icon

Slovné napádanie

yollanda
8. júl 2023

Ahojte, snáď mi tu budete vedieť poradiť.
Mám susedu na prízemí. Ma asi 63 a je to alkoholička. Samozrejme rodina zatvára oči pred tym. Ide o to, že tu slovne napáda viacerých ľudí. Opije sa a potom sa tvari že telefonuje a to tak, že si sadne na terasu a huci do vypnutého mobilu. Keď niekto ide okolo tak začne. Ja som to schytala už 4x. A to som sa ešte ponizila a zdravila ju ďalej. Tak napr. : ty k… vy….a, rozje… ti hlavu kameňom, ku…a zasrana, otrávim ti psov. Ty neschopná p…a.
Susede zase že je “henta k…a od vedľa, s retardovanym psom, vyj….. madarka a primitivka. Mám 7 svedkov ktorí to počuli. Oplatí sa toto riešiť na policiii? Nikdy jej nikto nič neurobil. A v inej bytovke tiež robila takéto veci.
Ak ju udame, čo väčšinou nasleduje? Nikdy som take nič neriesila. Robí mi to zle, lebo som tiež psych pacient. Ďakujem 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

marca12
8. júl 2023

@yollanda ked bude vycinat,mozes zavolat policiu. Sice len spisu zapisnicu,ale aspon sa mozno rodina spamata a zacnu riesit jej alkoholizmus

yollanda
autor
8. júl 2023

@marca12 aj policajti to počuli. Len ja žijem v zahraničí

deti95060810
8. júl 2023

ak je byt jej, vlastne sa nespraví nič... bude bývať ďálej a vykrikovať na všetkých okolo...
skôr by zabralo keby jej niekto dal jednu výchovnú - len to by musel byť odvážlivec...
inak na týchto ľudí nezaberá nič.

matullienka
8. júl 2023

@deti95060810 to je taká rada, že ešte sa dostane niekto do pruseru, kvôli alkoholicke.

hipuska
8. júl 2023

No, ak je pod vplyvom, tak mozno bude agresívna aj voči policajtom. Potom by ju mohli aj zobrať na zachytku. Ak také dačo u vás funguje. Ale teda, neviem, či to k dacomu bude dobré..

yollanda
autor
8. júl 2023

@deti95060810 nie je vlastníkom bytu. Je to družstevný

alison11
8. júl 2023

@yollanda Ak je družstevný tak patrí pod starostu možno by starosta ničo mohol,napríklad jej pohroziť z vyhodením z bytu prípadne z dediny/mesta vyhostenie.

dagmarovita
8. júl 2023

Ak by si bola v rakusku to sa da dobre riesit

yollanda
autor
8. júl 2023
yollanda
autor
8. júl 2023

@dagmarovita porad prosim

dagmarovita
8. júl 2023

@yollanda uvedomila som si ze dotycny mal dobre konexie, ale neviem ci to je to tym a ze tam bolo napadnutie nie len slovné, ale hlavne slovné, oznamil zenu za napadnutie, slovne vyhrazky, policajti ju zobrali prec, nemohla tam spat hoci tam byvala, usela vybavit ine byvanie na viac dní, riesilo sa to sedeniamu u psychologa a zakazom priblizenia, bol súd, volal na nu policajtov v noci, oni prisli, riesilo sa to takto, drzim palce, ja neviem co na nu povedal, ale ze je agresivna, vyhrazky.

dagmarovita
8. júl 2023

Ale tam bolo telesne ublizenie podla neho, mala by si to riesit s pravnikom a dobrym a spojit sa so susedmi nariadia jej liecenie

domkakvet
10. júl 2023

@yollanda vykrikuje po vsetkych a zrejme je chora, ked sa takej osobe pozdravis nieje to ponizujuce ale ponizujuce je to ked sa zhodis na tu istu uroven a nepozdravis sa, je chora, ignoruj to, rob sa ze si myslis ze telefonuje, proste si to nevsimaj.