Skúsenosti so vzťahom s moslimom alebo Turkom
Aké máte skúsenosti so vzťahom s Turkom alebo moslimom? Zaujíma ma, ako sa správajú na začiatku vzťahu a ako neskôr. A tiež – je pravda, že sú všetci neverní, alebo ide len o stereotyp?
Je to individuálne a musíš dať na svoje pocity,napríklad Lubka Mohamady,ktorú môžeš poznať ako yputuberku má pekný vzťah a je šťastná . Poznám ale jednu známu,ktorá má tunisana a to je naozaj peklo,podvádza ju klame a nechce sa mu robiť.Kamoška má zas Albánca,čo prvé roky bol ok a neskôr jej začal robiť peklo zo života.Nie je to o rase ale je to všetko o ľuďoch.
@dettinadetta tak asi nie je pre teba novinou, že šťastných je s nimi len hŕstka žien, ináč by si sa nepýtala. Máme v rodine ženu, ktorý má za manžela moslima, ale nemajú deti a žijú na Slovensku, Neviem o tom, že by jej bol neverný, je to sympatický, inteligentný muž. Ale tiež viem z rozprávania mojej švagrinej, ktorá roky žila v muslimskej krajine a stretávala sa tam so Slovenkami a Češkami, ktoré majú moslimov, ale žijú v ich krajine, že je to väčšinou peklo, bez možnosti odísť bez s deťmi.
@dettinadetta nepoznam jediny pripad kedy by to skoncilo dobre
Zo zaciatku vsetko ok, super, ideal az casom rokmi a manzelstbom to ide dolu vodou
Ci verny/neverny tazko ale terorizovat zenu to uz ano
A najhorsi su kurdi
Je to individuálne a musíš dať na svoje pocity,napríklad Lubka Mohamady,ktorú môžeš poznať ako yputuberku má pekný vzťah a je šťastná . Poznám ale jednu známu,ktorá má tunisana a to je naozaj peklo,podvádza ju klame a nechce sa mu robiť.Kamoška má zas Albánca,čo prvé roky bol ok a neskôr jej začal robiť peklo zo života.Nie je to o rase ale je to všetko o ľuďoch.
@anonym_c28337 párkrát som ju pozerala. už len čakám na obdobie a jej príspevky, keď budú mať (ak) niekedy dieťa. či sa jej život o 180 neotočí... ono totiž tieto nátury vedia byť vo veľkej miere fantastické k partnerke, kým neprídu deti... a potom otočia. začne boj o deti a nárokovanie si na ne.
@anonym_c28337 párkrát som ju pozerala. už len čakám na obdobie a jej príspevky, keď budú mať (ak) niekedy dieťa. či sa jej život o 180 neotočí... ono totiž tieto nátury vedia byť vo veľkej miere fantastické k partnerke, kým neprídu deti... a potom otočia. začne boj o deti a nárokovanie si na ne.
@amdornik Ona už deti má, dvoch synov a dosť veľkých.
@dettinadetta pre moslima má žena cenu menšiu ako krava. Je to len mužov majetok. Prečítaj si Korán a pochopíš. Nechápem že sa furt nájdu blbe europanky čo idú do takých vzťahov.
@amdornik maju deti synov školákov,oni už sú dosť dlho spolu a podľa mňa by sa prejavil už dávno ak by bolo niečo zlé.Je na nej vidieť ,že je spokojná.
@dettinadetta pre moslima má žena cenu menšiu ako krava. Je to len mužov majetok. Prečítaj si Korán a pochopíš. Nechápem že sa furt nájdu blbe europanky čo idú do takých vzťahov.
@hopsas hlavne staré ženské,ktoré tam chodia na dovolenky iba na to,že sú radi že o nich niekto zakopne 🤣
@dettinadetta pre nich to nie je nevera, pre nich je normalne mat viac zien.
@dettinadetta švagriná má za manžela moslima. Sú spolu 17 rokov, je uhundrany, zvykne často zdvíhať hlas, chce byť všade dominantnou osobou, o všetkom chce rozhodovať ešte aj keď sú u nás. Ale takí sú aj niektorí slovenskí kresťania, ktorých poznám, čiže nepriposivala by som povahu tomu, že je moslim. A šéfom v ich rodine je určite švagriná. A k nevere neviem, ale skúšal to aj na mna, čo mám za muža brata jeho ženy.
@amdornik ale veď ona má dve deti. Chlapcov. A život úplne v pohode.
@dettinadetta poznám len dva prípady, oba pary žijú v Európe, majú normálny ‘európsky’ vzťah… ale kamoskina sestra ma dieta s Tunisanom, tam to išlo rýchlo do kytek, už dávno nie sú spolu.
@dettinadetta
Zalezi ci je moderný alebo je z bigotnej rodiny, podvádzať je OK , o deti aj tak prídeš, a rozvod je jednoduchý stačí verejné povedať 3 x nenávidím ta , jasne ze prvá vec ze musíš konvertovať na Islam, ja nie som islamaphon zil som tam a mal som modernú muslimku frajerku
@dettinadetta jasne ako keby boli vsetci ludia rovnaki len preto, ze su moslimovia 🤦♀️ treba poriadne spoznat toho konkretneho cloveka a nie obecne zistovat aky je nejaky narod alebo vierovyznanie. Tebe by sa pacilo, keby niekto povedal vymyslim si vsetky slovenky su strasne ziarlive semetriky a takou si nezacinaj. Tskze ja osobne by som neodsudila niekoho hned len pre jeho vierovyznanie, ale samozrejme je dolezite byt kompatibilni a to si musis zistit pri dokladnom spoznavani daneho cloveka
@dettinadetta jasne ako keby boli vsetci ludia rovnaki len preto, ze su moslimovia 🤦♀️ treba poriadne spoznat toho konkretneho cloveka a nie obecne zistovat aky je nejaky narod alebo vierovyznanie. Tebe by sa pacilo, keby niekto povedal vymyslim si vsetky slovenky su strasne ziarlive semetriky a takou si nezacinaj. Tskze ja osobne by som neodsudila niekoho hned len pre jeho vierovyznanie, ale samozrejme je dolezite byt kompatibilni a to si musis zistit pri dokladnom spoznavani daneho cloveka
@luteam
Nevieš čo hovoríš, preto som napísal ci sú moderni keď nie tak sú stále v 4 storočí aj ked sa navonok pretvaruju
muslim bol pre mňa vždy NO GO zóna,je úplne jedno,z akej krajiny
Neverní? Ved to sú aj Slováci, nato netreba mať turka ani moslima.
@dettinadetta
Zalezi ci je moderný alebo je z bigotnej rodiny, podvádzať je OK , o deti aj tak prídeš, a rozvod je jednoduchý stačí verejné povedať 3 x nenávidím ta , jasne ze prvá vec ze musíš konvertovať na Islam, ja nie som islamaphon zil som tam a mal som modernú muslimku frajerku
@anonym_97baab prečo by musela konvertovať na islam? To je riadna hlúposť.
pozri si tieto videa: https://www.youtube.com/@lubomiramohamady , má tam skoro všetko o vzťahoch s muslimom. alebo:
https://www.youtube.com/watch?v=oq9ANifgcUw, aj táto má viea o vzťahu s muslimom: https://www.youtube.com/@veraadelegypt
To je jedno či Turek alebo kto...dôležité je aby bol normálny. A to dopredu žiaľ nevieš. Ani pri Slovákovi.
Poznam dva pripady takych vztahov. Jeden s Turkom ten ju podvadzal inak bol normalny a na zaciatku uplne super. Duhy bol s Marokancom ten tiez podvadzal a este k tomu poriadne vyuzil a manipuloval. Ale kazdy je iny a netreba generalizovat, len si dat pozor. Asi tym, ze su cudzinci je to ine co je pekne a prehliadame lahsie red flags, lebo to povazujeme za innu kulturu.
@anonym_97baab prečo by musela konvertovať na islam? To je riadna hlúposť.
@btus
Keď vtacka lákajú pekne mu spievajú, MUSiS konvertovať ja som žil s muslimi jeho rodina ho prinúti a ked nie tak žije s kafirom ( neveriacou v Allaha) v preklade s kurvou.
@btus
Keď vtacka lákajú pekne mu spievajú, MUSiS konvertovať ja som žil s muslimi jeho rodina ho prinúti a ked nie tak žije s kafirom ( neveriacou v Allaha) v preklade s kurvou.
@anonym_97baab nie, nemusíš konvertovať. To len skúšajú. Ak si kresťan, žid tak si ta moslim môže zobrať. Nezastávam si moslimov, ale je potrebné si vždy všetko overiť a neveriť všetkému.
Vzdialená príbuzná mala moslima a síce Maročan, ale bol v pohode, nebol jej neverný. Po rozchode si našla Taliana - katolíka a ten jej zahýbal na každom rohu
@anonym_97baab nie, nemusíš konvertovať. To len skúšajú. Ak si kresťan, žid tak si ta moslim môže zobrať. Nezastávam si moslimov, ale je potrebné si vždy všetko overiť a neveriť všetkému.
@btus
Žila si tam? Mala si tam deti ? Si naivná Áno nemusíš konvertovať ale pre bigotnych si kurva, takže takú podvádzať nie je hriech, ale aj tak keď sa ti tam narodia deti automaticky budu muslimi, a keď sa rozvedies deti dostane automaticky otec , vieš ze v daktorych krajinách musíš platiť extra tax jizyia za to ze si kresťan ale o tom sa v politický korektnej Europe nesmie hovoriť lebo si rasista.
Osobnú skusenosť nemám, ale moje okolie má skúseností dosť, pár ich to dotiahlo až k manželstvu a deťom.
Sú to majstri manipulátori a vedia to dobre schovávať za lásku.
Vydržali to len ženy so slabším sebevedomím, ktoré ich 100% rešpektujú a podriadili sa, vystrkovať rožky nemožu, musia ich akceptovať, aby bol kľud.
Je to iná kultúra, kde chlap musí byť stred vesmíru, na žene a ich názoroch nezáleží, tie ktoré sú spokojné im to tak vyhovuje a držať hubu a krok im nevadí.
Tiež je to o povahe každého, jeden flirtuje s každou, ďalší na cudziu ženu ani pekne pozrieť nevie, takže škatuľkovať sa vobec nedá.

Mala som turka a bol úplne normálny. Určite nie sú všetci neverný. Horšie je keby bol kurd