Som po rozchode a nevládzem
Som po rozchode ,raz sme sa už rozišli a som z toho hotová momentálne ešte chorá a neviem vôbec spat,chcem sa opýtať môžem polku xanaxu keď dojcim.rok a polročné dieťa?
A ako to ovplyvní dieťa? On už papa všetko polku týždenne tiež uškodí? Lebo Kamila píše že môže ,leták že nie preto som chcela reálne skúsenosti
Mamila*
Ked si vsimnes podla mamila.sk mozes uzivat cokolvek. Neviem o tom, ze by v mamile pracovali lekarky alebo vyskumnici co sa zaoberaju vplyvom liekov pri dojceni.
@andrejka1212 to je pravda preto sa pýtam na skúsenosti
Je to psychiatricky liek, ťažká chemia, sedatívum, preto sa nesmie užívať počas dojčenia
Máš na vyber:
1. užívaj liek, ale ukončí dojčenie
2. Dojčí, ale neužívajte liek
Manila schváli aj užívanie heroínu, sú to fanaticky
@pribinak tak polka raz týždenne až tak neuškodí či? Neviem odstaviť a teraz v Tom stave už vobec
Podľa mamily by si si mohla pichať aj heroín asi … hlavne, že sa dojčí. Neviem, ja by som to s tým xanaxom neriskovala asi. Nemáš nejakú rodinu, kamošku, nejakú inú možnosť, ako to riešiť?
@yoxinka bohužiaľ nie
isto by som do seba taketo lieky nepchala, radsej vyhladaj pomoc psychologa, ak ti z rodiny alebo z blizkych nema kto v tomto smere pomoct
Ešte raz. Ja by som si nedala ani polku, je to psychiatricky liek.
Zavolala by som psychiatrické a požiadala o predpis iného lieku ktorý môžu užívať aj dojčiace ženy
ved uz si sa evidentne rozhodla, cakas iba na komentar, kde ti niektora povie, ze jasne daj si
no nie, ja by som si nedala - polka tyzdenne ti nijako nepomoze a na dieta moze mat vplyv, ako ti prosim pomoze polka tyzdenne? tyzden asi ucinkovat nebude 🤷♀️ porad sa s odbornikom (idealne lekar a nie mamila, tie su len za dlhodobe dojcenie a nic ine ich nezaujima)
xanax ti nepomôže, kašli
na to.
daj si melatonín, medovku. nauč sa zvládať stres bez liekov.
Ďakujem za odpovede

nie... ide do mlieka.