Silne uvažujem o rozchode
Ahojte, idem sa sem asi len vykecať lebo som si uvedomila, že v mojom okolí nie je človek, ktorému by som sa s týmto chcela zveriť, necítim nikde podporu. Mám dva a pol ročný vzťah, ale už ho prestávam zvládať, stále sa veľmi trápim, sme strašne rozdielni s priateľom, ja som spoľahlivý človek - ak poviem, že prídem o 15:00 - som tam, ak poviem, že pomôžem - spravím to, ak poviem, že zavolám - tak na 100 % zavolám, on je pravý opak, nedá sa na jeho slovo spoľahnúť, málokedy dodrží čo povie, som dosť často v neistote a mňa to veľmi ubíja, pritom ja pri ňom maximálne stojím vo všetkých jeho ťažkých chvíľach a je ich veru neúrekom, som mu oporou, on stále rozpráva ako si to váži a ako som ja jeho všetko, ale ak ja niečo mám a trápim sa, preňho sú to všetko somariny nepodstatné, mám pocit, že len dávam a nič nedostávam naspäť, samozrejme, že mi to nevyhovuje. Ďalší problém je, že má kamarátov, ktorí ho ťahajú občas po krčmách, niekedy sa opije tak, že prespí dva dni, čo je problém aj v práci potom, nebývame spolu a večer keď je vo svojom meste a neozve sa a ani mi nezdvihne tak presne viem, čo sa tam deje, štve ma, že ma vtedy schválne ignoruje, vie ako mi to ubližuje, ale keď je s nimi tak si pripadám akoby som neexistovala a uráža ma to dosť. Pomáham mu aj v pracovných veciach čo sa týka papierovačiek, spravujem mu financie a dala som mu dokopy kopec vecí, dovolím si tvrdiť, že keby mňa nestretol, neviem kde by teraz bol. K tomu alkoholu, mne to na chlapovi strašne prekáža, mala som už raz 5-ročný vzťah, v ktorom bol alkohol, ja veľa znesiem a odpustím, ale keď som pochopila, že veci sa nezmenia, doslova som z toho vzťahu ušla. Pred týždňom sa veľmi opil zasa, potom prišiel za mnou so stiahnutým chvostom, ospravedlňoval sa a podobne, som mu povedala, že ak ma naserie zasa, niekam pôjdem a pár dní ma neuvidí. Včera sme sa pohádali, lebo pánko išiel na víkend s kamarátmi na ryby, veď v pohode aj keď mi je jasné, že tam bude aj popíjať, počas dňa sme ešte riešili aj pracovné veci a ešte niečo sme nedotiahli tak som si mu dovolila večer zavolať, že ako to poriešiť, že povedal, že mi zavolá a začal na mňa vrieskať, že on kašle na to a že či mi on má volať každú pol hodinu a cirkus asi na celé jazero. Pritom som chcela len dobre. Tak som sa naštvala a povedala som mu, nech si trhne nohou a nemusí mi volať vôbec a nech si užíva na rybách, zjavne mu to vyhovuje lebo ma ignoruje , taká som sklamaná z neho zasa, už sa to vo mne všetko láme a cítim, že som jednou nohou preč, veľmi by som potrebovala aspoň na dva-tri dni niekam sama vypadnúť a v kľude pouvažovať čo s tým všetkým, predstavujem si nejaký wellness hotel, proste trošku vypnúť a byť len sama so sebou, chcela som ísť zajtra, ale mám smolu, nič z toho nebude lebo moji rodičia mi odmietli postrážiť 9-ročného syna takže mi ostáva zožierať sa v tom istom prostredí čo som stále, žiadne vypnutie a oddych. Chcela som sa rozhodnúť ako ďalej pokračovať, či to ukončiť a tak. Ak ste čítali až dokonca, ďakujem, aspoň som to zo seba pred vami dala von.
... sme strašne rozdielni s priateľom,...
Može mi niekto vysvetliť prečo si hládáte naprosto nekompaktibilných partnerov a potom ťažko riešite, ako to riešiť?
Ved zober syna na vylet a uzite si to. A mlady pan nech si uziva, s tym asi nic neurobis, najlepsie bude sa na neho vykaslat, aspon podla toho, co o nom pises.
@ckocka Nikto nemá na čele napísané aký je keď ho stretneš, veci sa ukážu časom.
Tak ale za 2,5 roka si ho stretla uz hodne-krat.
@dskjhfdlkdjhl Veď áno, ja som len reagovala na komentár, že prečo som si hľadala takého odlišného odo mňa, keby som niektoré veci vedela tak sa s ním ani nestretnem, ale jasnovidec nie som.
A som človek, ktorý dokáže veľa odpustiť a dať aj viac šancí človeku, len stále som dúfala, že si uvedomí nejaké veci, ale mám pocit, že sa toho nedočkám.
A tu ti 1000x potvrdia že nedočkáš, a ty stále budeš riešiť, ako to riešiť.
Ale chápem, veci sa ukážu časom.
No, 2,5 roka je celkom dost z ludskeho zivota, aby som ich venovala niekomu, kto si to nezasluzi. Na to sa mam prilis rada, dnes zrejme dievcatam nieco chyba, ked si takto dokazu otravovat zivot.
@ckocka viem čo treba urobiť len by som sa chcela trošku dostať do pohody, asi neviem ako to správne povedať
Nezaslúži si ťa, ty si už dávno dospelá a zodpovedná, on je ešte zrejme v puberte... Ak nieste manželia, neostala by som pri ňom.
Čítam čítam a nechapem preco mu robíš matku účtovníčku pestunku, robíš mu fullservis.
Mam pocit ze ta ma ako lacnu pracovnu silu, prepáč.
A ked si spomenula syna, tak ma trochu prekotilo.
Radsej sa viac venuj jemu ako tomu tupelu.
Sorry
@cacianka Presne, info o synovi ma dorazilo.
@dskjhfdlkdjhl syn ho má veľmi rád, on sa mu veľa venuje a rozumejú si, toto sú veci medzi nami, nikto nie je ideálny, ani ja nie, no sú veci, ktoré prijať neviem a ak to inak nejde, jasné, že to treba ukončiť.
@cacianka syna nezanedbávam, neboj 🙂
@ckocka no lebo tí zlí chlapci sú takí veľkí fešáci... 😉
Sebecky si vezmi par dni aj tyzden volno od neho. Nic jeho neries. Uvidis ze sa ti bude ovela lahsie zit tu chvilu bez neho a jeho starosti. Dopraj si wellnes, kamosky cokolvek. Prid na nove myslienky a myslim si ze si pestujes hada na hrudi. Potrebujes dychat.
A urcite si hladaj povahovo rovnakeho muza ku sebe. Taky chlap z perspektivneho hladiska ku tebe urcite nie.
Taketo sceny nie su ok.
"som dosť často v neistote a mňa to veľmi ubíja"- veľmi dôležitá veta, ktorú si napísala... porozprávajte sa, skúste nájsť kompromisy... Ty musíš vedieť či ti za to ten vzťah stojí, čo ti partner dáva a čo mu dávaš ty, ale v neistote by si byť nemala ..ty by si mala vedieť presne na čom si
@deti95060810 mohla si si prečítať moju odpoveď na to čo napísala @ckocka
@deti95060810 ale výsmech z človeka je asi ľahší, čo na tom, že sa dotyčný trápi, že?
som prekvapená že máš 9 r. dieťa a ťaháš sa s takým obuchom čo nevie dodržať ani slovo.... A pritom slovo robí muža....
Len sa ďálej s ním vláč, lebo keď ti tu aj všetky napíšeme aby si to skončila aj tak budeš vo vzťahu pokračovať ďálej...😉
Prepáč ako je to troška tvrdo napísané ale ten vzťah si už mala dávno skončiť...
Pozri, v kazdom pripade, ak potrebujes zmenit vzduch, tak si urob vylet so synom, on to urcite oceni a uzijete si to spolu.
@deti95060810 Ak si čítala môj príspevok, nežiadam o radu, len som chcela trošku vypustiť von to, čo ma trápi, ale to sa na koni zrejme nepatrí. Kľudne zmažem ak je to také obťažujúce.
aký výsmech... to je všeobecné skonštatovanie....😉
Nesmejem sa z teba... ja som si tým prešla tiež s malou zmenou...S takým debilom som mala ešte aj decko....
Do pohody sa dostaneš až to rozsekneš, dovtedy ťažko.
dala si do prispevku tisic dovodov, preco by si s nim nemala byt . . 😲 ale vlastne ani jeden, preco by si s nim mala ostat .. 🙈
O rozchode uvažujes, fajn, teraz sa len rozísť. Znie to, akoby si bola jeho slúžka 😨
@srandujete nie je len zle a príspevok bol o negatívach, máme aj dobré veci
@srandujete problém je, že nevie odolať tým kamarátom niekedy a to je príčinou hádok a toho, že sa veci poserú.

myslim , ze sama dobre odpoved poznas..