icon

Skúsenosti s novým partnerom po nedávnom rozchode

24. aug 2025

Ahojte, vopred napíšem, že nestojím o žiadne rady ani poučenia. Prišla som sa spýtať čisto na vaše reálne skúsenosti,pokiaľ ste to zažili.
Pred cca 5 mesiacmi som ukončila 7 ročný vzťah, zo vzťahu mám 4 ročnú dcéru. Moje plány boli také, že chcem mať pokoj od chlapov a aj od vzťahov na dlhšiu dobu. Len stalo sa to, čo som najviac nechcela, do života mi prišiel chlap, s ktorým si rozumieme azda vo všetkom, je taký o akom som vždy snívala a čo je najdôležitejšie, akceptuje, že mám dieťa a neprekáža mu to. Podporuje ma či v osobných veciach alebo pracovných. Stretávame sa 2 mesiace a mám ho fakt rada. A teraz otázka, stalo sa vám, že ste sa rozišli a v podstate "hneď" ste si našli nového partnera a " bol to ten pravý" s ktorým ste napríklad niekoľko rokov, poprípade s ním tvoríte rodinu?
Úprimne, ja som to neplanovala a v živote by ma nenapadlo, že krátko po rozchode mi do života príde niekto nový, s kým sa budem stretávať.
Tak napíšte vaše skúsenosti /príbehy.

anonym_d0bec7
24. aug 2025

@anonym_autor áno. Po rozchode asi do troch mesiacov som spoznala súčasného manžela. Ak si rozumiete, nečakaj, načo?

martinmmartin
24. aug 2025

@anonym_autor pocksj par mesiacov kym stratis ruzove okuliare

anonym_f94b3a
24. aug 2025

@anonym_autor Áno stalo 😂 po ukončenom 6rocnom vzťahu som bola v takom rozpoložení ze kašlem na všetkých chlapov, ja si budem užívať a nech mi všetci vylezú dakam, v sebe som to ukončila veľmi racionálne. Prosím pekne asi neuveríš, ale o 3tyzdne som stretla terajšieho manžela, mame spolu dve deti, sme spolu už 5rokov klop klop a dúfam ze nám to vyjde do konca života. Ale môžem ti povedať, zázraky sa naozaj niekedy deju…

nikpa
24. aug 2025

@anonym_autor nie, nestalo sa mi to. Po rozchode po dlhodobom vzťahu som plánovala presne to co ty, byť sama a dat si pohov od vzťahov a aj sa mi to podarilo. Spätne som za to vďačná. No ale keby som vtedy stretla niekoho ako ty teraz, asi by som to neriešila, proste ak by som sa s niekym cítila dobre, bola by som s nim. Čo ho akože chceš teraz od seba odohnať lebo si si to naplánovala inak?! Užívaj si prítomný okamih a to co ti život ponúka...

maury
24. aug 2025

Stalo sa to kamarátke. Prišlo to asi do dvoch mesiacov. Dnes sú manželia a majú spolu dve deti

knmmch
24. aug 2025

@anonym_autor pohoda, stať sa to môže.. ..dokonca všetko v živote sa z nejakého dôvodu.. ..nerieš a užívaj🙂

anonym_5c259f
24. aug 2025

Ja som po 13tich rokoch ukončila nefunkčné manželstvo a v podstate šla okamžite to nového vzťahu, nemala som silu odísť sama a kvôli nemu som odišla, teraz už viem že keby som ho nemala, bývali by mi nikdy nedovolil odísť. Ale k veci vypočula som si ako to nevyjde lebo som šla zo vzťahu do vzťahu a ružové okuliare a neviem čo …sme druhý rok spolu, čakáme bábätko a ideme sa brať, ružové okuliare som vďaka problémom s bývalim ani nemala a dnes viem, že to tak malo byť. U tohto muža som na prvom mieste a v noci mi zháňa uhorky aby mi nebolo zle 🤰🏼😁🙏❤️robí pre mňa všetko a váži si ma. Ako sa hovorí niekedy treba skočiť a dúfať že neskačeš z útesu 😁❤️držím palce.

biancaa3
24. aug 2025

@anonym_autor Mala som dlhoročny vzťah, planovali sme si rodinu ,no po čase sme si prestavali rozumieť tak sme sa rozišli.Cca po mesiaci som išla s kamaratkou na party sa “odreagovať,, a nejak sme sa zamilovali na prvy pohlad 😀❤️a teraz mame spolu dcérku a sme manželia 😊.Určite by som nemenila nič ani nič nelutujem berem to ako osud😊.A tebe držim palce 😃🙂

vorkola
24. aug 2025
@martinmmartin

@anonym_autor pocksj par mesiacov kym stratis ruzove okuliare

@anonym_autor presne tak, ako pise martinmartin

anonym_3285ec
24. aug 2025

@anonym_autor áno mne sa to stalo. Tiež som nikoho nechcela ale hneď po rozchode som stretla dokonalého muža. Az kým sa z neho nevykľul absolútny psychoš a ja som nespadla na dno a neostalo mi nič len dieťa. Radím ti. Buď veľmi veľmi opatrná. Hlavne si určite nerob žiadny záväzok s ním. Daj tomu aspoň dva roky. Nenechaj sa do ničoho natlačiť. Užívaj antikoncepciu. Prajem ti aby to nebol tvoj prípad a aby to nebolo príliš krásne na to aby to bola pravda.

alyson29
25. aug 2025

@anonym_autor áno, po 4 ročnom vzťahu som o dva mesiace spoznala toho svojho, o pol roka som bola zasnúbená a o ďalší rok sme už boli manželia 🥰 tiež som nechcela chlapov ani vidieť, ale život si to zariadi po svojom ☺️ ak to tak cítiš, tak to treba skúsiť a nebrániť sa, držím palce 🍀

anonym_387007
25. aug 2025

Áno, mesiac a pol po skončení 5r vzťahu som stretla terajšieho manžela, za pár týždňov sa nám narodí dieťatko, sme spolu 2 roky. Lepšieho muža som si nemohla priať.

anonym_142895
25. aug 2025

@anonym_autor ano v den ked som sa rozisla s partnerom som sa spoznala so sucasnym manzelom. Hlavne musis vediet co chces stanovit si pravidla a komunikovat narovinu.

evcagabi
25. aug 2025

Ja som sa na zaciatku decembra rozisla, chcela som byt sama do konca zivota, potom prisiel na konci januara. Sme spolu 4r a mame uz 1r dceru. Sem tam som pocula z okolia, ze je to skoro a bla bla bla - ale ja som na to kaslala

zabka79
25. aug 2025

@anonym_autor po 7 rokoch vztahu a nekonecnym odkladanim spolocneho byvania, rodiny a manzelstva sme sa rozisli...kratko na to som spoznala muza ktory sa nebal po 6 tich mesiacoch spolu byvat a do roka sme sa zobrali a zalozili rodinu ale ten pravy to nebol po 13tich rokoch sme sa rozviedli

anonym_a771a9
25. aug 2025

Stalo, po 5 ročnom vzťahu som sa o 3 mesiace spoznala s mojím terajším partnerom. Oficiálne sme sa dali dokopy síce až neskôr, ale teda "ťahali" sme sa spolu podstatne skôr.

rsfamily
26. aug 2025

@anonym_autor mala som také isté plány po 7 ročnom vzťahu plnom trápenia, až kým som o 2 mesiace na chate s kamarátmi nespoznala muža, ktorý mi ukázal ako má laska vyzerať. Dnes sme manželia a máme syna a ja neľutujem, že som verila svojim inštinktom a nie ľuďom čo ma odhovárali, že je to skoro. To vieš len ty.

valise
26. aug 2025

Jaaaaa...a trva to uz viac ako 10 rokov a je to stale super

martinka150
1. nov 2025

kde ste postretovali partnerov tal rychlo? 🙂

kikazoe
1. nov 2025

ja nie, ale dve kamošky a bratranec takto stretli svojich manželov a manželku... dlhodobé vzťahy sa im rozpadli a do mesiaca si našli

anonym_35ea18
1. nov 2025

Ja som sice bola este na strednej ale tiez rovnako... po rocnom vztahu sme sa rozisli a povedala som si ze sa chcem sustredit na skolu a chalanov kaslem mam na nich cas... o mesiac som stretla chalana... s ktorym som uz viac ako 15 rokov, z toho 8 rokov manzelia 😄

martinka150
1. nov 2025

ale kde, ako? v obchode, vonku atd? lebo v dnesnej dobe niekoho najst je takmer nemozne 🙂

vevebono
1. nov 2025

Áno, stalo. Prijal moje deti za svoje, vzali sme sa, podarilo sa nam spolocne dieťa a uz je to 6 rokov, čo žijeme spolu

kikazoe
1. nov 2025
@martinka150

ale kde, ako? v obchode, vonku atd? lebo v dnesnej dobe niekoho najst je takmer nemozne 🙂

@martinka150 bratranec na koncerte, kamoška pri športe a tá druhá- exštudent na jej hodinách v jazykovke

anonym_917448
1. nov 2025

Stalo, šla som praktický zo vzťahu do vzťahu, prognózy ex ako má po 3 mesiacoch nechá, a bla bla bla... Sme spolu cez 6 rokov , čerstvo zasnúbení, svadba bude budúce leto