Smutok zo vzťahu na diaľku
ahojte, mam skoro rok vztah no som v nom smutna … sme spolu na dialku, byvame od seba 2 hodiny, stretavame sa niekedy cez vikend, niekedy na viac dni ked sa da, niekedy aj dva tyzdne spolu niesme … strasne sa odcudzujeme, sice si kazdy den aspon nieco napiseme, ale na zaciatku sme mali stale o com, bol strasne pozorný a vkuse sa mi venoval, teraz sme spolu uz tyzden neboli a on mi za 5 dni zavolal raz na 3 minuty… aj ked si nieco piseme, je to uz take suche, nenapĺňa ma to … casto placem, lebo sice ho lubim som v tom vztahu smutna, citim sa sama aj ked mam jeho :( mam pocit ze mu na nas nezalezi
Dialka je pre lásku ako vietor pre oheň - velku rozhori, malú uhasi...
@barka1 ...len aj ten na dialku rozhoreny ohen raz tiez dohori (vyhori palivo), ked to bude pridlho.
@barka1 to bolo krásne napísané 😊
(Niečo na tom bude pravdy)
Nesadli ste si. Ber to ako to je.
Ked opadlo prvotne ocarenie novotou, tak sa ukazalo, ze nie je dalsie, co by vas hlbsie spajalo.
Keby ste boli vo vedlajsej ulici a stretali sa denne, toto by sa ukazalo neskor, lebo by ste to spociatku zakryvali stereotypovymi zvykmi, ked by ste to tahali tak nejak preto, lebo vsak ste par. Tak robite take tie "parove veci". Idete na prechadzku, do OC, do kina, na vylet, ... a postupne citite, ze tam idete preto, lebo by ste to mali robit, nie chcete robit. Ze treba sa stretnut, niekam ist, nieco spolu robit. Ze sa ti ozve a ty by si radsej ostala doma s knihou, lebo si pozvala kamosku na pokec, ale teda ides. Ze sa mu ty ozves a on zrazu povie, ze on ide uz s kamosmi.
To vysumenie by sa tahalo pomalicky ako sliz za slimakom. Stratila by si aj tri roky. Nie rok.
Boli to, ale ber to ako vyhodu. Aj ked ty ho mas rada, nehodite sa k sebe. Netreba drzat nieco, co fungovat nechce. Je rozumnejsie si poplakat a hladat dalej.
to sú problémy
@anonym_autor na začiatku nášho vzťahu sme tiež bývali od seba 1,5-2h cesty klasickou dopravou 2-4x prestupovať a 2,5-3h. Aj z práce do jeho to bola hodinka. Stretávali sme sa 2-3x do týždňa aj za cenu že jeden z nás väčšinou on sa dostane domov po polnoci. Na rozdiel od vás sme to nechali vychladnúť, po pol roku sme začali spolu bývať.
Na súčasnej situácia by podľa mňa bol najlepší rozchod
To je údel lásky na diaľku. Aj keď sa hovorí, že láska hory prenáša, nieje to tak vždy. Keďže ste smutná a takýto vzťah vás nenapĺňa, treba odísť. Každý si je strojcom svojho šťastia.
Aj my sme chodili rok na diaľku potom som prišla bývať k nemu.Vzťah na diaľku nie je pre každeho. Delilo nás 255 km tam to iste nazad.A vydržali sme to po roku sme spolu išli bývať kedže už sa nám nechcelo chodiť hore dole.Ale v priebehu toho roka čo sme sa stretavali tak aj každý mesiac na 8 dni aj na viac išli sme na výlet.Takže 2 hodiny cesta je nič keby chcel príde častejšie a nepozna vyhovorky.Za mna TY si zaľubena jemu odpadli ružove okuliare a asi ťa zrejme ani nechce tak ako TY jeho.
Do vzťahu na diaľku by som nešiel, prestalo ma to baviť pred 20 rokmi. Vzťah má byť tu a teraz, a nie tam za dva týždne.
Láska a vzťah je to asi iba pre teba. Ale láska nestačí
Vie o tom, ze s nim chodis? ❓😅 On je v pohode a ty sa rutus. Niekde mas chybu🤔

A dovod preco nejdete byvat spolu?