dostala otrasnu vec a vyzrebovala som si kolegu, ktory chcel urcite CD. Len doprava z toho eshopu stala 10 EUR, cize darmo stalo CDcko 7, ked ma to vyslo ovela viacej. Lenze to bolo proste nezohnatelne. U neho to bolo ucelove, ze si napisal co chce, aby to nemusel kupovat on.
@judit47 vsetko to co si vymenovala je atraktivnejsie.
a pre @pribinak - dievcata, prosim, nerieste moj postoj k SS. Za mna je to prezitok, ci vam to trha zily alebo nie. Nejdem pokracovat v tejto nezmyselnej debate s vami, co ja povazujem za atraktivnejsie alebo co.
Autorke som poradila, tym tu koncim. Zelam vam krasneho SS 2023 🎁
@raffaella mne to zily netrha len ma to naozaj zaujima.
Ved ked poviem ze chodenie do kina je blbost je vela sposob ako travit cas a niekto sa opyta aky,tak je lahke povedat co a nie hned pasivne agresivne ze to je moja vec a neries. Ved kazdy ma nejaky nazor-tak povedz ty svoj co ine je podla teba dobre na utuzenie kolektivu v teme vianoc?
Podla mna toto nie je pre kazdeho a zalezi od kolektivu. Niekde je zauzivane, ze sa chodi kolektivne na vianocne trhy, inde maju vianocne pecivo v praci, niekde stromcek, niektori chodia von na ranajky alebo obedy/vecere ako kolektiv. U nas toto zauzivane nie je, mame vianocny vecierok mimo firmy a potom este 1 x kapustnicu ako obed v ramci pracovnej doby. Ziadne ine kolektivne veci sa nekonaju. Kto chce, tak ide s niekym, trebars po oddeleniach alebo ked su niektori kamosi. Ale je to asi preto, ze nie sme nejaky super uzasny kolektiv, vela ludi sa spolu hada alebo nerozprava, dalsi su urazeni a je nas malo. Cize pre mna toto nie su kamarati, s ktorymi by som rada travila volny cas kazdy den po praci.
Tento rok mame SS takym sposobom ze najskôr kupime darcek a potom si az žrebujeme lebo po minule roky sa uz nevedeli zmestiť podaktorí do kože a kupovali za 50€ 🙈. Takže keďže neviem komu moj dar pôjde, (mame bdg 10€) a všetci si nosime do prace obedy, tak kupim peknú dozičku na obed, asi sklenenú, takych nikdy nie je dosť, a do nej napeciem asi cookies. Ešte pribalim maly balíček vlhcenych a bude to aj veselé aj praktické, aj pre muža aj pre ženu. 😊 Ja mám toto rada a vzdy sa snažím aby ten dar mal aj využitie 😊
Antistresovy Enter a k tomu nejaký vtipný list od Santu

Dobrú čokoládu...hrnček,...ja mám rada praktické veci