Skúsenosť so sklamaním vo vzťahu
Stalo sa vám už, ze vás chlap natoľko sklamal, aj keď to myslel dobre, že ste sa mali s nim chuť rozísť? Ja už nevládzem.
Toto je nič nehovoriaca otázka.
Naplánoval niečo, kde vlastne rozhodol za teba, či čo urobil v dobrom úmysle?
Áno pár dobrých úmyslov na dostalo do vyvrtky ale rozchod som úplne kôli tomu nezvazovala, iba že by to robil opakovane a nedal si povedať.
Však nápis konkrétne
Keď mal dobrý úmysel, neuvažovala by som rozchod.
Viete keby to bolo raz... On proste so mnou nekomunikuje, robí si čo chce, tak ako si myslí, že to bude najlepšie.
Ak ti to tak vadí ,že s ním nemôžeš fungovať ,tak o čím to je
čiže ťa nerešpektuje?
Samozrejme, ze partner ta obcas sklame,,ved aj ty jeho..nikto nieje dokonaly..ale laska nieje o dokonalosti, ale o porozumeni, odpusteni atd...ak si z toho frustrovana a necitis naplnenie,nieco je zle..treba sa snim o tom rozpravat
Tak ale moment... tu nie je problem, ze "nieco zle odhadol"... je tlk, ze nekomunikuje... to je problem... Ak by si komunikovala, ze chces prekvapenie a on zle odhadne prekvapenie (zle miesto / restauraciu / darcek), tak to nie je asi dovod na rozchod... Ale ak vedome mysli, ze to spravi dobre a opakovane sa nerozprava, tak to nerozpravanie je problem...
Nekomunikuje, robi si co chce, tu je iny problem a nie ze on to urobil neumyselne a aj to kto vie ci to nie je iba vyhovorka.

To je ťažko takto posúdiť, keďže nevieme o čo ide. Ale áno, ak by to bola zásadná vec, na ktorú by som mala určitý názor a on by spravil úplný opak, ktorý sa mi prieči, tak áno.