Som posadnutý bývalou
Dobry deň. Som úplne posadnutý bývalou. Neviem prečo, boli sme spolu krátko. Nemal som čas na vzťahy a ona má dotlačila do vzťahu a potom rýchlo zmizla a ja som ostal úplne mimo z toho čo sa stalo. Chcel som vedieť dôvod a... Nedostal som ho proste zmizla. Časom ma všade odblokovala a ja som sa ozval, začali sme sa pekne baviť ale bolo vidno, že sa hanbí za to čo sa stalo. Nakoniec si začala robiť srandu a ja... Nemám hrdosť, som dosť veľký blázon a robím strašne veľa chujovin. Mám 25 ona 24. Od mala som vedel, že nemám hanbu a nikto ma neponizi, nejde to... Mám iné zmýšľanie asi som chorý. Dosť veľa pijem, mám super robotu a žijem po celom svete. Opitý som jej začal písať lebo som sa nudil, vypisoval som jej ako ju milujem. Smiala sa mi, chcel som aby ma všade zablokovala aby som ju už neriešil... Presne takto začala moja závislosť, každý deň si s ňou musím písať. Je jedno koľko správ, píšeme si a vidí, že som na nej závislý. Možno sa na mne baví alebo neviem. Našla si kamaráta s ktorým trávi čas, vkuse ma ubezpečuje, že s ním nič nemá. Nechápem prečo to robí. Povedala, že ma nemiluje a nikdy nebude. Mám pocit, že ja a ona sme veľmi toxicki ľudia. Je pravda, že som závislý na nej ale chcem ju veľmi. Neviem čo robiť, bloknem ju a hneď ju odbkoknem. Ona to isté. Týždeň ma mala bloknuteho neozval som sa, nedokázal by som si vytvárať iné účty a kupovať čísla. Nechce sa somnou reálne baviť, možno ju sklamal odchod náhly zase do zahraničia... Bože ženy, prečo ma konečne neblokne ? Som veľmi otravný a viem o tom, napriek tomu s tým nič neurobí. Trvá to 3 mesiace. Ako s tým skončiť? Mám koníčky, mám ju nonstop v hlave je jedno či seriem, mám inú alebo mám sex. Vždy vidím len ju. Je to choré, rozmýšľam ísť niekde sa zavrieť do kazajky 😂. Keď mi neodpise, začnem ju bombardovať. Nestalkujem ju, viem kde býva ale nenapadlo by mi za ňou ísť a čakať na ňu.
@anineviem ty sa musis strasne nudit v zivote. Presne takych zeny nechcu.. chlap bez hrdosti a vzdy pribehne ked sa ona ozve. Robi si z teba srandu, urcite sa s tym kamaratom na tebe dobre zabavaju. Vyser sa na nu, ma ta za kok*ta.. a prestan pit. Mozno konecne stretnes normalnu
chod na terapiu
Toto je už na psychiatra.
Neprestanem piť, asi som fakt chorý
Daj sa liecit. Ludom uz fakt drbe na hlavu. Rodinne vztahy nic, vychova nic, socialne vazby v skole nic, vzdelanie nic, a potom len labilne narusene trosky z toho vyrastu.
@vanilkovazmrzka sama si narušená troska
@vanilkovazmrzka ale že do bodky si opísala moje pocity z tohoto chudáčika 😀😀😀
@zuzana212722 aspoň viem obsluhovať packetu
@anineviem ale no, zas az na psychiatriu to podla mna nieje, psycholog mozno, ale ze by si sa mal liecit, lebo si sa zalubil? :D Rozisli ste sa po kratkom vztahu, ked bol mozog zaplaveny vsetkym tym okolo najviac ako len moze byt a teraz si ju zrejme este aj idealizujes. Zla kombinacia, ale ziadny osud ani znamenia v tom nehladaj. Stane sa ti este XY krat. Skus pracovat na svojej zavislosti ako takej, zrejme je za tym nieco ine, lebo ti to moze znicit v buducnosti este vela vztahov.
@anineviem tak to si kráľ 😃😃😃😃😃
Inak si alkoholik s narušeným správaním a vnímaním všetkého okolo teba 🤔 a k tomu máš chovanie ako násť-ročný ..
Pokiaľ nezacnes riešiť chlastanie a utapanie sa vo svojom svete ktorý je len o nejakej ženskej ktorá si z teba robí ale ze neskutočnú riť a ty z toho robíš drámu na mk 😀 mimochodom stránke pre mamičky..
Chlap sa takto nespráva ten poriadny ma mať rešpekt voči sebe a ostatný voči nemu a to aj preto lebo čo vypustí z úst ma hlavu a pätu a sú to slová normálneho chlapa..ty nemôžeš mať normálny vzťah lebo ty si to sám robíš..a nikdy mať nebudeš lebo nechápeš..alebo sa spamataj a začni od seba
@zuzana212722 už si vyriešila tu múku ?
@anineviem jaaaj takto 😀 😄😄 okej to je asi na teba veľa ešte..
Chces ju ,lebo ju nemôžeš mať. Ja by som určite nechcela muža so závislosťou a ešte k tomu ,že ju nechce riešiť. Priznáva sa k nej a utierka sa k nej. Ak neprehodnotis svoj život a postoje tak nečakaj že normálna žena si nebude robiť z teba srandu.
@anineviem "Nemám hrdosť, som dosť veľký blázon a robím strašne veľa chujovin." "Neprestanem piť, asi som fakt chorý" ...tvoje slova a ked tu s tebou niekto v podstate suhlasi, tak si z toho robis prču. Chces rady a pomoc ako skoncit so zavislostou na nej ale napises, ze neprestanes pit 😀. Vsak to je tvoja top zavislost a clovek, ktory je nachylný na zavislosti sa upne k tym veciam, o ktorych je presvedceny, ze jeho zivot je vtedy este lepsi a pritom to je najvacsia loz, o ktorej sam seba presviedcas. Akakolvek zavislost cloveka len ovlada. Ak chces mat svoj zivot na poriadku a chces byt spokojny, musis sa zbavit závislostí. Vies ako sa hovori: "Komu niet rady, tomu niet pomoci. / Kto chce kam, pomozme mu tam./ Kto chce, hlada sposob, kto nechce, hlada dovod." Ty sa hlavne zamysli nad tym, co chces robit so svojim zivotom. Mas 25 a si este velmi nezrely a "sprostucky" - bez urazky 😉. Tu necakaj, ze na mamickovskom fore najdes niekoho, kto sa s tebou stotozni. Ocakavaj (vacsinou) akurat tak rady, ktore su na mieste. Vezmi ich alebo sem nepis...
@anineviem moja rada, daj to na ziaden kontakt z tvojej strany.
Prešla som si podobným rozchodom, veľká láska par mesiacov a zo dňa na deň to skončilo, a ja som ostala na prášky z toho ako mi ten chalan chybal.
Vyhoda bola že on sa do mesiaca aj odsťahoval a zišiel mi z očí.
No v dnešnej dobe vieme sledovať ľudí cez instagram, príbehy, fotky a stále si ich pripomíname
Vy nepatríte k sebe, ona ťa nemiluje tak urob to pre seba a utni to. Zablokuj ju a zakáž si ju odblokovať. Vždy keď prídu myšlienky na ňu tak ai spomen ako ťa ranila a potom sa prinúť myslieť na niečo iné, zmysluplné.
Viem aké to je ťažké denno denne myslieť na osobu ktorá zmizla z tvojho života. Je to ťažké, ale nemusí to trvať večne
Ale ak ju budeš kontaktovať, písať jej a sledovať ju kde sa dá, tak sa z toho nikdy nedostaneš a fakt si môžeš len ublížiť

@anineviem máš 2 závislosti: alkohol a ju. Najprv sa zbav zavislosti na alkohole a ruka s rukou sa zbavia posudnutostou na bývalej. Veľa zdaru a silnej vôle prajem 🍀