Smola na chlapov
Ahojte ja som už úplne bezradná vždy keď si začnem s nejakým chalanom písať vyzerá byť úplne super, rozumieme si, no časom sa z neho vykľuje úplný debil...a keď má o mňa záujem nejaký naozaj normálny chalan, ktorého dlhšie poznám, no nieje môj typ, nepáči sa mi vyzorovo ten by mi dal aj modré z neba, ale zas z mojej strany tam nieje chémia ani nič 🤦🏼♀️
Nikde sa neponahlat a uvidis co bude dalej.
a preco sa zoznamujes cez internet? je bud, alebo.
No tu najlepsie poradit, ze nehladaj chlapa ziadneho a radsej bud najprv sama so sebou stastna vnutorne, lebo nehnevaj sa, ale z tvojich pismenok citit take zufalstvo, ze to az bije do oci. Na co chces silou mocou chlapa? Prave ked mas taketo zufale stavy ziadneho normalnejsieho nenajdes. Neviem kolko mas rokov, ale podla toho ako si to napisala mi pride,ze si mlada. Cas mas, tak si ho dopraj. Sama pre seba..A ked konecne budes vnutorne sama so sebou spokojna a budes stastna aj ked chlapa nemas, tak potom to pozitivne vyzarovanie ti skor do zivota niekoho normalnejsieho prinesie a mozno ani nie cez zoznamky, kde je 90% divnych kusov🙂 Nauc sa zit sama so sebou spokojne a stastne, lebo tvoje zufalstvo doslova kle oci😉 Drzim palce
Poznám jeden vtip: žena rozozná 50 odtieňov ružovej ale nerozozná normálneho chlapa od hajzxa. Myslím že je v tom hlboká pravda a niektoré ženy sú často pri výbere partnera hluché a slepé
Lebo ten hajzlik presne vie, co na také naivky ako ty platí a vypisuje to co chceš počuť.Namotava jedna radosť a ty sa zamilujes do ilúzie o ňom.
Virtuálny svet znesie viac ako realny predsa 🤔.
Som s kamoškou riešila tvoj stav.. chémia vyprchá časom určite.. a čo potom? A čo ak tomu čo vyprchala ešte predtým nepríde práve vtedy keď ju budeš potrebovat v tých najťažších chvíľach?
Alebo si prečítaj aj ine diskusie.. https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-obnovit-blizkost-po-rokoch-v-manzelstve/

A co my tu s tym? Zvis vlastnu kvalitu alebo zniz naroky.