icon

Slobodné ženy: Ako zvládať smútok po rozchode?

9. jan 2025

Zdravím ako zvládate byť bez vzťahu? Veľmi mi ex ublížil a ostala som sama stále ho ľúbiť cez to všetko. On ma už frajerku a zase mi začal vypisovať a podobne ale cítim ze chce len aby som bola záloha. Ako mám byť sama? Cítim sa osamelá smutná a stále len plačem. Pomôžte mi ako sa mam dat dokopy ? Kamarátky nemám stále som v práci a potom idem domov.

domkakvet
9. jan 2025

Chce to cas a najst si nejaku kamaratku. Samozrejme prerusit s ex kontakt.

autor
9. jan 2025

@domkakvet stále ho ľúbim ako to mám dokázať? Aj to ze mi len ubližuje a ja naivná som dúfala ze ju nechá ako sľuboval a nič z toho.

nynia
9. jan 2025

Pred par dnami mi na insta vyslo video - "Ak nemenis situaciu v ktorej si tak si ju vyberas." Keby ti tak ublizoval ex uz davno by si ho zablokovala. A ako ziju zeny bez vztahu? Normalne chodia do prace, socializuju sa s kamoskami a alebo rodinou, venuju sa aktivitam co ich bavia napr. fitko, knihy, serialy, filmy... alebo ked uz maju deti staraju sa o deti, ak niektore su uz pripravene na novy vztah hladaju si vztah.

viestta
9. jan 2025

Ty stale dufas, ze sa vrati, vsak? A ty naozaj chces aby sa vratila taky co ta opustil, napriek tomu, ze ma vztah kontaktuej cudziu zenu (lebo ak si ex uz si cudzia)? Ty cakas na navrat chlapa, ktory ti ublizil? Ty naozaj stojis o takeho chruna a dufas, ze sa k tebe vrati, zem sa zatrasie nebesa otvoria zrazu bude vsetko v najlepsom poriadku? To akoze fakt?

januska12323
9. jan 2025

Ako môžeš ľúbiť chlapa, ktorý to hrá minimálne na dve strany naraz? Nemáš ani kolegyne, rodinu? Zablokuj ho, vyplač sa, a ži.

modrykolibrik
9. jan 2025

@autorka kúp si mačičku. Sú to úžasné tvory. Pomôžu Ti prekonať smútok a časom si nájdeš partnera. Ja som mala 4 a už mám snubenca

tiezjedna
9. jan 2025

za pár rokov si zaťukáš na čelo... on ťa nechal kvôli inej. Teraz, hoci je vo vzťahu s tou inou, ti píše, aby ťa mal v zálohe. Uvažuj😉

yelena159
9. jan 2025

Som viac než v pohode bez vzťahu. Je mi super.
Na tvojom mieste by som radšej bola sama, než byť s človekom, ktorý mi ublížil. Lenže to mám v povahe. Ublížil mi? Pošlem ho kade ľahšie, zatresnem za ním dvere a nikdy mu ich neotvorím. Žiadna druhá šanca.

renesance80
9. jan 2025

ja som šťastná bez vzťahu a to už 20 rokov, chlapi su pre mna otrava a isť na rande tiež , mám radšej svoje koničky než riešiť dalšieho somára, tak že odporúčam venovať sa koníčkom

vorkola
9. jan 2025

Nepchaj sa mu, len vydrz,on ta neni ani hodny,este si najdes ,budu dovolenky,Moja kamaratka si nasla cez zoznamku, a uz po roku sa idu brat.Len prosim ta,rozvedenych nie, ani zo zaväzkami.

huxy
10. jan 2025

Ľúbiš ho ale on teba nie, to si uvedom. Pre vlastné dobro ho všade blokni. Klišé, ale pomôže len čas, a hlavne zíde z očí, zíde z mysle, postupne pomaly.

rukav
10. jan 2025

Blokmi ho. Začni sa ľúbiť svoje telo povahu svoje nedostatky.pracuj so sebou urob zo seba nové ja a daj si pripomienku nový začiatok. A Začni nájdi si niečo čo by ťa bavilo čokoľvek šport alebo hudbu tanec posilňovňu čokoľvek a hlavne maj okolo kamarátky stretávajú sa s nimi kávička u teba u nich alebo ak máš deti choďte každý deň prechádzka. Nepúšťaj ho do mysle ani mu nepíš ublížil ublíži znovu ak sa máš trošku rada tak prestaň plakať za tvoje slzy nestojí žiadny muž príde lepší čo si ťa bude vážiť nebude krásavec navonok ale nebude to narcis ktorí ubližuje. Odporúčam Katarínu Runu na fb instagrame vyhľadať a počúvať. Držím palčeky ahoj a neplač nestojí za bolesť v srdci a slzy na tvári budeš vyzerať staro.😉

rukav
10. jan 2025

@rukav skús spolužiačky zo školy nejaká kamoška určite bola alebo z detstva ak bývaš blízko

eva8
10. jan 2025

Rozumiem ti. Tiez som doma truchlila a cakala na zazrak. Zazrak sa medzi styrmi stenami nestane.
Az ked zacnes chodit von, mozes niekoho stretnut. Nie hned, nie nasilu.
Skus si zacat pisat cez zoznamky, nech sa necitis sama. Najdes tam kopec zvlastnych "pipkov", ale aspon nadobudnes prehlad, nebuds sama, kedykolvek mozes zablokovat cloveka, ktory pise nevhodne poznamky, zamestnas si mysel, nebudes upata na ex. Csom sa mozes stretavat s tymi zo zoznamky. A mozno sa najde aj fajn chlap. Hlavne sa odputaj od byvaleho, nebud jeho zalohou

lucia147852
10. jan 2025

Prvoradé si uvedom, že nie si handra, aby si do nej nejaký blbecek utieral nohy. Ozaj by si chcela chlapa, ktorý šiel za inou, ublížil ti a ešte je aj chraoun, lebo stále to ťahá na dve strany? Ozaj sa považuješ za tak menejcennu a úbohú, že na toto chceš čakať? Žena sa uvedom! On je obyčajný hajzlik. Čo na ňom ľúbiš? Kamarátky sa najust dajú, naor kontaktovať staré, alebo osloviť kolegyne v práci, zavolať na kávu. Gerija všade bloknut s vedome sa rozhodnúť pre koniec. Uvidíš ako ti bude v živote lepšie

domkakvet
10. jan 2025

Nemysliet na neho a ked si spomenies, tak si spomen na to ako ti ublizil a ublizil by znovu, keby sa aj k tebe vratil.

qrstxyz
10. jan 2025

Podľa mňa Ti viac prekáža tá samota ako skutočnosť, že si bez Tvojho ex. Ver mi, o samote viem svoje, ale stále je lepšie byť sama ako s niekým, kto ťa iba využíva. Ak to chceš zmeniť, nájdi si nejaké záľuby, prihlás sa na kurz, choď na nejakú akciu a určite sa s niekým zoznámiš 🙂 hlavne kvôli samote neznižuj svoje štandardy. A na bývalého sa vybodni, prišiel do Tvojho života z nejakého dôvodu, ale očividne ten čas už vyprchal, skús sa pohnúť vpred, určite stretneš niekoho lepsieho. Držím palce 🙂

vilma7
10. jan 2025

Ako som to zvládala? Super, bola som vyspala, mohla robiť čo chcem, kedy chcem, cestovala som, pracovala , študovala na VS dialkovo, aj v práci rôzne vzdelania...roboty som.mala až až.

efka77
10. jan 2025

Uzavri tu kapitolu zivota v sebe. Daj si sancu zacat nanovo, kde ty budes pre seba priorita.
Drzim palce 🍀❤️

autor
10. jan 2025

@qrstxyz ďakujem

autor
10. jan 2025

@efka77 ďakujem