Som po rochode, ale máme spoločnú partiu. Ako to riešiť?
Som po rochode ale máme spoločnú partiu,ako to riešiť?ako ste to robili vy keď ste sa rozišli ale mali spoločných kamarátov?
normálne, zostali sme obidvaja v spoločnej partii, to, že sme neboli pár, neznamenalo, že nám nezostali spoloční kamaráti
@elizabet173 a ako keď ste sa stretli u niekoho na byte obaja?
Chvíľu možno budete spolu s partiou chodiťvon napriek rozchodu ale postupne jeden z vás prestane, možno keď si nájde niekoho nového opustí aj partiu
Ja som mala dlho najlepšieho kamaráta a on mal partiu svoju, stretávali sme sa, chodili na výlety, chaty atď spolu, potom sme sa dali dokopy, asi na tri mesiace, nevyhovovalo nám to, tak sme sa rozišli, ale zostali sme stále kamaráti, stretávali sme sa naďalej, no ja som sa tam už nejak necítila dobre, hlavne, keď som si našla priateľa a chceli, aby som ho predstavila, boli sme dvakrát spolu s nimi vonku a potom to nejak upadlo, som sa vyhováral a, že nemôžem, nejdem atď, až ma prestali volať. Asi 6 rokov dozadu sme si dali stretko po 10tich rokoch, no už sme si ani nemali čo povedať.
toto sa stalo uz aj mne. a pravdaze si partia vybrala priatela, so mnou pretrhli vsetky kontakty. je to smutne, ale podla mna je nemozne zostavat v rovnakej partii po rozchode.
Presne vzdy sa casom jeden vytrati …… podla mna uz vies kto.
@andrejkap123 kto?
Casom sa to utrasie a ak nebudete vychadzat spolu, jeden proste z partie vypadne. Zalezi aj na povahach. My sme na strednej mali partiu riadnu a taketo veci sa nas vobec nedotkli. Problem boli ale neskôr taki ti urazeni ublizeni ludia, ktori robili rozbroje a ohovárali a bud stiahli ludi na svoju stranu alebo nie a vtedy kamaratstva končili. Mam obe skusenosti.
Ja som to tak myslela ze bud je to partia jeho kamaratov alebo tvojich. Ten kto bol skor ostane… alebo ma vacsiu “popularitu”
Kamoska tak ma. Dokonca su s ex krstní rodiacia jednemu paru z partie. Ex sa dokonca ja ozenil a ma dieta. Ona ho neriesi, je rada, že sa ho zbavila 😀 Stretavaju sa spolocne, party, oslavy. Je to vyše 10 rokov a funguje to normalne.
my sme partia a zopár párov tam je rozvedených a normálne sa stretávajú. Normálne sa bavia. Keď sú niekde pozvaní, prídu obaja. Každý sám za seba. Nevidím v tom problém
@elizabet173 presne
tak sme sa normálne rozprávali, veď sme sa nerozišli tak, že by po mne hodil sekeru a ja som ho škrtila, sme dvaja dospelí ľudia

Časom sa jeden vytratil 😉