icon

Snaží sa o mňa chlap, ktorý mal vždy plnšie ženy. Ja som štíhla

16. júl 2025

Zaujíma ma jedna vec. Snaží sa o mňa chlap, ktorého ale byvalky boli plnšie ženy. Proste kilá na viac, snažím sa to písať jemne. Ja som pravý opak, nie a nie pribrat. Proste postava takej deviatacky na zs. Prsia a zadok nikde. Môžem sa mu páčiť vôbec? Vždy som myslela že každý preferuje jeden typ postavy, že buď je niekto len na tučné, chudé alebo fitnesky a podobne.

aj47456
16. júl 2025

A co ked si nevybera baby podla vzhladu ale povahy, charizmy? 🙂

doriiis
16. júl 2025

A tebe sa vždy páčili na vlas rovnaký muži?

maca1984
16. júl 2025

Prečo by si sa mu nemohla páčiť ?
Môže mu ísť o povahové črty, sympatie, atď.
Ex môjho manžela bola " baba ,ako sa hovorí aj cici rici" a ja keď som sa postavila bokom, bola som ako výkričník.
Mňa si vzal za manželku 😁

viestta
16. júl 2025

Ked myslis, ze si ta vybral kvoli vzhladu, tak neviem ci mu vobec stojis o snazenie sa...

hsara99
16. júl 2025

Mne sa vždy páčili “tmaví”, potetovaní “drsní” muži, a mám doma ryšavého modrookého nepotetovaného. A nikdy, nikdy som nebola šťastnejšia a spokojnejšia.

anonym_27d4e2
16. júl 2025

Mne sa vždy páčia muži typu pakistani Arabi atď. Ale takého som ešte nemala 😃 mala som aj vzťah s človekom ktorý sa mi fyzicky nepáčil a nie raz. 🤷‍♀️ Tiež nie som spokojná keď vyčnievam z radu. Keď viem ze predo mnou mal krajšie chudsie ženy s lepším telom veľmi sa do takého vzťahu nehrniem

lija22
16. júl 2025

joj moja lebo takato je laska. Nebran sa ;)

maca1984
16. júl 2025
@lija22

joj moja lebo takato je laska. Nebran sa ;)

@lija22 to si ako výstižne napísala...👍

januska12323
16. júl 2025

Ty si chlapov vyberáš len podľa vzhľadu?

anonym_6a6c1a
16. júl 2025

Mne to pride podozrive, ze by niekto mal az taky velky rozsah co sa tyka postavy, ktora sa mu paci

bellaa3007
16. júl 2025

jasné, aj moj mal ženy krv a mlieko a potom je 12r so 48kg ženou a máme 5r dieťa 🙂

anavixy
16. júl 2025

Poznam chlapa, co bol 15 rokov zenaty so stihlou zenou a za ten cas mal niekolko (na jednej ruke nespocitas) mileniek a vsetky boli moletky. Tak asi divne to je, ale by som to zas az tak neprezivala, ved nejde len o telo snad. Kazdemu sa moze pacit aj to aj to aj to, si si sa mu zapacila niecim inym nez tvarom tela, to je predsa uplne normalne.

zanka777
16. júl 2025

@anonym_autor koľko máte rokov?

liusa82
16. júl 2025

niekto ide podla svojej šablonky a niekomu je to jedno.Ja napriklad nemohla by som byť s niekým kto je tlstý.Tiež som taký typ cca ako ty že postava chudá a rovnaká od puberty 158 cm cca.A veru neviem si predstaviť keby na mňa lahne nejaký x kilový brontosaurus 😃 čo sa váhy týka to nepolavim ale vzhlad ako vlasy,oči atd to mi je jedno

autor
16. júl 2025
@liusa82

niekto ide podla svojej šablonky a niekomu je to jedno.Ja napriklad nemohla by som byť s niekým kto je tlstý.Tiež som taký typ cca ako ty že postava chudá a rovnaká od puberty 158 cm cca.A veru neviem si predstaviť keby na mňa lahne nejaký x kilový brontosaurus 😃 čo sa váhy týka to nepolavim ale vzhlad ako vlasy,oči atd to mi je jedno

@liusa82 no veď toto. Každý má nejaký svoj typ. Ja sa pýtam lebo ja neuznávame také reči ze na vzhľade nezáleží že ide o povahu. Samozrejme že záleží aj na vzhľade, ako ženy sa chceme predsa páčiť. Neviem si predstaviť že budem pre niekoho neatraktívna alebo muž pre mňa, veď ako to potom funguje v sexe?
Ale ako to čítam tak sú teda aj muži ktorí si vyberajú rôzne🙂 ja osobne mam rada mužov s kilami navyše a vždy som sa takých držala lebo mi prišli príťažliví. Samozrejme ak bola aj povaha ok...

liusa82
16. júl 2025
@anonym_autor

@liusa82 no veď toto. Každý má nejaký svoj typ. Ja sa pýtam lebo ja neuznávame také reči ze na vzhľade nezáleží že ide o povahu. Samozrejme že záleží aj na vzhľade, ako ženy sa chceme predsa páčiť. Neviem si predstaviť že budem pre niekoho neatraktívna alebo muž pre mňa, veď ako to potom funguje v sexe?
Ale ako to čítam tak sú teda aj muži ktorí si vyberajú rôzne🙂 ja osobne mam rada mužov s kilami navyše a vždy som sa takých držala lebo mi prišli príťažliví. Samozrejme ak bola aj povaha ok...

@anonym_autor no toto nechápem ani ja ako aj vyššie niektoré píšu že mali vzťahy aj s takými ktorí sa im vzhladovo nepáčili..to sa ako dá? ak sa mi niekto nepáči je mi napríklad aj nechutné keď sa ma dotýka atd.No to nechápem tomu.Asi nejaké vzťahy z rozumu alebo čo alebo aby samé neboli.Lebo niekto nevie byť sám a potom berie fakt hocičo čo aj nechce kým nepríde niekto lepší.Ja som to takto nikdy nerobila.Načo aj veď to nemá žiadny význam.Ja čo som mala bývaleho frajera tiež bol taký že sa držal iba chudých báb nikdy nemal pri tele ženskú

jamidea
16. júl 2025

@anonym_autor tiez by mi to vrtalo v hlave a celkim si myslim, ze mas pravdu v tom co pises. Ale ako tu citam, som jedina. Lebi je pravda, ak ma chlap rad silnejsie postavy, nrma rad vychrtle, a naopak, moj otec ma uz x rokov, no stale sa mu velmi pacia velmi stihle az vychrtle zeny.

marianarem
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ja napriklad nemam svoj typ. Resp. mam mozno sa pohlad v casopise, a sice taky tmavsi juzansky typ. Ale realni zivi muzi sa mi uz pacili tmavi aj svetli, vysoki aj nizki, chudi aj svalnati, cize vobec by som sa tymto netrapila. Ked sa snazi, tak asi dovod na to ma.

zanka777
16. júl 2025

@anonym_autor ja napríklad tiež nemám vyslovene svoj typ ale mám dve podmienky nesmie byť nízky a musí mať modré oči..... To je základ cez to vlak nejde 😂ale u mňa zas závažia dve veci pre mňa úplne najpodstatnejšie..... Charizma a hlas 👍