Single život: Prečo sa necítim naplnená?
Ahojte, som single 4. Rok… najprv mi to vôbec neprekážalo, sústredila som sa na seba, na školu, prácu, užívala si život bez partnera s kamarátmi, rodinou bola som ok. Avšak posledné mesiace sa cítim vnútri prázdna. Mám svoje koníčky, ktoré ma bavia, mám psíka ale aj tak mám pocit, že mi niečo chýba. Taká tá blízkosť, keď prídete domov a čaká vás tam niekto.. Môzem povedat, že mám svoj život, niesom ten typ čo lipne na niekom. Víkendy trávim s rodinou a kamošmi momentálne ale nepomáha mi to. Cítim, že mi niečo chýba.. išla by som napríklad rada niekam na predĺžený víkend a keď som mala priatela s ním sa dalo čokolvek, ale s kamoškami íst niekam to ma neláka.. nebavia ma ako keby.. stále sa bavíme o tom istom a príde mi to ako strata času.. neviem prečo.. som asi divná
Musíš si to iba upratať v hlave a povedať si, že takto ti je dobre. Naozaj to pomáha a len si predstav ako ti je dobre, keď ťa nikto neobmedzuje a mas slobodu. Keby niekoho máš tak sa viac sústredis na toho druhého a ten pocit slobody ti uniká a neskôr zistíš ze samej s rodinou a priateľmi ti bolo predsa lepšie. Všetko je iba v tvojej hlave, ako si to tam nadstavis.
@mimi2018 praveze mne toto vyhovovalo.. ze sme sa prisposobovali.. vzdy sa vedel najst kompromis a tak.. taky zivot ma bavil ovela viac
Mozno je problém v mojich kamarátkach, že by som si mala nájst iné.. neviem ale jednoducho keď porovnám sobotu strávenu s ex a s nimi tak niekedy uvazujem nad tým, či sa k nemu nevrátim.. ale pre niečo sme sa rozisli. Mne príde že s kamoskami len sedíme niekde na káve a rozprávame sa o debilinách.. nič prínosné
No ale vidíš ze to nedopadlo dobre. Oplatí sa dávať do vzťahu všetko a potom trpieť, keď to znova nevyjde? Vieš niekomu nie je súdené niekoho mat lebo je to pre neho lepšie aby bol sam. Pokiaľ máš okolo seba priateľov q rodinu môžeš ďakovať Bohu za nich a viac ti naozaj netreba.
Vseobecne v poslednych rokoch vznika trend “bud single a venuj sa sama sebe” a potom sa baby ako ty dobre ze necitia trapne a maju potrebu sa obhajovat, ze im vadi byt single. Ja sa ti vobec necudujem, 4 roky su dlho. Mne bolo dlho aj polroka, vzdy sa mi lepsie fungovalo vo dvojici ako samej, ak boli vztahy dobre. Byt single ma nijako specialne nenaplna, ved clovek sa moze venovat sebe a svojim konickom aj vo vztahu.
Áno bude to tými nevhodnými kamarátkami. A môžeš začať chodiť cvičiť, ísť na nejaký krúžok, na angličtinu a tam spoznáš nových ludi so spoločnými záujmami.
Ja chodím cvičiť 4x do týždňa 🙂
@hankab presneee! suhlasim🙂 ja som mala 2 vzťahy a v oboch som mala čas na seba na všetko čo som potrebovala 🙂 joj som rada, že ma niekto chápe
To je super a môžeš ísť na zumbu, pilates, joga a takéto podobne, tam sú baby fajn.
@mimi2018 ja chodím na skupinové tréningy a zatiaľ sme len kamošky vo fitku, že kecáme vrámci fitka ale nič viac.. Mám napr. fajn kolegyne z práce ale stretávame sa málo..
Alebo sa venovat dobrovolnickej aktivite..
Ani nevies ako ta chapem. Tiez ked som bola par rokov dozadu single som sa snazila samu seba presvedcit, ze teraz uz konecne mam naozaj cas sa venovat tomu, comu chcem. A bavilo ma to asi tak mesiac 🤣 fitko, salsa, joga, vsetky mozne kruzky a cvicenia.. paradoxne vo vztahu nic z toho nerobim okrem tej jogy. Takze to bolo bohapuste vyplnanie a zabijanie casu, len aby som sa doma z tej samoty nezblaznila. Nie, proste mi nevyhovuje byt single.
To je super, treba v tom len pokračovať.
Uplne ti rozumiem, ja od 15 nie som sama ani den, neviem si to predstavit. Ziaden kamarat, surodenec, rodic, dieta... partnera nenahradi, to je uplne iny typ vztahu. A presne, cas, na to, co chcem, mam aj vo vztahu, ale ten pocit, ze ked pridem z fitka, doma ma caka chlap, je na nezaplatenie. Teraz je tyzden na sluzobke a uz citim prazdno.
@mandzula ďakujem za úprimnosť 🙂 a súhlasím je to niečo úplne iné aj tie výlety alebo dovolenky
Úplne prirodzená vec chcieť mať fungujúci vzťah a milovaného človeka pri sebe. Keby si po tom netúžila, vtedy by si bola divná.
Koľko máš rokov?
@ismarela ste ma ukludnila…😄 ďakujem… pretože ja sa často cítim, ako podivínka skrz to ako sa propaguje single život aký je skvelý a ako to je najlepsie obdobie a neviem čo😄 a ako sú iné ženy samé a šťastné
Asi si sa už toho narazila, a teraz túžiš po niečom inom....skôr alebo neskôr to na človeka príde.
Obcas si odskoč za bývalým,aby si sa necitila vnútri prázdna😉 a každý bude spokojný💐
@mimi2018 normalny stav cloveka je zit v vztahu. Takze nemusi nit upratat v hlave. Po 4 rokoch je uz pripravena na dalsi vtah , asi preto ma take pocity ..
Co uz maju single ludia hovorit. Musia nejako sami seba presvedcit,ake je to super obdobie. A mozno to hovoria ludia,ktori nemali dobre vztahy. Ja mam muza a mam aj cas na seba,mozem ist kam chcem,kedy chcem,nikto ma neobmedzuje. Ak mas spravneho partnera,tak život vo dvojici je uzasny. Randis? Hladas niekoho?
@marca12 niesom na ziadnej zoznamke ale som otvorená a pripravená ak by sa niekto niekde našiel alebo sa mi prihovoril 😊 neviem čo ešte viac urobit. Na zoznamku íst nejak nechcem
Preco si niekoho nenajdes? 4 roky su dost. Za 4 roky sa nenasiel ziadny pouzitelny muz na vztah?
@kittykat22 a ako?😂 kde čo ako?
ked sa necitis naplnena single, preco si nanajdes partnera? Co ti pride na mojej otazke take divne?
@kittykat22 a ako si ho mam najst?? 🙂 daj návod
mala som nápadníkov ale buď to boli takí čo nechceli vážny vztah lebo sú mladí a bla bla, alebo takí neschopáci, ktorých ja nechcem, alebo neboli vyrovnaní s ex alebo zadaní a zabudli to povedat😂
@kittykat22 kvalitnych muzov v dnesnej dobe ktori su este slobodni je tak 20%😃
@kittykat22 čakám na ten návod😂

Práveže je to úplne normálne 😉 väčšina ľudí túži po partnerovi