icon

Sociálne siete a vzťahy

24. jún 2023

Ja stále nerozumiem ako to celé funguje,sledujete sa navzájom s človekom s ktorým chodíte?za mňa Instagram alebo Facebook nerozhoduje o tom či niekto niečo k tomu druhému cíti ale niektorý ľudia sú taký že:on ti dal unfollow on ťa už nechce,on ti nedal follow nechce ťa ,ja sa na tom smejem veď to neznamená že musím niekoho sledovať len preto že k nemu niečo cítim alebo to že niekoho nesledujem tak ho neznášam,ako to vnímate vy ?

modrykonik33
24. jún 2023

Sledujem človeka, ktorého mám rada, rada ho spoznávam viac a to bohužiaľ v dnešnej dobe aj prostredníctvom soc. sieti...počas vojny si chlapi pripomínali svoje drahé cez fotografie, teraz sú to napr. tiež foto len cez iné médiá ...keď to pre teba nič neznamená prečo ho teda nefollowuješ?

autor
24. jún 2023

@modrykonik33 Áno ale to by nemalo byť ,len o tom že niekoho sleduješ keď ten človek náhodou nemá záujem alebo ani nemáte spoločné zážitky,to je viac ako to či máš alebo nemáš u niekoho follow, človeka ktorého ľúbiš nemusíš sledovať a ani on teba , podstatné je či je medzi vami iskra v reálnom živote,ako sa na teba pozerá, zbytočne budem niekoho sledovať keď ma ten človek náhodou partnera len toho na sociálne siete nedáva ,preto nechápem prečo to niekto berie tak že keď ho nesleduješ tak ho nemáš rád

lindous
24. jún 2023

Jasné, že nie je nutné sa kamošiť a followovať sa, ani zverejňovať vzťah a dôležitý je reálny život, ale zase prečo niekoho nesledovať, keď ho mám rád, pokiaľ sme obaja na tej sociálnej sieti aktívni? jasné, že na tom svet ani vzťah nestojí, ale ľudí, s ktorými som v kontakte, mám rada a zaujímam sa o nich rada follownem

aduskatt
24. jún 2023

manžel na soc sieťach vôbec nie je......

barbora19911
24. jún 2023

No ja mám to šťastie že môj chlap nemá žiadne soc.siete takže to nemusím riešiť celkovo táto dnesna doba nieje pre mňa my žijeme normálne ...samozrejme ja Instagram mám a som aktívna ale nechcela by som chlapa ktorý proste je stále na soc.sietach a je tam aktívnejší ako ja a má tam cez 1000 báb ..

liusa82
24. jún 2023

ludom už z tých sietí totálne... dalej si doplňte čo chcete.Chorá doba čo sa tohto týka

stannkal
24. jún 2023

@autorka: pri sociálnych sieťach ide hlavne o content a pomocou follow/unfollow si vieš prispôsobiť aké príspevky sa ti zobrazujú. Každý si to predsa môže nastaviť tak ako mu to vyhovuje. Rovnako každý človek má právo mat svoj názor. Skôr by si sa mala zamýšľať nad tým prečo ta tak veľmi ovplyvňuje názor iných.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal