icon

Som vadná, keď milujem mladšieho muža?

zugal
14. nov 2023

Ako rozumovo určite je na tom lepšie, ako starší. Úžasný je. ❤️

Strana
z2
marseillefan
14. nov 2023

Ak má viac ako 18 rokov, tak blahoželám a užívaj si to... a nerieš somariny.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
dominikak4
14. nov 2023

Nie si vadná, ale uvedom si, že ženy starnú rýchlejšie oproti mužom, je to na nich viac vidno, takže 15 rokov je dosť. Časom začneš mať komplexy, nebudeš mu stíhať, budú okolo neho mladšie, krajšie a budeš oproti nim ťahať za kratší koniec. Nehovoriac o tom, že sa raz rozhodne usadiť a bude chcieť deti, budeš toho ešte schopná? No neviem, nekomplikovala by som si život s takto mladým chlapom, ako flirt fajn, ale do vážneho vzťahu by som s ním nešla, nevidím v tom perspektívu - opadnú vášne a aj v názoroch a v prioritách sa začnete rozchádzať... Môžeš dosť trpieť.

bellugia
14. nov 2023

Neviem, kolko máš rokov a kolko on...???

bellugia
14. nov 2023

@dominikak4 Moja reč 🙂

vanilkovazmrzka
14. nov 2023

Pokial nevyzera ako tvoj syn alebo ty ako jeho matka, tak asi to bude fajn 😃 a este samozrejme pokial nie si jeho ucitelka na strednej nebodaj zakladnej skole.

lintu
15. nov 2023

On ti city aj nejak opätuje - riešime tu potenciálny vzťah, alebo je to len jednostranná záležitosť?

miadi
15. nov 2023

Tak ak mà on 20 a ty 35 tak Asi si vadna 😂sorry . Ak mà 30 a ty 45 ok to uz mà on lepsi vek ..Ak mà 40 a ty 55 moze byt uz zas trosku ten vekovy rozdiel citit. Ak mà 50 a ty 65.. ale pišeš ako 20r tak by mal len 5 🤣 no Neviem to posudit mne sa mladsi nikdy nepacili. Mozno raz ked budem stara vdova, 😅

marca12
15. nov 2023

@zugal vadna urcite nie,no kazdopadne odvazna.

olimuc
15. nov 2023

Zalezi na veku .. ak mas 33 a on 18 … uzi si to, na dlho to nebude. Ked mas 80 a on 65, tak to tiez nebude na dlho, ale z inych dovodov … takze uzi si to, asi Ti to dlho nevydrzi (Hugh Jackmann, E Macron su vynimky )

elmivelmi
15. nov 2023

Suoer ,uzivaj si na veku nezalezi.Kasli an inych,ti iso len zavidia.

simsalabim
15. nov 2023

Aj Studenkova ma s tym svojim podobny rozdiel... ak mate obaja nad 18, je to ok napriek pohorseniu okolia.

miadi
15. nov 2023

@elmivelmi nie je za vsetkym vzdy zavist. Nechcela by som 26r muža. Vacsinou su este do 30 nedozreti. Ale druhi nech maju co chcu kludne nech mà aj o 20r mladsieho ( ak nie je pod zakonom) doprajem 😆

matullienka
15. nov 2023

Len si treba uvedomiť, že je medzi vami rozdiel skoro jednej generácie a ani pobluznenie netrvá večne. Ako flirt môže byť, do vzťahu by som nešla. A už vôbec nie, v prípade, že nejaký vzťah už máš a zrazu ti niekto pobláznil hlavu

mimikarol
15. nov 2023

Veď napíš koľko máš rokov ty a koľko on. To je dosť podstatná informácia. Napr. ja mám 37 a pri 22 ročnom chalanovi by som si pripadala mega staro

zugal
autor
15. nov 2023

@lintu ano opatuje …

zugal
autor
15. nov 2023

@bellugia 38 23

tenerifka
15. nov 2023

@zugal uzi si to a kasli na nazory inych, ale nic dlhodobe od toho necakaj

zugal
autor
15. nov 2023

@mimikarol tak mne tipnu o 10 rokov menej zatial…

h2
15. nov 2023

@zugal Hm, vadná možno nie, ale určite je to neobvyklé. A nechcem byť za zlú, ale časom ťa takmer určite vymení za mladšiu, tak s tým pre istotu rátaj.

marianna581
Autor odpoveď zmazal
sense
15. nov 2023

Uži si to a kašli na okolie....

katarinka89
15. nov 2023

@zugal toto budúcnosť nemá. Ja by som do toho z racionálneho hľadiska určite nešla. Síce má 23, ale nepredpokladám, že tá jeho momentálna mentálna fáza vyzretia je konečná. U teba áno u neho pochybujem.dobre to zväz. Veď ti môže byť synom. Určite tam budú predsudky a neprijatie teba zo strany jeho rodičov.

danica2711
15. nov 2023

uži si pobláznenie a po použití vráť mamičke

tenerifka
15. nov 2023

@katarinka89 ved nikto nepise o buducnosti, je fajn uzit si pritomnost, co bude bude....

stanielka17
15. nov 2023

@zugal Nie si vadna, ale 23 rokov je este decko. Co chces ty, chces stabilitu, rodinu, svadbu, pripadne deti? Vie ti toto on ponuknut? Ma normalny (dobry) pravidelny prijem, usporiadane hodnoty, ukoncene vzdelanie, zazemie, emocionalnu zrelost? A teraz sa neupinaj na to, co mozno bude v buducnosti, ries to, co o nom vies teraz. Toto jedine ak by si sa chcela len pobavit a neriesit. Ak chces nieco s potencialom, ruky prec od tohto.

matullienka
15. nov 2023

No mňa by vo veku 38 rokov nebavilo strácať čas s niekým keď to nemá budúcnosť. Ja v tom veku by som hľadala skôr stabilitu a oporu. Mám 39 a vzťah s takým veľkým rozdielom si teda predstaviť neviem ani náhodou

ibatanecnica
15. nov 2023

@zugal ako krátkodobý flirt, OK, ak ste obaja bez partnerov. Ale do budúcna, nie, to je príliš veľa a pochybujem že by v neskoršom veku chcel byť on, s o 15 rokov staršou.

mrva
15. nov 2023

@zugal vadna nie. Takych alo si ty je kopec. My dve mame rovnako rokov. Keby mi moj syn prisiel za mnou, ze ma o 15 rokov starsiu frajerku, isla by som sa jej spytat, ci je kompletna a preco chce mlademu nicit zivot. Ked on sa bude chciet v 30-35 usadit a mat rodinu, ty uz budes polobabka. Vek neoklames. Viem, teraz sa citime mlade, pekne, v najlepsich rokoch, ale to potrva uz len chvilocku. Potom uz budeme chciet klud, pokoj. A tvojmu chlapovi, ked sa zacne druhy dych po styridsiatke, ty uz budes mat 55. A to uz vies, co ta caka. Aj ked sa budes neviem ako snazit, mozes vyzerat tip-top, uz budes na neho proste stara a bude ti chybat mladicka energia. Vtedy bude potrebovat zenu, ktorou si teraz. Ale cas nezastavis…
Moj nazor: ak chces, dopraj mlademu, nech skusi zrelu milfku, bude mat super zazitok, perfektny zarez a bude sa cim medzi chalanmi pochvalit, ale neber mu sancu na normalny zivot: deti, rodina, vztah s dievcinou, ktora mu je rovna. Ty uz za chvilu nebudes, aj ked to teraz citis inak. Nebud sebec.

petronelag
15. nov 2023

Ja keď som mala 38 rokov, tak by som si nebola ani začínala s 23 ročným študentom? alebo keby už aj pracoval. Takým nejde o dlhšie trvajúci vzťah a zbytočne s nimi zabíjať čas, to sa dá nazvať, že taká žena nehľadí dopredu.

Strana
z2